olsun alyans alırken değiştirirsin o zaman , inan bunlar hiç bişy , üzüldüğüne değmez, mutluluğunu yaşamana bak, sevdiğin adama kavuşuyorsun, sen aileler anlaştıktan sonra onlar önemsiz, eşimin bana aldığı söz yüzüğü tektaştı ama gösterişli bişydi, benim zevkim ise sade ve şık şeylerden yanadır, beğenmedim demedim ama parmaklarım çok ince olduğu için çok büyüktü bariz şekilde , o yüzden sonra gidip değiştirmiştik , küçüğünü almaya gittiğimizde beğendiğin başka bişy varsa değiştirebilirsin dedi bende diğerine göre daha sadesini seçmiştim, ilki çok kadınsı duruyordu şıkır şıkır

, yaşıma da uygun olsun sade genç işi olsun dedim sade seçtim hatta ona rağmen üstüne fark ödemişti sanki

hiçte sorun olmadı, acaba bozulurmu die içimden geçmedi değil beğenmedi gibi , ama sevmiyorum şaşalı şeyleri , hiçte sorun olmadı içimden gelerek takıyorum şimdi, zamanınız yoksa da alyans alırken değiştirirsin hiç üzülme,
en yakın arkadaşım inan dirseklerine kadar iki kolu doldurdular herşey vardı ama yapmadıklarını da bırakmadılar kıza, o yüzden önce huzur , sonra maddiyat diye düşünüyorum hep tatlım

inş. sende mutlu olcaksın çoook hemde