Yüzüğünün arasında hamur var

Tam bir görgüsüzlük yapmış eşiniz, yanınızdaki her kim olursa olsun başkalarınn yanında size böyle davranması hiç hoş değil.

Çok ayıp etmiş
Söylenecek kelime var söylenmeyecek kelime var
Ortam var ,ortam varRRRR
Evde sizinle konuşur gibi konuşması çok saçma ve incitici....

Benim kocam beni elin o.ospusunun yanında bozacak bende aman susayımda evde bozarım dcem.
O eve gidene kadar hem orada hem yolda hem evde burnundan getiririm. Herkesin bi gururu var o kadarda değil.
Hahah tabiki burnundan getirilecekte hani kadina pirim vermemek adinaa. Tabiki cok haklisin burnundan getirilecek barzoluk baska bisey degil

Bu erkekler de her türlü dangalakliklarini kadınların gereksiz kuruntusu olarak gostermiyor mu kollarını bacaklarini bi taraflarına sokup sürahi gibi gezdiresim geliyor hepsini.

Gayet de takılacak seyler ama beş taşa yazık değil mi hakikaten niye öyle yaptın :)

Aile boyu görgüsüz,kaba,düşüncesiz vb. kişilermiş.
Al görümceni vur eşine.

Bu erkekler de her türlü dangalakliklarini kadınların gereksiz kuruntusu olarak gostermiyor mu kollarını bacaklarini bi taraflarına sokup sürahi gibi gezdiresim geliyor hepsini.

Gayet de takılacak seyler ama beş taşa yazık değil mi hakikaten niye öyle yaptın :)
Yukarıda açıkladım valla o yüzük o Hamura neden girdi sorusunu sormayın artık bana :))

Ben olsam o yüzüğü bidaha asla takmazdım suratına fırlatırdım parasını vermişmiş de
Nerde nasıl konuşacağını oturup kalkmasını bilmeyen patavatsızın teki
Bidaha onunla biyere gitmeyeceğini ,erkeğe yakışan bi duruşu olmadığını söyle.
Daha doğrusu kendi cümlelerinle aşağıla ve gururunu kır. Yoksa anlamaz.

Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordu yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
-hani var ya x, uzun boylu sarışın renkli gözlü çok güzel kız Allah var
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
2)Kızın nişanlandığını o nerden biliyor?
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Belki gereksiz bir sinir, ama cevaplarınızı bekliyorum

Birincisi o görümce evliyse aynini enisteye yaparım!
İkincisi eşimi toplum icinde rencide eder empati yaptirirdim (bir daha asla yapamazdi terbiyesiz )
Üçüncüsü kızın bi suçu yok eşinde seni ezmis kıza karşı yüzük meselesi gece gece hamur actirdin bana edepsiz diyeydin keşke

Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordu yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
-hani var ya x, uzun boylu sarışın renkli gözlü çok güzel kız Allah var
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
2)Kızın nişanlandığını o nerden biliyor?
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Belki gereksiz bir sinir, ama cevaplarınızı bekliyorum
Iyide onu orada ve bi kizin yannda solemsinn mantigini anlayamadim suan aklima gelmiyo ama o anki sinirle ikisinde yerin dibine sokardim

Benden ilk kez böyle bir şey istedi normalde çok dikkat eder hep diyet yapar ben de kıramadım ama yaptığıma pişman etti :)

Ver yüzüğü sen daha iyi sahip cikarsin ben sana poğaça yapayım derken mahvediyorum de. Daha da muhatap olma. Kimmiş ki o kız neciymis tam olarak. Görümcen itelemek mi istemis zamaninda?

Ver yüzüğü sen daha iyi sahip cikarsin ben sana poğaça yapayım derken mahvediyorum de. Daha da muhatap olma. Kimmiş ki o kız neciymis tam olarak. Görümcen itelemek mi istemis zamaninda?
Neyin nesi bilmiyorum
Geçen yıl bankaya geçmiş çok samimi değiller ama nişanına gitmiş kızın
Eşim babasını tanıyormuş eşim galerici, babası da galericiymiş

Back
X