Yüzük kesme

Peki istemiyorsun

Kardeş ne diyor ona ne diyeceksin dedim mi ben istemiyorum diye
Pandemi zaten gecerli sebebim, ayrıca o amca kızını kesınlıkle istemedigımı, onların bir sekılde gelecegını, Cafe tutmasını söylıycem. Aslında annemın evınde yapsa bin kat ıyı olur

Seninle ikimiz duyarız nişanın o evde yapıldığın ve herkesin geldiğini :KK51:

Kesin evinde olucak

Ya ben evli olsam benim evinde ne işleri var bu kizin anne evi varken ne gerek var baştan yanlış gidiyor

Pandemi var bir kişi 15 bulaştiriyor

Amca amca kızları birde 3 4 çocukları varmış

Baba başkasıyla evli yeni este gelicekmis

Yazık degil mi o anne üzülecek sırf kızı yüzük taktindiye değer mi

Sanki dünya da tek yüzük takan kızmış gibi havalar kalabalık eziyet

Neymiş kalabalık olucakmış derdi mutluluk değil gösteriş

Konu sahibide basif davranıyor 2 gündür konu burda daha kardeşle konuşmamış
........

Konu sahibi biraz sert yazıyorum ama gerçeklerde acı maalesef

Yani benim de nişanım oldu. Ve evim küçüktü. Bırakın ablamı; arkadaşlarım bile "benim evim daha iyi, gel bende yap." dedi. Ben yine kendi evimde yaptım, kişi sayısını az tuttum ama olsun. Eğer ablamın da müsait ortamı olsaydı ve bana bu sekilde davransaydı ben çok kırılırdım. Bütün kapıları kapatırsınız, sadece terasa yönlendirirsiniz insanları. Zaten oynama yok bir şey yok kahve içilir isteme olur bu kadar 1 saat için kardeşinizi idare edemeyecekseniz siz bilirsiniz. Söyleyin bari kendisine yer baksın. Tabii ki yapmak zorunda değilsiniz ama öyle bir anlatıyorsunuz ki kardeşiniz değil de düşmanınız. Zaten gergin zamanı, sizinde destek olmanız gerekirken ben doğru bulmadım açıkçası davranışınızı. Neyse siz bir an önce kardeşinize söyleyin kabul etmediğinizi.

Kesin evinde olucak

Ya ben evli olsam benim evinde ne işleri var bu kizin anne evi varken ne gerek var baştan yanlış gidiyor

Pandemi var bir kişi 15 bulaştiriyor

Amca amca kızları birde 3 4 çocukları varmış

Baba başkasıyla evli yeni este gelicekmis

Yazık degil mi o anne üzülecek sırf kızı yüzük taktindiye değer mi

Sanki dünya da tek yüzük takan kızmış gibi havalar kalabalık eziyet

Neymiş kalabalık olucakmış derdi mutluluk değil gösteriş

Konu sahibide basif davranıyor 2 gündür konu burda daha kardeşle konuşmamış
........

Konu sahibi biraz sert yazıyorum ama gerçeklerde acı maalesef
Ben kesın kardeşimle konusacagım.O akrabaları ıstemıyorum zaten. Kardeşimin derdi hava atmak ıste. Cok önem veriyor böyle seylere.Ben mesela kendı sözümde bunları cagırmadım. Ama kadın geldı ve yok halam ıcın geldım. Karşı taraf gelsın gıdecegım dedı. Ve gıtmedı. Şimdi kardeşimin ki için ben akraba istemiyorum demıstım. O da ben gelırım ki banane dedı. İstemedigimi söyliycem zaten

Yani benim de nişanım oldu. Ve evim küçüktü. Bırakın ablamı; arkadaşlarım bile "benim evim daha iyi, gel bende yap." dedi. Ben yine kendi evimde yaptım, kişi sayısını az tuttum ama olsun. Eğer ablamın da müsait ortamı olsaydı ve bana bu sekilde davransaydı ben çok kırılırdım. Bütün kapıları kapatırsınız, sadece terasa yönlendirirsiniz insanları. Zaten oynama yok bir şey yok kahve içilir isteme olur bu kadar 1 saat için kardeşinizi idare edemeyecekseniz siz bilirsiniz. Söyleyin bari kendisine yer baksın. Tabii ki yapmak zorunda değilsiniz ama öyle bir anlatıyorsunuz ki kardeşiniz değil de düşmanınız. Zaten gergin zamanı, sizinde destek olmanız gerekirken ben doğru bulmadım açıkçası davranışınızı. Neyse siz bir an önce kardeşinize söyleyin kabul etmediğinizi.
Bakın yapsın yapması sorun degıl. Ama o amca kızını istemıyorum. Bunlarda aklına gelen hersey var. Yanı farklı seylerde koyabılrı, sürebilir evıme. Evıne hırsız gırdıgınde yengem dırek hocaya gitti polise degıl. Bu tarz insanları cagırmazsan yap dedım. O da onlardan vazgecmıyor ıste. Bu yuzden ıstemedıgımi söylıycem

Ben kesın kardeşimle konusacagım.O akrabaları ıstemıyorum zaten. Kardeşimin derdi hava atmak ıste. Cok önem veriyor böyle seylere.Ben mesela kendı sözümde bunları cagırmadım. Ama kadın geldı ve yok halam ıcın geldım. Karşı taraf gelsın gıdecegım dedı. Ve gıtmedı. Şimdi kardeşimin ki için ben akraba istemiyorum demıstım. O da ben gelırım ki banane dedı. İstemedigimi söyliycem zaten
Tamam ac teli söyle bakalım ne diyecek
Merak ettim

O amca kızlarını sevmıyor. Gıdıp gelmez bıle. Sadece kalabalık olsun istıyor o. Ben zaten kaç aydır onları ne arıyorum ne soruyorum. Neymiş amcamı cagırsada benım evım dıye gelmezmıs. Benım tanıdığım yüzsüz insanlar gelır. Kardeşim evleneyim hepsını engellıycem diyor zaten..Annem babam ayrı. Babam baskasıyla evli. Annem melek gibi biri. Sesiz kendi halinde. Çagıracagı yengem bayaa fettan. Ki dügün sonrası gelinimize eve gidin kanlı çarşaf göstereceksin demıs biri. Yanı baya ortamda sorun cıkaran insan bunlar. Ben onlarla ugrasmak ıstemıyorum. Görmek muattap olmak ıstemıyorum. Kardesıme sen Cafe tut herkesı cagır,ben o amca kızıyla falan ugramasam diycem. Hayır yazın yap pandemı azalır dıyorum. Neymıs hemen olsunmus, cocuk eve rahat gıremıyormusta. Cok karısık. Babamı cagırmıycak. Babama zaten söylerler. Babam o kadınla kesın gelir. Ee gelırse annemle kesın tastısır ve rezıl olur. Hıc bırını dusunmuyor.Sorunsuz olması ıcın o amcaların gelmemesi lazım. Ama kardesım dıyor ki napayım kimsesiz gıbı mı durayım dıyor.
Yazık biçare annenizden utanan aşırı ergen kız kardeşiniz bu insanları nasıl yüce dünürlerin karsisina çıkarmayı düşünüyor.
Valla millet komşusuna gelen misafiri bile sikayet ediyor sözü kesin ederler dertsiz başıniza dert almayin

Yazık biçare annenizden utanan aşırı ergen kız kardeşiniz bu insanları nasıl yüce dünürlerin karsisina çıkarmayı düşünüyor.
Valla millet komşusuna gelen misafiri bile sikayet ediyor sözü kesin ederler dertsiz başıniza dert almayin
Zaten kabul etmediğimi söylıycem

Bakın yapsın yapması sorun degıl. Ama o amca kızını istemıyorum. Bunlarda aklına gelen hersey var. Yanı farklı seylerde koyabılrı, sürebilir evıme. Evıne hırsız gırdıgınde yengem dırek hocaya gitti polise degıl. Bu tarz insanları cagırmazsan yap dedım. O da onlardan vazgecmıyor ıste. Bu yuzden ıstemedıgımi söylıycem
Her ailede böyle şeyler var. Bakın kendi anne tarafından kuzenim ablamın düğününde takılan altınların bir kısmını alıp götürdü. Hatta bizim yanımızdan gittikten sonra izmirde lüks bir hotelde tatil yapmıştı :) Şimdi benim düğünüme gelse gelme mi diyeceğim? Gelsin, ama ona göre önlemimi alacağım. Siz de öyle yapın. Ben de nişanlımla çok kavga ettim. Korona var kalabalık olmasın dedim. Kendi nişanımı mahvettim kalabalık olmasın diye salon tuttuk istemenin olduğu gün nişan salonlarının kapatıldığını öğrendik. Elbisemi daha terziye götürecektim, bütün hazırlıklarım yarım kaldı... İstemede nişan yüzüklerini de taktık. Bazen bazı durumlar bizim elimizde olmuyor. Yer tut dersiniz, size kırılır gider yer tutar ama kapatılırsa ne olacak? Bence herkesin maske takma şartıyla balkonunuzda yapın derim ben eğer kardeşinizle aranız çok iyiyse

Hic vakit kaybetmeden söyleyin sonra sana güvendim der şimdiden başka bir plan yapsın
Yok söylemez. Hep "söylicem, yapıcam, of pof" Hep bir bahane, net olmak kararlı olmak yok. Ben içten içe sözün onda yapılmasını istediğini düşünüyorum. Millet onun evini eşyalarını görsün diye düşünüyor bile olabilir bu bahaneyle sadece hırsızlıktan korkuyor. Zira evlenince adımı değiştirip onları komple sileceğim diyordu adını değiştirmek için mahkeme açığının dakikasında WhatsApp durumunda paylaşıp onların görmesini istedi falan filan.

Yok söylemez. Hep "söylicem, yapıcam, of pof" Hep bir bahane, net olmak kararlı olmak yok. Ben içten içe sözün onda yapılmasını istediğini düşünüyorum. Millet onun evini eşyalarını görsün diye düşünüyor bile olabilir bu bahaneyle sadece hırsızlıktan korkuyor. Zira evlenince adımı değiştirip onları komple sileceğim diyordu adını değiştirmek için mahkeme açığının dakikasında WhatsApp durumunda paylaşıp onların görmesini istedi falan filan.
Insanlar kendi cehennemini kendi yaratıyor desene

Back
X