- 30 Eylül 2015
- 660
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi huzurolsun
Hey Allahım konu 2013 konusuymuşşşş kim hortlattı bunu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftayı eski konuları güncelleme haftası olarak mı belirlediniz?
Hergün yeni bir konu hergün başka bir bölüm seçimleri mi yapılıyor![]()
erkek arkdasin bilemese bile annesi biliyordur. sözde oyle gumus takarsalarda aaa bu be derdimnilletin ortasinda gümüs yüzük mü!? kendileri rezil olsunMoralim çok bozukArkadaşlarıma bile anlatmaya utanıyorum bu konuyu, bana fikir verin lütfen:18: Benimki bana söz yüzükleri gümüş olsa olur mu diye sordu, ben çok bozuldum
acaba beni bukadar basit mi görüyo anlayamadım
Bütün arkadaşlarıma tanıdıklarıma sözde tektaş takılıyo, ben ona da kırıldığımı söyledim ama tecrübesizliğime ver falan dedi, sanki herkes 10 defa sözleniyo, onun düşünmesi gerekmez miydi bu tektaş olayını, bana nasıl istiyosan söyle dedi ama ben bana bidaha bu konu hakkında hiçbişey sorma, bilmiyosan bi bilene sor dedim, acaba benim bildiğim sözde tektaş takılır, benim çevremde hep böyle desem nasıl olur, ya da uygun bi yolu var mıdır bunu söylemenin, evlenme teklifi falan da etmedi zaten, ben bunu söyledim, evlenme teklif etmedin söz yapalım diyosun falan diye, uzaklığı vs problem etti, gerçekten şu an görevi nedeniyle çok uzak ve kısıtlı şartların olduğu bi yerde ama o böyle yapınca da ben sevgisinden emin olamıyorum, ne yapsam bilemedim, söz olmasın dedim kaç defa ama illa yapalım diyo başka bişey demiyo, sözde uyduruk bi yüzük getirirlerse de ben hem aileme hem arkadaşlarıma mahcup olurum, ne yapsam bilemedim, bana fikir verin lütfen
![]()
Söyliycem canım, beni yanlış anlayanlar olur belki ama ben utanırım sözde ince bi yüzük falan takarlarsa, bütün arkadaşlarımın parmağında tektaş, benim ince bi yüzük olursa mahcup olurum, kim olsa olur bence![]()
Ben söylemeden düşünebileceğine dair umudum kalmadı, söyliycem heralde, yoksa üzülen ben olucam.
Bence de olmazzzz![]()
ben olmam, olmadım da, adı üstünde söz bu, biz de adet sözde birşey takılmaz, yüzükde takılmaz sadece kız istenir tatlı yenir, şerbet içilir, nişanda takılır yüzük (tek taş) her ne takacaklarsa,
beyefendinin bilgisi de olmaya bilir ayrıca biziim nişanızımda biz yüzükleri kendimiz seçtik tek taş istemek alıma bile gelmedi, 3 ay sonra nikah yaptık yine aklıma bile gelmedi istemek ama kayınpederim sormuş " taşlı yüzük aldın mı" diye eşime o da "yooo" demiş, beni aradı babam git kendin beğen al parasını ben verecem diye, ne gerek var dedim olmaz dedi hala gerek yok bence ama ben de gidip pırlanta almadım mesela, tektaş görünümlü altın bir yüzük şuan ona yüklediğim maneviyat daha önemli ileridee kızıma hediye edecem,
yüzüğü ilişkinize sembol olsun diye değil de mahçubiyetten istiyor olmanız beni rahatsız etti gerçekten, aşkınızı takıın yüreğinize, gerekirse parmağınızda teneke bile yakışır gereksiz şeylere takılıp en güzel anıları biriktireceğiniz zamanları heba etmeyin
Hey Allahım konu 2013 konusuymuşşşş kim hortlattı bunu![]()
Haydaaaa ne de güzel cevap yazdım bende :)
Bu konuyu neden hortlattiniz anlamadim :)) Yazarken tarihe de bi bakiverin de yazdiklarinizin bi gecerliligi olabilsin, cok sukur bahsi gecen kisinin dogru kisi olmadigini anladim ve ayrildim. 1 sene 2 aydan beri de sevdigim insanla evliyim elhamdülillahBu tektaşı falan kural haline getirilmesi bana çok ters geliyor ya.
Ayrıca kurallara bu kadar takıyorsan tektaş sözde takılır diye bir adet gelenek yok! Tektaş evlilik teklifiyle gelir. Yani söz fln demişsiniz artık geçmiş olsun o adet geçmiş. Bizim ananemizde çeyrektir burmadır falan var öyle tektaş falab gavur adeti söze yamayalım. Romantik çiçekli kalpli kırmızılı şaraplı falan evlilik tekliflerinde izleye izleye bize monte edilmeye çalışıyor
Hiç öyle bir anane gelenek falan yok
Ayrıca bana tektaşı falan seçip şunu al demek çok itici geliyor ne öyle ticaret gibi.
Tektaşı bir tek evlilik teklifinde şık ve hoş ve romantik buluyorum.