- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben buyu muyu inanmam sadece düşününce bile ürperiyorum. Acep evliliğime falan gözü mü deydi birinin acaba diye.Ona kalmadan Mune kovalar![]()
Merak etmeyin etme bulma dünyası şu an fmf’i azdı sürekli hastanelik oluyor. İçim acıyor ama yapacak yok.Kimse linçlemiyor suçlu kardeşiniz bunun farkındayiz. Sizin rahatsız olacağınız birşey yok. Alınmayın
Hmm hmm nazar evi okutup üfletinTamam benim konumu aradan çekin. Şöyle sordum sayın babamın ve eşimin aynı parmakları zarar gördü tesadüf değil nazar gibi geliyor bana. Sizce de öyle midir?
Bence kardeşimi okutup üfletelim başlı başına nazar makerHmm hmm nazar evi okutup üfletin
Linc edilmiyorsunuz. Hepimiz agzimiz acik okumustuk konuyu. Sahsen ben size uzulmustum de. Kardesinizden sikayetci olmus muydunuz? Nazar mi bilemiyorum yani sadece yuzuk parmagina degen nazar olabilir miKardeşinden şiddet görmek linç sebebi sanırım ki konum başka neyse teşekkür ederim cevaplarınız için.
Şikayetçi olmuştum uzlaşmaya gidecek konu sanırım beklemedeyiz. Bu arada kardeşim FMF hastası ailevi Akdeniz ateşi yani. Bu aralar sürekli hastanelik oluyor annemler yalvar yakar modunda. Sadece ben bu konuyu delmekten artık çoooookkk yoruldum. Kendimce kapattım olacağına varsın modundayım. Konuşmuyoruz etmiyoruz ki belasını buldu üzülüyorum içten içe ona ama sadece içten içe.Linc edilmiyorsunuz. Hepimiz agzimiz acik okumustuk konuyu. Sahsen ben size uzulmustum de. Kardesinizden sikayetci olmus muydunuz? Nazar mi bilemiyorum yani sadece yuzuk parmagina degen nazar olabilir mi![]()
O konuyu açtığımda parmağımdan koluma kadar alçılıydı elim ve psikotik ilaçlar alıyordum. Ayrıca kişilerin hangi ruh haliyle konu açtığını bilmeden öylesine yorum yapan siz bana imalı bir biçimde ilginçsiniz mi diyorsunuz. Evet engelli raporum var o derece ilgincim. Ruh sağlığından engelliyim %52. Tamam tatmin olduysanız sizi dışarı alalım. Yorum yapmak istemiyormuşsunuz madem yapmayın.Şöyle bi konularınızada baktımda kıskanılacak bir evliliğiniz var gibi durmuyor nazar değil demek ki hele babanız için açtıgınız konuya girmek bile istemiyorum çok ilginç birisiniz
Engellilikten mi duyar kastınız banaO konuyu açtığımda parmağımdan koluma kadar alçılıydı elim ve psikotik ilaçlar alıyordum. Ayrıca kişilerin hangi ruh haliyle konu açtığını bilmeden öylesine yorum yapan siz bana imalı bir biçimde ilginçsiniz mi diyorsunuz. Evet engelli raporum var o derece ilgincim. Ruh sağlığından engelliyim %52. Tamam tatmin olduysanız sizi dışarı alalım. Yorum yapmak istemiyormuşsunuz madem yapmayın.
Siz anlamamakta diretiyorsunuz sanırım. Kavga çıkartmaya gelmişsiniz size yorum yapmayın diyorum anlamıyorsunuz devam ediyorsunuz. Ben duyar kasmam. Sizin gibi şirretlere de bulaşmam. Ben kimseye ithamda bulunmadım. Bipolar duygulanım bozukluğum var. Paranoid dönemlerim olduğunda hiç hak etmeyen insanların asla yapmayacağı şeyleri yaptı olarak kabul ediyorum. Çok biliyormuşsunuz ya. Anlamışsınızdır bence neyden bahsettiğimi. Gereksiz yorumlarınızı bu saatten sonra görmezden gelicem.Engellilikten mi duyar kastınız banaüzülmeyin eşim yüzde 93 engelli göz psikolojiden
ama kimseye saçma sapan ithamlarda bulunmuyor helede babasına
Glokom için doktor bir damla yazmış annem batma yaptı gözünü kapatıyor demişti. Detayını anlatmadı annem yatağa götürmüş kapıyı kapatmaya gitmiş arkasını bi dönmüş babam yerde bulmuş kendini.doktor röntgende kırığı görmemiş. Bilmiyorum çok detayını. Evet kardeşim nazar etti bence.Babanızın göz damlası kullanınca neden görmediğini ve yardımla yatağa gittiğini anlamadım. Annemin de glokomu var ve damla kullanıyor ama kendi gidiyor yatağına.
Nazarı kardeşinizin mi degdirdigini düşünüyorsunuz?
ücleme tamamlanmis AllahtanYüzük kardeşliği
Çok geçmiş olsun parmağınızı sabunlu suyla masaj yapın alçıdan sonra iyi geliyorArkadaşlar çok saçma bir konu farkındayım ama sorma gereği hissettim.
Bundan 4-5 ay önce babam glokom hastası annem gözüne damla damlattığında bir süre hiç göremiyor. Annemin yardımıyla yatağa uzanacam derken yere düşüyor.yüzük Parmağını atele aldılar ama meğerse kırılmış doktor kırığı farketmemiş kendi kendine kaynadı. Şimdi cobar bandajla sarıyor. Benim yüzük parmağımı da kardeşim kırdı. şu an açılanma var masaj yapıyorum. Alçı çıktı. Bugün eşim(Almanya’da çalışıyor) beni aradı yüzük parmağını kapıya sıkıştırmış. Allahtan yüzük eğilmiş parmağa sadece kan oturmuş. Aklımdan atamıyorum. Nazar mı ne bu ya?
Evliliginizi mi kıskanıyor? Neden nazar etsin ki? Nazar olduğunu düşünüyorsanız da dua okuyun. Kafanıza takacak bir durum yok inanın ki.Glokom için doktor bir damla yazmış annem batma yaptı gözünü kapatıyor demişti. Detayını anlatmadı annem yatağa götürmüş kapıyı kapatmaya gitmiş arkasını bi dönmüş babam yerde bulmuş kendini.doktor röntgende kırığı görmemiş. Bilmiyorum çok detayını. Evet kardeşim nazar etti bence.
Evliliğe değen gözse baba parmağı ne alaka?Ya ben buyu muyu inanmam sadece düşününce bile ürperiyorum. Acep evliliğime falan gözü mü deydi birinin acaba diye.
Babanızın başına daha ağır bir sakatlık da gelebilirdi, onunki yetersiz tedbir. Sizin kardeşiniz psikolojik problemli, eşiniz de sakarlık mı bilemem ama sakatlanmış sadece. Bu kadarArkadaşlar çok saçma bir konu farkındayım ama sorma gereği hissettim.
Bundan 4-5 ay önce babam glokom hastası annem gözüne damla damlattığında bir süre hiç göremiyor. Annemin yardımıyla yatağa uzanacam derken yere düşüyor.yüzük Parmağını atele aldılar ama meğerse kırılmış doktor kırığı farketmemiş kendi kendine kaynadı. Şimdi cobar bandajla sarıyor. Benim yüzük parmağımı da kardeşim kırdı. şu an açılanma var masaj yapıyorum. Alçı çıktı. Bugün eşim(Almanya’da çalışıyor) beni aradı yüzük parmağını kapıya sıkıştırmış. Allahtan yüzük eğilmiş parmağa sadece kan oturmuş. Aklımdan atamıyorum. Nazar mı ne bu ya?