- 15 Kasım 2016
- 1.486
- 2.656
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kusura bakma ama kardeşin tam sopalıkAnnemın evını begenmıyor, utanıyor ordan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma ama kardeşin tam sopalıkAnnemın evını begenmıyor, utanıyor ordan
İşte ben ne guzel evimi bilmiyorlar dıye seviniyordum. Bu sebeple ögrenecekler. Net olarak istemedigımı söylıycemValla bu koronada boyle bır torene ev ıcınde gerek var mı sızce? Ayrıca evınıze gorusmedıgınız ınsanları kabul etmemekte ozgursunuz, degıl kardesım basbakan gelse ıstemedıgım ınsanı evıme sokamaz, tavrınızda net olun
Öyle derseniz çok daha iyi olur hem kendinizi riske atmamış olursunuz sağlık söz konusu.Ama bu pandemi de sıkayet olur. Kesın ceza yeriz. Göze alamıyorum dıycem
Kesinlikle. Moralım bozulacak. Bı de amcam falan gelıp bı ton laf yapacak bana. Bu yuzden kabul etmediğimi sadece aile arasında olursa olur diycemİnsanlar bi gerekçeyle odaya girmek istediklerinde ne yapacaksınız? Çorabı kaçabilir, üstünü değiştirmek zorunda kalabilir, makyaj tazelemek isteyebilir, emzirme olabilir ne bileyim namaz kılan olur gibi gibi
Baştan reddedin olsun bitsin
Nasılsa kabul etseniz de etmeseniz de günün sonunda kötü siz olacaksınız gibi
Kardesınız ablalık beklıyor sızden ama once kardeslık yapsın, hem kendı evı degıl hemde gelene gıdene kendı karar verıyor, ıyı yaparsınız, sınırlerınız bozulacagına bastan hayır demekte fayda goruyorumİşte ben ne guzel evimi bilmiyorlar dıye seviniyordum. Bu sebeple ögrenecekler. Net olarak istemedigımı söylıycem
Kafede pahalı gelıyor işte. Basta bı trıp attı kafe tutcam dedı. Dün geldiler. Kardeşimin eşi burda yap bence sözü dedı. Burda yapalım dıyor geneSana evinle alakalı nasıl ahkam keser.Ne münasebet emrivaki yapıyor.Hanımefendi kocasının akrabalarına hava basmak istiyorsa Café tutsun o zaman.istediği kadar insanı çağırsın o zaman
Allah Allah hiç siz ne dersiniz sizin eviniz sonuçta demez mi insan ya hayret bişey.Şu zamanda ne gerek var hem.Koronadanda korkmuyo millet hayret bişeyKafede pahalı gelıyor işte. Basta bı trıp attı kafe tutcam dedı. Dün geldiler. Kardeşimin eşi burda yap bence sözü dedı. Burda yapalım dıyor gene
Bütün bnları kardeşiniz bilmiyor mu ? Yani kbakmamasını söyliyip kabul etmeyin o zaman . Kendi evi yok mu ? Anneninizin yani . Salonda yapılsın bir şey olmaz . Teras pandemi den dolayı şikayet kısmı riskli diyiverin boşuna mahvolmasın diyin en iyisi ev diyin mesela. Siz kabul etmezseniz en fazla alınır bozulur nişanda da fazla koşturur yardım edersiniz gönlü olurBen açıkcası evımı görsünler bilsinler ıstemıyorum bı yandan.Babam da evı ögrenecek. Belkı içip içip buraya gelır sonra
Zaten kostururum da annemın evını istemiyor. Arkadaşlarım gelecek utanıyorum dıyor. Hepsını biliyor. Yarım agızla cagırcam gelmezler dıyor. Ama ben tanıyorum hepsı meraktan bıle gelırlerBütün bnları kardeşiniz bilmiyor mu ? Yani kbakmamasını söyliyip kabul etmeyin o zaman . Kendi evi yok mu ? Anneninizin yani . Salonda yapılsın bir şey olmaz . Teras pandemi den dolayı şikayet kısmı riskli diyiverin boşuna mahvolmasın diyin en iyisi ev diyin mesela. Siz kabul etmezseniz en fazla alınır bozulur nişanda da fazla koşturur yardım edersiniz gönlü olur
Tamamda ben gelmesinler istiyorum. Kardesım yarım agızla cagırcak dıyor. Ben zaten o kalan bagı koparmaya calısıyorumSen su ismini degistiren üye degilmisin?sizin ailen, sen dahil hepinizi bi acayipsiniz. Yok de gec kardesine.hem Baba tarafini sevmiyorsunuz Hemde arada hep bi bag birakiyorsunuz
Bence hiç kabul etmeyin. Başka bir yer bakın. Sonucta kapıya gelene girme diyemezsinKesinlikle. Moralım bozulacak. Bı de amcam falan gelıp bı ton laf yapacak bana. Bu yuzden kabul etmediğimi sadece aile arasında olursa olur diycem
Amcaları yarım agızla çağıracağım gelmez diyorlar.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?Yarım agızla cagırcam dıyor. Kimsesiz gıbı olmayayım kalabalık olsun dıyor. Ama inanın hırsızlık falan neler neler var.