O amca kızlarını sevmıyor. Gıdıp gelmez bıle. Sadece kalabalık olsun istıyor o. Ben zaten kaç aydır onları ne arıyorum ne soruyorum. Neymiş amcamı cagırsada benım evım dıye gelmezmıs. Benım tanıdığım yüzsüz insanlar gelır. Kardeşim evleneyim hepsını engellıycem diyor zaten..Annem babam ayrı. Babam baskasıyla evli. Annem melek gibi biri. Sesiz kendi halinde. Çagıracagı yengem bayaa fettan. Ki dügün sonrası gelinimize eve gidin kanlı çarşaf göstereceksin demıs biri. Yanı baya ortamda sorun cıkaran insan bunlar. Ben onlarla ugrasmak ıstemıyorum. Görmek muattap olmak ıstemıyorum. Kardesıme sen Cafe tut herkesı cagır,ben o amca kızıyla falan ugramasam diycem. Hayır yazın yap pandemı azalır dıyorum. Neymıs hemen olsunmus, cocuk eve rahat gıremıyormusta. Cok karısık. Babamı cagırmıycak. Babama zaten söylerler. Babam o kadınla kesın gelir. Ee gelırse annemle kesın tastısır ve rezıl olur. Hıc bırını dusunmuyor.Sorunsuz olması ıcın o amcaların gelmemesi lazım. Ama kardesım dıyor ki napayım kimsesiz gıbı mı durayım dıyor.