• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzük kırıldı

müdahale ettik sıkı sıkı tembih ettik kaç kere söyledik nişanlım resimlerini felan attı bakın bu model olcak anne diye ama mağazaya girince başka şey almış kadın , nişanlım da kızdı ama hiç güzel değil di sizin beğendiniz vs vs deyip duruyor önemli olan beyaz eşya değil değiştirilebilir önemli olan ben bu kadınla napcam
O zaman evlenene kadar idare edeceksiniz. Evlendikten sonra müdahale ettiği yada etmeye çalıştığı yerde 'ben böyle yapmak istiyorum vs.'diyeceksiniz. Bir söyler iki söyler sonra alışır. Benimde kayınvalidem ve görümcem arada söylerdi çocuğumla ilgili ,onu yedirme dediler bu öğun bunu yiyecek dedim, tuvalet eğitimi ver dediler 2 yaşında başlayacağim dedim, yürüteç al dediler doktorum onaylamıyor, bende istemiyorum zamanı gelince yürüyecek dedim. Bana hiçbir zaman yaptıramadılar metezori bişey, kavga mı ettim hayır ama ben ne yapacağımı bilirim mesajı verdim artık söylemiyorlar, söylerlerse tavrım net çünkü.
Sizde müdahale ettirmezsiniz , böyle böyle alışırlar.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Kaynana senin öğrenci gibi görünmeni lstemiyor artık nişanlısın ya kadın gibi olmalısın onun hayalinde ki akrabalar var ki çoğuda dedikoducudur ,ki oluyor yakın çevremde oğlu nişanlandı kaynananın yakın akrabası oğlu boylu poslu tabi herkes kızı merak etti kız çelimslz, kötü giyimli,çlrkin kızı oğlana yakıştıramadılar kaynanada ne yaptı etti 2"sinin arasını bozdu ,söz bozuldu kaynanamda yakıştıramadı

evet aynen öyle kadın gibi olmamı istiyor kötü bir şey değil tabi ki kadın olmak öyle görünmek ama ben sevmiyorum, bütün karabaları aynı hepsi zengin mal mülk sahibi ama gelinler yirmili yaşlarda altaların da kalem etekler, kaynanaya hzmet eden marifetli kadınlar dolayısıya bende öyle olmak zorundayım, bunlar onların gelinlerinin tecihi ama benim tercihim olamaz oturduğum yerı bile kadın belirliyor gelin baş köşeye oturmazmış misafir varken elimden telefonu bırakacak mışım bana ters bunlar napcam bilmiyorum

Yalnız köşede oturup mesaj çekmende doğru değil mutfağa yakın yerde otur baktın kimim çayı bitti hemen sen ikram et ,kahveleri sen yap birgün mutfağa gir buna pasta yap ,yap dediğimdede abartma yani görsün biraz marifetlerini hani akrabalarda varsa kadının egosu biraz olsun sevinir
evet aynen öyle kadın gibi olmamı istiyor kötü bir şey değil tabi ki kadın olmak öyle görünmek ama ben sevmiyorum, bütün karabaları aynı hepsi zengin mal mülk sahibi ama gelinler yirmili yaşlarda altaların da kalem etekler, kaynanaya hzmet eden marifetli kadınlar dolayısıya bende öyle olmak zorundayım, bunlar onların gelinlerinin tecihi ama benim tercihim olamaz oturduğum yerı bile kadın belirliyor gelin baş köşeye oturmazmış misafir varken elimden telefonu bırakacak mışım bana ters bunlar napcam bilmiyorum

O zaman evlenene kadar idare edeceksiniz. Evlendikten sonra müdahale ettiği yada etmeye çalıştığı yerde 'ben böyle yapmak istiyorum vs.'diyeceksiniz. Bir söyler iki söyler sonra alışır. Benimde kayınvalidem ve görümcem arada söylerdi çocuğumla ilgili ,onu yedirme dediler bu öğun bunu yiyecek dedim, tuvalet eğitimi ver dediler 2 yaşında başlayacağim dedim, yürüteç al dediler doktorum onaylamıyor, bende istemiyorum zamanı gelince yürüyecek dedim. Bana hiçbir zaman yaptıramadılar metezori bişey, kavga mı ettim hayır ama ben ne yapacağımı bilirim mesajı verdim artık söylemiyorlar, söylerlerse tavrım net çünkü.
Sizde müdahale ettirmezsiniz , böyle böyle alışırlar.
Kolay gelsin.

itiraz ediyorum susmuyorum bana etek giy dedi hayatta giyemem ben dedim, böyle çok mu hoşşsun yani dedi bende ben rahatsam hoş olup olmamam önemli değil dedim ama kadın pes etmiyor sürekli tekrarlıyor, herşey emrivaki km öteden arayıp sana numara vercem benim lise arkadaşım ara konuş seninle tanışmak istiyor varmı böyle bir şey ya! arayamam işim var diyorum o zaman akşam ara ben tanımadığım kadınla ne konuşcam diyorum tanışmak için arayacaksın zaten diyor

itiraz ediyorum susmuyorum bana etek giy dedi hayatta giyemem ben dedim, böyle çok mu hoşşsun yani dedi bende ben rahatsam hoş olup olmamam önemli değil dedim ama kadın pes etmiyor sürekli tekrarlıyor, herşey emrivaki km öteden arayıp sana numara vercem benim lise arkadaşım ara konuş seninle tanışmak istiyor varmı böyle bir şey ya! arayamam işim var diyorum o zaman akşam ara ben tanımadığım kadınla ne konuşcam diyorum tanışmak için arayacaksın zaten diyor

Cok zor o halde isiniz. Allah yardımcınız olsun.

Yalnız köşede oturup mesaj çekmende doğru değil mutfağa yakın yerde otur baktın kimim çayı bitti hemen sen ikram et ,kahveleri sen yap birgün mutfağa gir buna pasta yap ,yap dediğimdede abartma yani görsün biraz marifetlerini hani akrabalarda varsa kadının egosu biraz olsun sevinir

yok saatlerce elimde telefon mesaj çekmiyorum mesela saate bakıyorum o sorun telefonum çantam da durmalıymış çalınca açar bakarmışım elimde durmasının bir anlamı yokmuş. çay kahve vs bunları yapıyorum kalkığ yardım vs yapıorum mutfağa da giriyorum ama her şeyi eleştiriyor

O halde senin kaynanan huysuz ve geçinsiz kaynananın kız evladı yok herhalde ?
yok saatlerce elimde telefon mesaj çekmiyorum mesela saate bakıyorum o sorun telefonum çantam da durmalıymış çalınca açar bakarmışım elimde durmasının bir anlamı yokmuş. çay kahve vs bunları yapıyorum kalkığ yardım vs yapıorum mutfağa da giriyorum ama her şeyi eleştiriyor

sadece huysuzluk değil, çok bilmişlik, mükemmellik, kendini beğenmişlik, hor görme bunların hepsi var

sadece huysuzluk değil, çok bilmişlik, mükemmellik, kendini beğenmişlik, hor görme bunların hepsi var
Sizin kırılan yüzükten çok daha önemli sorunlarınız varmış. Nişanlınız bu değistirme çabalarına uymak istemediğinizi biliyor mu? Onun tepkisi ne bu olanlara?
Bence nişanlınıza bu korkularınızdan bahsedin, o çözüm bulabilir belki.

kızı var ama kızına bana davrandığı gibi davranmıyor onu el üstünde tutuyor.

Şu yazı hep çok hoşuma gitmiştir:

Anne ve Kayınvalide farkı

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,

“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
“Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltıs...ını bile oğlum hazırlıyor.

Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…

“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.

Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk…

Back
X