- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orasını ben bilememoraya değil başka yere götür altın değil mi yahu bu elbet yaparlar ve bi miktar isterler muhtemelen
çok büyük bi problem değil yaptırmak bence problem yüzüğünü çıkarıp kırman .. burdaki herkesde onu bi düşünmüşdür bence. neyse sağlık olsun anım olacağa çare yok.. takma kafana bence yaptırırsın :44::44::44: hoşçakal
![]()
Tabii kide komik,iki kere firlatmissin bide,birsey olcagini bilmen gerekir.
Sonradan aglamana gerek kalmazdi,param yok,yaptiramam,dayiya ne diyecem diye
Kaynanada ne dediyse artik.
Yuzlerine karsi kuzu gibi susup yutkunuyorsunuz,cevap veremiyorsunuz,sonra boylepatliyorsunuz.
Bütün hikayeyi anlatma arkadaşım sen de. Elimden çıkmadı zorlarken bükülmüş düzeltmeye çalışırken de kırıldı dersin. Ya da inandırıcı bir şey söylersin. Pırlanta kırılmaz. Pırlanta değilse de yeni taş o kadar pahalı olmaz. Altını da bükmek için baya ince bir altın kullanmış olmaları lazım. Sen ne utanıyorsun. Dayısı sattığı mala utansın. Bir kadın kuvvetiyle kırılacaksa.
Bizde de bir bilezik takmışlardı. Baya da varlıklı bir aile. Bileziğe de isim iliştirmişler. Kuyumcuya bozdurmaya gittiğimizde yumruğuya yamultup kenara attı. 5 para etmez. Şunu alacaklarına küçük altın (yalan olması öyle bir şey demişti) alsalar daha iyiydi demiş. Yani incecik altın kullanırsan elle yamulur.
Terbiyeli olun!!!
İstedigim konuya yazarim tabiki de.
Size mi soracaktim?
Burada masallah iyi cevap veriyorsunuz
bu basarinizi kayinvalidenizede
gostermeniz dilegiyle.
Sevgiler...
ben olsaydım yüzüğü duvara attım demezdim,
farklı bir bahane uydururdum,
'duş alırken çıkarmıştım, yere düşmüş, üstüne basıldı' gibi....
sağolasınız bu güzel bunu diyeyim bende. ama aldığım yer çok uzak işte başka kuyumcu yapmaz mı ki bende ilçede çalışıyorum başka kuyumcu yapmazsa boşuna gitmiş olcam
bütün kuyumcular yapabilir,
çok bi ücret de isteyeceğini sanmıyorum,
kaynak gibi birşey yapılabilir
bide ücretmi vercemşu an o kadar parayı veremem yaa. başka çözümü yok mu ki?
Tabi ki ücret vericeksiniz ? Altın bu . Şaka mı yapıyorsunuz ?
Sinirle kalkan zararla oturur derken bunu kastediyorlar işte .
Madem fırlattınız, korkmayın bu kadar.
birgün parmağımdan çıkarıp takıp oynarken elimden düştü yüzüğüm yuvarlanıyordu yakalamak için bi an telaşla bastım eğildi ve kuyumcu düzelttl sende böyle oldu düzeltmeye çalışırken kırıldı diyebilrsin
tşk ederim. hayatımda ilk defa yüzük takıyorum haliyle bilmemem çok normal ne bileyim bir eşya yı değştirmeye kalktımızda herhangi bir ücret almadan değiştiriyorlar ya o mantıkla düşündüm bende. evet sinirle kalktım zararla oturdum
Kızdığım nokta, sinirlendin mi? Evet. E bırak gözün görmesin o zaman.
Üstüne bastım de geç gerekirse.
Canım, Bİr eşya başka bir şey, sen de şuan bildiğin tüketici hatası var. Ondan tabiki para alırlar.
Bir de altınlarda , o eşya muamelesini yapmıyorlar.
Bir daha fırlatcağın zaman başka şeyleri fırlat.
Ben de hep fırlatmak istemişimdir, cam çerçeve kırmak...
Ama sonra toplayan yine ben olcağım için yapmıyorum.![]()