• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzük Sorunu

durumun tatlıya bağlanmasına sevındım her erkek anlamaz bunlardan sızınkide bu cınsten siz öğreteceksiniz eliniz mahkum bişey seçilecek olduğunda fıkırlerınızı açıkça belirtin bundan sonraki dönemde adam bılemıyor cimriliğinden değilmiş işte bu arada ALLAH tamamına erdirsin :16:

Son düzenleme:
Erkekler Anlamaz Diye Bişiy Yok Efendim Anlayacak Bilgi Çağındayız Eşşek Gibi Anlayacak:15:

Tektaş Olmazsa Olmaz Değil Lakin Konu Sahibi İstiyorsa Alacak

Gümüş Yüzük Bayana Hiç Olmaz,Evet Dinen Erkeğe Altın Haram Kendine Alsın Gümüş Sizede Alsın Beyaz Altın

Ha Tektaş Alacak Parası Yoksa Evlenmesin O Zaman Yüzük Parası Bulamayan Evine Nasıl Bakacak :19:

Sevgi varsa arada gerisi teferruat...Ooo daha ortada bişey yokken tek taş olsun altın olsun ohoooo...Maddiyata bağlı başlayan bu durumlara gıcık oluyorum...Yakında erkek tarafı ne alsın kız tarafı ne alsın muhabbeti başlar...:51:
Canım zaten problem çözüldüğü için diğer yorumlara çook teşekkür etmekle baraber cavap yazmadım ama bunu cevaplamak istedim, burda olay maddiyat meselesi değil asla, ben kendi tek taşımı en iyisinden alabilecek durumdayım çok şükür ama bana verilen değerin bi göstergesi olacaktı benim için bu yüzük, gümüş teklif etmesi bu sebeple canımı sıktı, tek taş alacak maddi durumu da olmasaydı böyle bi durumu asla sorun etmezdim, erkek tarafı ne alsın kız tarafı ne alsın muhabbeti asla olmaz çünkü hiç tarzım değil :45:

Yorumlar için herkese çoook teşekkürler :16::16::16: Ben bugün konuştum kendisiyle gümüş yüzük olsa olur mu diye sorman beni kırdı, bunu senin düşünmeni isterdim ama benim bildiğim sözde kıza tek taş takılır dedim, o da ben bilmediğim için sordum, ablam tek taşı nişanda takarız demişti, ben sana her şeyin en iyisini almak isterim, kırılma dedi, ben de mutlu oldum :38:
Bu arada bu hafta evlenme teklifi etmek için buraya gelmeyi düşünmüş, (ben bu olaya kırıldığımı belirttikten sonra) buraya yolu otobüsle en az 24 sa sürer, uçak bileti bulamamış, rapor alabilecek dr da bulamamış, morali de çok bozulmuş, güzel de bi sürpriz hazırlamayı düşünüyomuş, neyse ben söyledikten sonra bile olsa düşünmesi hoşuma gitti, daha önce de düşündüm ama şartlar çok zor falan demişti bana, ben de artık kendini zora sokma, önemli değil dedim, ben bu olaydan şöyle bi sonuç çıkardım, bi problem varsa, ya da bi isteğimiz varsa açık açık konuşmalıyız erkeklerle, ben bugün konuşmasaydım ona hala kızgın olacaktım ve soğuk davranacaktım, o da sebebini asla anlayamayacaktı, aramız açılacaktı yani. Çok şükür şimdi problem yok :nazar:

Ah canlarim erkekler anlamaz bilmes diyoruz ya o hic ole degil. Cepte gordukleri kizlara (yani yillardir birlikte olup evlenecekleri kesin olan) oyleler. Ben kac tane gordum ayrildiktan sonra yenisini tavlamak icin kac takla atani. Netten supriz hediyeler aratani, yillarca birlikte olduguna sokaktan 5 liraya cicek alirken ondan ayrilinca yenisine netten orkideler yollayanlari. Birini mutlu etmek icin gir googlea yaz supriz evlenme teklifi. Ac youtubedan izle teklifleri. İs istemekte. Ah o anlamaz dediginiz erkekler yeni birini tavlarken casanovaya tas cikartirlar. Tek tas dedigimiz sey artik her butceye uygun olabiliyor 200 liraya bile var. Muhim olan dusunmek. Her yerde gozumuze gozumuze sokulurken de kimsenin bilmemesi mumkun degil kusura bakmayin. Ha tabi durumu cidden kotu olabilir. Ama ben konu sahibinin o kadar duyarsiz oldugunu dusunmuyorum.
Canım benim durumum senin dediğinden farklı, birbirimizi tanıyalı 4 sene falan oluyo, (aradaki 3 sene hiç görmedik birbirimizi) ama sevgili olalı tam 1 ay oldu.

Erkekler Anlamaz Diye Bişiy Yok Efendim Anlayacak Bilgi Çağındayız Eşşek Gibi Anlayacak:15:

Tektaş Olmazsa Olmaz Değil Lakin Konu Sahibi İstiyorsa Alacak

Gümüş Yüzük Bayana Hiç Olmaz,Evet Dinen Erkeğe Altın Haram Kendine Alsın Gümüş Sizede Alsın Beyaz Altın

Ha Tektaş Alacak Parası Yoksa Evlenmesin O Zaman Yüzük Parası Bulamayan Evine Nasıl Bakacak :19:

Bilgi teknoloji çağında yaşıyoruz ama erkekler asla bu lüksü bir kadına oturup pc başında yüzük seçmekle yada netten hediye siparişi vermekle kullanmazlar.Varsa dediğim gibi nesli tükenen cinslerdendir.
Terk taşı her kadın ister ama sevdiği alamıyorsa ne yapsın canım,adamın başına mı geçsin.Hem tek taşın manası nedir ne gibi özelliği yada kadına kattığı değer fazlalaşıyor mu?
Gümüşlerinde o kadar güzel modelleri var ki.İlla söz nişan da takılsın demem ama,olmayana tek taşı alamayana en güzel hediyedir.
Şu tek taş alamayacaksa evlenmesin sözüne katılmıyorum canım.Ne zorluklarla evlenen evli olupta ev geçindiren çocuk okutup üçüz bebek bakan insanlar var.
Biz sıfırdan evlendik,borç harç ailerimizinde durumu yoktu ikimiz çalıştık kazandık bi dünya borçla dünya evine girdik.herşey güzel olsun birde tek taş almak için bekleyelim deseydik sanırım şu an dünya tatlısı iki evladımı henüz göremiyor olacaktım.Herşey tek taş mı.Sağlıklı bireyler olmak,ele muhtaç olmadan yaşamak varken illa buda olsun diye diretmenin manası yok bana göre.
Ki benim eşim aylarca işsiz kaldı.Burada kendi yaptığım ürünlerimi satıp evime katkı sağlıyorum.Hafta 1-2 ev işine gidiyorum bende isterim tek taşım olsun ama bu narin olmayan ele tek taş değil Bülent Ersoyun koca pırlantalarından taksam neye yarar.:1::1:

Demem o ki evlilikte tek taşlardan çok eşlerin birbirine sevgisi sadakati önemli.Hayat çalıştıktan emek verdikten sonra her türlü kazanılıyor.Tek taş karın doyurmaz ama kazandığı asgari ücretle mutlu olmayıda becerebilirinsan.VESSELAM.

Son düzenleme:
Bu arada bu hafta evlenme teklifi etmek için buraya gelmeyi düşünmüş, (ben bu olaya kırıldığımı belirttikten sonra) buraya yolu otobüsle en az 24 sa sürer, uçak bileti bulamamış, rapor alabilecek dr da bulamamış, morali de çok bozulmuş, güzel de bi sürpriz hazırlamayı düşünüyomuş, neyse ben söyledikten sonra bile olsa düşünmesi hoşuma gitti, daha önce de düşündüm ama şartlar çok zor falan demişti bana, ben de artık kendini zora sokma, önemli değil dedim, ben bu olaydan şöyle bi sonuç çıkardım, bi problem varsa, ya da bi isteğimiz varsa açık açık konuşmalıyız erkeklerle, ben bugün konuşmasaydım ona hala kızgın olacaktım ve soğuk davranacaktım, o da sebebini asla anlayamayacaktı, aramız açılacaktı yani. Çok şükür şimdi problem yok :nazar:

Düzelmesine ve olayın çözülmesine sevindim canım.Biz kadınlar böyleyiz işte,içimizde kocaman ederiz herşeyi.Allah daim etsin.

Düzelmesine ve olayın çözülmesine sevindim canım.Biz kadınlar böyleyiz işte,içimizde kocaman ederiz herşeyi.Allah daim etsin.
Sizin görüşleriniz çok faydalı oldu olayın çözülmesinde, olayı anneme anlattığımda sevgilim için etmediği hakaret falan kalmamıştı, kızım senin kaderin kötü dedi bana, ben de üzüldüm ağladım, ona karşı da daha çok dolmuştum ama acele edip yanlış bişey söylemek istemedim ona, biraz düşünmek ve birilerinden görüş almak istedim, en doğru yer burasıymış, yorum yapan herkesten Allah razı olsun, çoook teşekkürler :16::16::16:

Yok yok :) Ben annemin, teyzemin, halamın zamanından şöyle bir 30-40 sene öncesinin evliliklerinden bahsediyorum ki onlar söze ayrı, nişana ayrı, evlenmeye ayrı yüzük bile takamadılar. Ki maddi durumları olmadığından değil, öyle bir şey yoktu.

Demin söz hazırlıkları topiğine baktım da, gerçekten tektaşsız sözlenmeyen yok artık. İnsanların sevmesi değil de kendilerini mecbur hissetmelerini garipsiyorum ben.

Benim bildiğim ki ben 23 yaşındayım eski değilim :27: bir tane şu düz altın alyanslardan alınır, nişanda sağ ele takılır nikah olunca da sol ele geçermiş. Söze ayrı, nişana ayrı, düğüne ayrı hem de tektaş olacak. :30: Bunlar hep tüketim çılgınlığı işte. :33:
Ayrıca "sözde tek taş takılır" diye bir kuralı ilk kez burada okuyorum. Bizde yok öyle bir şey. Bana göre, tek taş "takılmaz", erkek sevdiğine hediye eder. :ssz:

ohoooh arkadaşım seninki seni belli ki gerçekten seviyor 24 saatlik yolu göze alıyorsa.:21:Hiç böyle şeyleri dert edip takma bence sevgisinden eminsen.:4:ayrıca evet diğ mi açıkça konuşunca uzamadan halloluyor herkes mutlu devam ediyor.Niye aksi davranıp seni anlayıncaya kadar bekleyip üzülesin ki.:emir_bebek:

Son düzenleme:
ohoooh arkadaşım seninki seni belli ki gerçekten seviyor 24 saatlik yolu göze alıyorsa.:21:Hiç böyle şeyleri dert edip takma bence sevgisinden eminsen.:4:ayrıca evet diğ mi açıkça konuşunca uzamadan halloluyor herkes mutlu devam ediyor.Niye aksi davranıp seni anlayıncaya kadar bekleyip üzülesin ki.:emir_bebek:
Evet canım o düşünsün o anlasın diye beklememek lazımmış:46: Açık açık söyle ne senin karnın ağrısın ne onun :7:

Abartıyorsun... Seni sevip sevmediğini anlayacak kadar zaman geçirmemiş olmalısın.. Seni böyle düşünmeye iten tek şey tektaş almamış olması olamaz...

Bazen nasil ayrintilarda boguldugumuza inanamiyorum. Gümüs olursa insanlarin yüzüne bakilmaz mi? Tek tas olmayinca ask da evlilik de olmaz, sevgi yalan mi olur? Benim de tek tasim yok. Hic olmadi da. Nisanda aldigimiz düz bir yüzügü evlendigimizde de kullanmaya devam ettik. Yani 2. bir yüzük alinmadi bile. Insanlarin ne yaptigina, ne taktigina, ne ettigine bakarak hareket etmek sadece gösteristen öteye gecmez.

Bir de sevgilisinin durumu el vermedigi halde tek tas isteyen arkadaslarim oldu. O zaman icimden gecirdigim tek sey, erkeklerin bir an önce kurtulup bu kadinlardan kurtulmasi.

Bir de evlenince sunu isterim, bunu isterim, su markadan olmazsa olmaz diyen kadinlar var. Size cidden hic anlam veremiyorum. Sizin sevgiden anladiginiz nedir?

Demek İsteğim Şu Tektaş Alamayacak Kadar Para Bile Yoksa Nasıl Ev Geçindircek Tamam Almadı O Yüzüğü Diyelim Ya Diğer Masraflar?

Şu Zamanda Samanlık da Yok Seyranlıkta Yok Buda Böle Biline

Gümüş Yüzük Bayana Olmaz Yaaa O Kadar Basitlitleştirmek tir Bunlar Ciddi Adım Atıyor Arkadaş Çevresinde Söz Değil Lütfen

Ha Şunu da Söyleyim Bayan İçin Nete Bakmaz Diye Bişiy Yok Bilmiyorsa Araştıracak Olmadı Ailesine,Akrabalarına Sorsun Hiç mi Düğünlere Törenlere Katılmıyor Bu Adam:40:

Sizin görüşleriniz çok faydalı oldu olayın çözülmesinde, olayı anneme anlattığımda sevgilim için etmediği hakaret falan kalmamıştı, kızım senin kaderin kötü dedi bana, ben de üzüldüm ağladım, ona karşı da daha çok dolmuştum ama acele edip yanlış bişey söylemek istemedim ona, biraz düşünmek ve birilerinden görüş almak istedim, en doğru yer burasıymış, yorum yapan herkesten Allah razı olsun, çoook teşekkürler :16::16::16:

:16::16:Teşekkür ederim canım.Faydalı olabildikse ne mutlu bana bize.Allah birlikteliğinizi daim etsin.Öyle herşeyi abartıp büyütmeye gerek yok.Annenizde hemencecik kadersizliğe bağlamasın olayı.Boşuna üzülmüşsün bak:16:

Demek İsteğim Şu Tektaş Alamayacak Kadar Para Bile Yoksa Nasıl Ev Geçindircek Tamam Almadı O Yüzüğü Diyelim Ya Diğer Masraflar?

Şu Zamanda Samanlık da Yok Seyranlıkta Yok Buda Böle Biline

Gümüş Yüzük Bayana Olmaz Yaaa O Kadar Basitlitleştirmek tir Bunlar Ciddi Adım Atıyor Arkadaş Çevresinde Söz Değil Lütfen

Ha Şunu da Söyleyim Bayan İçin Nete Bakmaz Diye Bişiy Yok Bilmiyorsa Araştıracak Olmadı Ailesine,Akrabalarına Sorsun Hiç mi Düğünlere Törenlere Katılmıyor Bu Adam:40:

Bu da bir bakis acisidir. Eger kadin tek tas alamiyor olabilir ama ileride masraflarimizi nasil karsilayacak bu adam seklinde düsünüyorsa, yani sevgiye ragmen parasiz mutluluk olmayacagina inaniyorsa, o zaman adami birakacak. Madem bu adam ekonomik beklentiyi karsilayamayacak durumda, o zaman o adami birakacaksin. Zorlamanin, herkes tektas aliyor ben de isterim demenin bir mantigi yoktur.

Bu da bir bakis acisidir. Eger kadin tek tas alamiyor olabilir ama ileride masraflarimizi nasil karsilayacak bu adam seklinde düsünüyorsa, yani sevgiye ragmen parasiz mutluluk olmayacagina inaniyorsa, o zaman adami birakacak. Madem bu adam ekonomik beklentiyi karsilayamayacak durumda, o zaman o adami birakacaksin. Zorlamanin, herkes tektas aliyor ben de isterim demenin bir mantigi yoktur.

Yani Evet Parasız da Zor Hani:ssz:

Ben sozumde kocaman pirlanta almistim da ne oldu
Hamile hamile bosanma davasi icin gun sayiyorum
Tek gercek sevgi saygidir
Gumus olmus altin olmus isterse kasikci elmasi olsun yeter ki once adam olsun karsindaki

24 saatlik yolu göze almış da gelmiş mi sanki. Erkeklerin bu demagojilerine sinir oluyorum. Daha önceden gelseydi o halde uçak bulabilirdi. İstedikleri zaman neler yapabiliyor erkekler. Bence o yolu gelip önce evlilik teklif etsin sonra da tek taşınızı taksın. Söz için tekrar gelsin. Her işi kolaya ve ucuza getirmeye çalışmalarına uyuz oluyorum.

Yüzük felan değıl de, evlılık teklıfı önemlı bence :1:
sen ne yap et o teklıfı ettır, orjınal bırşey olsun hatta güzel bı hatıra olur..

Kızlar bırşey sormak ıstıyorum..
Sözde ne takılır? Gümüş neden olmaz kı :26: hanı ayıp felan mı? Bende aksı gıbı hep gümüş yüzüklere bakarım çok severım
Olmadı tektaş takılmasa (hoşlanmıyorum) alyans tarzı bırşey gıder mı sözde? Yoksa nışana mı uygundur?

Bu takı ışı nıye bu kadar zor? :4:

Back
X