Yüzük Koleksiyonum ;)

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.902
82.700
798
Kolye,küpe,bileklik pek sevmeyen biriyim genelde saat ve yüzük..Saat'tende çabuk bunalıyorum ama en en bi çok yüzük
Uzun zamandır koleksiyon yapmayı düşünüyordum ama ne koleksiyonu yapsam karar veremiyordum sonunda karar verdim

Bu yüzüğümüde istanbulda bi avm'de takılar satan nminik şirin bi yer vardı ordan aldım ordan aldığım herşey kaliteli çıkıyor

Bu yüzüğümüde genelde feracemi giydiğimde giyiyorum nedense renkli giydiğimde giymişim ama siyah giydiğimde takıyorum hepablam hediye etmişti

Henüz çok az yüzüğüm olduğundan ben yüzüklerimi bu kutuya koyuyorum. çok çabuk takı kaybeden biri olarak kullanır kullanmaz kutuya koyuyorum

Bende de oje ve küpe manyaklığı var.Cadde de yada avm de her gördüğüm bujiteriye dalıp kendime 1-2 çift küpe alıyorum.125 ojem var ama artık almamaya gayret ediyorum.Amma velakin küpe almamın önüne hiç bi güç geçemez , resim çekip koyarım bir ara .Bugün mesai çıkışı 2 çift aldım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…