yüzük kırıldı

Kaynana ne yaptıda yüzüğü fırlattın , oğlunu mu senden kıskandı ? Rekabete mi girdi senle?
Yoksa aldığı hediye mi iğrenç?

Ya şu yorum yapan bazı insanları anlamıyorum.Niye fırlattın da sdonucuna katlan da bla bla bla...Allah Allah sinirlenmiş fırlatmış.Sanki herkes sevgi kelebeği dolaşıyor ortalıkta.Canım,yüzüğü fırlattığını gizlemek istiyorsan de ki nişanlına parmağımda yamuldu (zaten bol da geliyormuş)düzeltirken kırıldı.
Ama burda önemli olan,kırılan yüzükten ziyade kırıldığın şey.Öfkeni kontrol et.Herşeyi de içine atma.

Kaynana ne yaptıda yüzüğü fırlattın , oğlunu mu senden kıskandı ? Rekabete mi girdi senle?
Yoksa aldığı hediye mi iğrenç?

hayır hiçbiri değil keşke bunlardan biri olsa katlanabilirdim belki. üzerimde hakimiyet kurmaya çalışıyor, sen bilmezsin sen anlamazsın herşeyi ben bilirim modunda, kot pantolan giymek yasak neymiş artık gelin kız olcakmışım diz altında kalem etek yada kumaş pantolun giycekmişim, bütün akrabalarını hafta da bir arayıp hal hatır soracak mışım vs vs. ve en önemlisi içlerine sokmaya çalışıyorlar yani kendi ailenden çok bizim ailemizde ol gibi halleri var dün sinirlendiğim ise beyaz eşyayı ne istediğim marka almış nede istediğim renk ben hangi marka olcağını ve ne renk olcağını özellikle belirttim ben gidemeyeceğim için güvenip tamam siz alın dedim, ne istediğim marka almışla nede istediğim renk neymiş ben bilmez mişim ben istediğim marka kalitesiz miş istediğim renk hiç şık değilmiş felan filan nişanlandığımdan beri deprosyana girdim beni kocaman kadın kılığına sokmaya çalışıyor ben istemiyorum böyle olmayı

Son düzenleme:

tşk ederim çok sağolun nişanlım birşey demez ona duvara bile fırlattım desem hiç bir şey demez benim korktuğum annesi yani kaynana. aynen öyle içime ata ata bu hallere düştüm gözüm hiç bir şey görmüyor fırlattığım yüzüğün ne kadar önemli olduğu umrumda bile değildi o an

Bak güzelim,bu gerçekten büyük bir sorun.Ama bu konunun muhatabı nişanlın.Yaşlarınız kaç bilmiyorum.Kendi imkanlarınız yok mu,aile mi yapıyor herşeyi.Ama kayınvaliden sana direktifler verdiği zaman ben böyle giyinmekten hoşlanıyorum de kestir at.Ben bu marka istemiştim de geri verdirt.Baştan kabul edersen,sonunu alamazsın.Nişanlına da bu tür dayatmalar devam ederse,ben bu yola devam edemeyeceğim de.Kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğine başkası karar veremez.

Yaşın kaç minyon tiplimisin ki
kaynana seni çocuk yerine koyuyor ,işin iş bu kaynana ile ,
baskılara boyun eyme , kaynana alışır , işine gelmiyorsada içinde saklama söyle bilsin gelinin huyunu

nişanlım çok iyi biri ne dersem yapıyor şu an ona desem beyaz eşyaları beğenmedim diye hemen ne olursa olsun değiştirir. nişanlımında benim de imkanımız var ben çeyiz paramı vs mı ayırdım fazlasıyla nişanmlımında var birikmişi felan ama bize aldırma bize yaptırma yok kadın seviyor hava atmayı herşeyi biz aldık biz yaptık diyecek ya kesinlikle izin vermiyor herşeyi onlar alcaklarmış anne baba değillermiymiş. nişanlıma sorunlarımı dile getiriyorum ama annesi oda bir şey yapamıyor kalbini kırmak istemiyor bende istemem öz be öz annesi. herkesi bağrıma basmamı istiyor. ya çok şey var bir de başkalarını örnek göstermesi deli ediyor beni ablasının gelini var yere göğe sığdıramıyor bak sende öyle ne kadar hanfendi bir gelin diyor. bunlar gitiiklerinde ayaklarına terliklerini getiriyormuş tatlı muhabbet ediyormuş hoş sohbeti varmış titizmiş görgülüymüş çeşit çeşit yemek yapıyormuş masa düzeni çatal kaşık düzeni herşeyi dört dörtlük yapıyormuş felan filan işte

Yaşın kaç minyon tiplimisin ki
kaynana seni çocuk yerine koyuyor ,işin iş bu kaynana ile ,
baskılara boyun eyme , kaynana alışır , işine gelmiyorsada içinde saklama söyle bilsin gelinin huyunu

minyonum evet ama bir kaç yıl sonra otuzuma gircem, ben bütün akrabaları ile canım cicim olmak istemiyorum kadın gibi hissetiriyorlar beni bunaldım gerçekten bunaldım. söylüyorum kibarca ben yapamam diye ama hemen itiraz geliyor hayır canım neden yapamıyorsun sen artık şöylesin sen artık böylesin

Yaşın çok toy sanırım,aklı başında olgun bir kız olsan,burda nişanlım çok iyi demek yerine,kadının sana aşağılamalarına ses çıkarmamak yerine,gider nişanlına derdin ki,ben annenle kavga et demiyorum ama aradaki mesafeyi ayarlamalısın.Bugün ses çıkarmazsan,yarın daha çok ezilmeme fırsat tanırsın.
Sizin için aile olarak birşeyler yapması farklı,senin kuracağın yuvanın eşyasına onun karar vermesi farklı.Sen bu yolda devam et,nasılsa dersin kocam annesine beni ezdiriyor,napayım annem diyor.Sen bir tavır alsan kayınvalidene bak bakalım daha laf edebiliyor mu.Kimsenin elinde oyuncak olmayın yaa.

Nişanlınız birşey demezse söyleyin kırıldı diye , verin yaptırsın. Cana geleceğine mala gelsin, üzülmeyin.
Beyaz eşya konusundada nişanlınıza söyleseydiniz, şu marka şu renk diye o müdahale etseydi keşke. Hala değiştirme şanslarıda vardır , açılmadıysa iade edilebilir hatta sorun olacağını sanmıyorum.

ayni kuyumcuya goturmek zorunda degilsin. sonucta her kuyumcu alacak yuzugunu tamire verecek. sen de tamir masrafini odeyeceksin.

ama ben de arkadaslara katiliyorum. agirligini koyman lazim yoksa evlendikten sonra cok cekersin. Bak forumda "kaynana" diye arat, neler neler cikiyor.

söyledim nişanlım zaten orta yolu bulcam diye mahvoluyor ama annesi çok baskın biri, nişanlım dedi bana bak sen git beraber alın dedi benim de maalesef gitme şansım yok bende onlar alsınlar dedim sıkı sıkı tembih ettim nişanlımda etti anne nişanmlımın istediği model olsun diye tamam dedi kadın, çıkışta telefon ediyor aldık diye ama dedi mağazaya grdim şu model daha hoşuma gitti senin istediğin çok şık durmuyordu felan dedi neye uğradığımı şaşırdım ama ben onu istememiştim dedim sitem ettim ama bir gör öyle karar ver felan dedi dayanamadım kapattım teli sonra olan yüzüğe oldu. hayır ezdirmiyor o beni nişan tarihini kaynana belirlemeye kalktı nişanlım bozdu hemen annesini anne ortak bir kararla alınır tarih diye, kaynanaya tavır alıyorum ama susturruyor beni nasıl davranacamı bilemediim olgun olmayabilirim evet ama ilk defa bir aile içine giriyorum nasıl davranacağımı şaşırdım

O zaman kendi bildiğini oku

müdahale ettik sıkı sıkı tembih ettik kaç kere söyledik nişanlım resimlerini felan attı bakın bu model olcak anne diye ama mağazaya girince başka şey almış kadın , nişanlım da kızdı ama hiç güzel değil di sizin beğendiniz vs vs deyip duruyor önemli olan beyaz eşya değil değiştirilebilir önemli olan ben bu kadınla napcam

Kaynana senin öğrenci gibi görünmeni lstemiyor artık nişanlısın ya kadın gibi olmalısın onun hayalinde ki akrabalar var ki çoğuda dedikoducudur ,ki oluyor yakın çevremde oğlu nişanlandı kaynananın yakın akrabası oğlu boylu poslu tabi herkes kızı merak etti kız çelimslz, kötü giyimli,çlrkin kızı oğlana yakıştıramadılar kaynanada ne yaptı etti 2"sinin arasını bozdu ,söz bozuldu kaynanamda yakıştıramadı

sağolun izin alabilmeye çalışıp yaptırtıyım bir şekilde.
ağırlığımı koymaya çalışıyorum ama sanırım beceremiyorum yapamıcam ben bu işi galiba

Sinirinize hayran kaldım..

Ücret karşılığında o yüzüğü yaptıracağınıza, aynısından yeni bir tane daha alsanız daha iyi..

Nişanlınızın annesinden bu kadar korkmanıza gerek yok, yüzüğü sinirden duvara atıp kırdığınızı nişanlınıza söylediğinizde sorun etmeyeceğini söylüyorsunuz..

Nişanlınızla aranızda kalsın bu yüzük mevzusu.Ve onlar görmeden biran önce halletmeye bakın..
O zaman bir sorun çıkmaz..

sağolun izin alabilmeye çalışıp yaptırtıyım bir şekilde.
ağırlığımı koymaya çalışıyorum ama sanırım beceremiyorum yapamıcam ben bu işi galiba

yaparsin yaparsin. hic endiselenme. soyle dusun: dosenilen ev senin evin. Tabi ki insanlara gidip de en pahalisini alin diyemezsin. Ama soyle diyebilirsin. Ben sizi zor duruma sokmak istemiyorum. Sizin butceniz ne kadarsa nisanlimla bana soyleyin, biz o butce icinde evimizi duzelim. Siz bosuna yorulmayin.

tabi ki hersey senin ve esinin istedigi gibi olacak, taviz verme :) yapabilirsin, aslansin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…