Yüzük kesme

İnsanlar bi gerekçeyle odaya girmek istediklerinde ne yapacaksınız? Çorabı kaçabilir, üstünü değiştirmek zorunda kalabilir, makyaj tazelemek isteyebilir, emzirme olabilir ne bileyim namaz kılan olur gibi gibi
Baştan reddedin olsun bitsin
Nasılsa kabul etseniz de etmeseniz de günün sonunda kötü siz olacaksınız gibi

Valla bu koronada boyle bır torene ev ıcınde gerek var mı sızce? Ayrıca evınıze gorusmedıgınız ınsanları kabul etmemekte ozgursunuz, degıl kardesım basbakan gelse ıstemedıgım ınsanı evıme sokamaz, tavrınızda net olun
İşte ben ne guzel evimi bilmiyorlar dıye seviniyordum. Bu sebeple ögrenecekler. Net olarak istemedigımı söylıycem

İnsanlar bi gerekçeyle odaya girmek istediklerinde ne yapacaksınız? Çorabı kaçabilir, üstünü değiştirmek zorunda kalabilir, makyaj tazelemek isteyebilir, emzirme olabilir ne bileyim namaz kılan olur gibi gibi
Baştan reddedin olsun bitsin
Nasılsa kabul etseniz de etmeseniz de günün sonunda kötü siz olacaksınız gibi
Kesinlikle. Moralım bozulacak. Bı de amcam falan gelıp bı ton laf yapacak bana. Bu yuzden kabul etmediğimi sadece aile arasında olursa olur diycem

İşte ben ne guzel evimi bilmiyorlar dıye seviniyordum. Bu sebeple ögrenecekler. Net olarak istemedigımı söylıycem
Kardesınız ablalık beklıyor sızden ama once kardeslık yapsın, hem kendı evı degıl hemde gelene gıdene kendı karar verıyor, ıyı yaparsınız, sınırlerınız bozulacagına bastan hayır demekte fayda goruyorum

Sana evinle alakalı nasıl ahkam keser.Ne münasebet emrivaki yapıyor.Hanımefendi kocasının akrabalarına hava basmak istiyorsa Café tutsun o zaman.istediği kadar insanı çağırsın o zaman
Kafede pahalı gelıyor işte. Basta bı trıp attı kafe tutcam dedı. Dün geldiler. Kardeşimin eşi burda yap bence sözü dedı. Burda yapalım dıyor gene

Kafede pahalı gelıyor işte. Basta bı trıp attı kafe tutcam dedı. Dün geldiler. Kardeşimin eşi burda yap bence sözü dedı. Burda yapalım dıyor gene
Allah Allah hiç siz ne dersiniz sizin eviniz sonuçta demez mi insan ya hayret bişey.Şu zamanda ne gerek var hem.Koronadanda korkmuyo millet hayret bişey

Covid pikledi sevgili kiz kardesim sen korunuyorsundur ama bir başkasının nasil önlem aldığını nereye girip çıktığını bilemeyiz. Mutluluğun elbet önemli ama sağlığımızı da düşünmek zorundayız. Madem erteleyemiyoruz yüzük kesme mekanını icin başka alternatifler mesafenin daha çok olacagi aynı mekanda kapalı orta da kalkınmaya ağı bir yer için araştırma yapmalıyız benim güzel kardeşim. Hic kırılma üzülme bizim ailemizin sağlığı herseyden önce gelir teras acik alan deme sonuçta evin içine de girilecek hazirliklar vs kapalı ortamda kimin eli nerde nasil bilemeyiz gel sen bu güzel ablani dinle benim canim

Kurguda değil yani gayet doğru bir parafı size go go luyorum 😁

Ben açıkcası evımı görsünler bilsinler ıstemıyorum bı yandan.Babam da evı ögrenecek. Belkı içip içip buraya gelır sonra
Bütün bnları kardeşiniz bilmiyor mu ? Yani kbakmamasını söyliyip kabul etmeyin o zaman . Kendi evi yok mu ? Anneninizin yani . Salonda yapılsın bir şey olmaz . Teras pandemi den dolayı şikayet kısmı riskli diyiverin boşuna mahvolmasın diyin en iyisi ev diyin mesela. Siz kabul etmezseniz en fazla alınır bozulur nişanda da fazla koşturur yardım edersiniz gönlü olur

Bütün bnları kardeşiniz bilmiyor mu ? Yani kbakmamasını söyliyip kabul etmeyin o zaman . Kendi evi yok mu ? Anneninizin yani . Salonda yapılsın bir şey olmaz . Teras pandemi den dolayı şikayet kısmı riskli diyiverin boşuna mahvolmasın diyin en iyisi ev diyin mesela. Siz kabul etmezseniz en fazla alınır bozulur nişanda da fazla koşturur yardım edersiniz gönlü olur
Zaten kostururum da annemın evını istemiyor. Arkadaşlarım gelecek utanıyorum dıyor. Hepsını biliyor. Yarım agızla cagırcam gelmezler dıyor. Ama ben tanıyorum hepsı meraktan bıle gelırler

Sen su ismini degistiren üye degilmisin?sizin ailen, sen dahil hepinizi bi acayipsiniz. Yok de gec kardesine.hem Baba tarafini sevmiyorsunuz Hemde arada hep bi bag birakiyorsunuz
Tamamda ben gelmesinler istiyorum. Kardesım yarım agızla cagırcak dıyor. Ben zaten o kalan bagı koparmaya calısıyorum

Amcaları yarım agızla çağıracağım gelmez diyorlar.
Yarım agızla cagırcam dıyor. Kimsesiz gıbı olmayayım kalabalık olsun dıyor. Ama inanın hırsızlık falan neler neler var.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

sizi sakinleştirmek için gelmezler zaten diyor, ama aslında gelmelerini istiyor.

yanlış anlamayın ama kardeşiniz akrabaların pek ala gelmesini istiyor, çünkü ne kadar çok insan o kadar takı demek.

sizi ''yarım ağız çağırıcam gelmezler zaten'' diye bildiğin geçiştirip oyalıyor,KENDİ nişanını bile SİZİN evinizde yapmaya çalışıyor ki bayağı da emrivaki yapıyor.

kardeşiniz çok kurnaz geldi bana yanlış anlamayın ama :63:

etkinlik yapacak olan insan masrafını da gözden çıkarır kusura bakmasın. gitsin açık alanda veya başka uygun bir yer kiralasın. kimseye bel bağlayarak evlenilmez,organizasyon yapılmaz.

masrafa girmemek için size emrivaki yapıyor resmen.

bir şey daha eklemek istiyorum yine çok özür dileyerek söylüyorum ama, eşinizin ailesine verdiğiniz tepkileri kendi ailenize de verebilseniz keşke.:KK14:

Odalari kilitlemek cok ayip bir kere erkek tarafi ne dusunur hakkinizda bunu dusunen yok. Ayrica evime zaten bu virus doneminde kabul etmezdim cafeler gayet uyguna kiralanior kucuk bir organizasyon yapsin kardesin trip atmaya hakki yok orasi sizin eviniz

Back
X