yüzük takmak istiyorum ama o istemiyor :(

biyo86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
25
0
36
Ankara
biz bir yıldır görüşüyoruz ve hep yanyanayız aileler biliyo tanışıyo. ama artık aramızdada olsa ufak bi yüzük takmak istiyorum o istemıyo evlilikte düşünüyo ama buna yanaşmıyo vaktı var diyo anlamadım yardım edin nolur :(

istemiyorsa zorlama sende canım zorladıkça kaçar erkekler boşver illaki girecek o parmaklara yüzük ha şimdi ha daha sonra...

Son düzenleme:
istemiyorsa zorlama sende canım zorladıkça kaçar erkekler boşver illaki girecek o parmaklara yüzük ha şimdi ha daha sonra...

ama niye istemiyo anlamıyorum hem başkalarıda bakmaz yan gözle, kendiside çok kıskanç onun gibi biri hemen istemeli. niye korkuyo neden?????

yapılacak bişi yok canım üstüne gitme senden uzaklaşır. bazıları böyledir herşeyi usulüne uygun tam zamanında ister

ama niye istemiyo anlamıyorum hem başkalarıda bakmaz yan gözle, kendiside çok kıskanç onun gibi biri hemen istemeli. niye korkuyo neden?????

yanı canım ıstememekte ısrarlıysa ıllakı bır bıldıgı vardır kendısını sözlü gıbı göstermek istemıyordur belkide

geçenlerde konuyu açtım tartıştık bu yüzden triplere girdi sanki kötü bişey dedim. korkuyomu acaba? evliliğide çok istiyo ev alamadık diye evlenemiyoruz yoksa hemen evlencez..:15:

geçenlerde konuyu açtım tartıştık bu yüzden triplere girdi sanki kötü bişey dedim. korkuyomu acaba? evliliğide çok istiyo ev alamadık diye evlenemiyoruz yoksa hemen evlencez..:15:
korkuyordur belkide çevresınde bırılerının o yuzugu görmesını ıstemıyordur belkide emin değil evlenmek isteyıp ıstemedıgınden kafası karışık olamaz mı?

Son düzenleme:
korkuyordur belkide çevresınde bırılerının o yuzugu görmesını ıstemıyordur belkide emin değil evlenmek isteyıp ıstemedıgınden kafası karışık olamaz mı?

kafası yenimi karıştı :( çok istiyodu zaten bilmeyende yok hani işin içine aileler girdi annem soruyo ne zamn yüzük olcak diye bişey diyemiyorum şuan erken diyorum, ama içim içimi yiyo bende istiyorum artık bunu bi erkeğe istemesi için nasıl alttan alttan verebilirm :25:

canm gayet açık emin değil işte evlenip isteyip istemediğine
bi yüzüpün ne ağırlığı olabilir ki tam tersine ilşkinize dahada ciddiyet katacak bişey bu
bence sevgilin emin değil ve gayet açık bu

kaç yaşındasınız ?

evlenmeyi isteyen birinin yüzük takmaktan kaçması çok saçma, aksine onun baskı yapması lazım, benimki tarih alana kadar basımın etini yemişti ailesiyle beraber

yani bırak kaçmayı senin değil onun istemedi gerekiyo gerçekten evlenmek istiyosa senle

iki neden geliyo aklıma

1- emin değil evlenmek isteyip istemediğinden seni kaybetmekten de korkmuyo... olursa olur olmazsa olmaz gibi bir düşüncede olabilir sana farklı yansıtsa da evllikten korkuyor olabilir

2- sana süpriz yapmak istiyodur belki boyle gorunup biranda tektaşla çıkacaktır karsına sasırmanı istiyordur... ( düşük bi ihtimal de olsa)

hakkınızda hayırlısı olsun ama böle seyleri zorlamaya gelmez, yerinizde olsam bundan sonra bu konu hiç umrumda değilmiş gibi yapardım

kaç yaşındasınız ?

evlenmeyi isteyen birinin yüzük takmaktan kaçması çok saçma, aksine onun baskı yapması lazım, benimki tarih alana kadar basımın etini yemişti ailesiyle beraber

yani bırak kaçmayı senin değil onun istemedi gerekiyo gerçekten evlenmek istiyosa senle

iki neden geliyo aklımailir sana farklı yansıtsa da evllikten korkuyor olabilir

2- sana süpriz yapmak istiyodur belki boyle gorunup biranda tektaşla çıkacaktır karsına sasırmanı istiyordur... ( düşük bi ihtimal de olsa)

hakkınızda hayırlısı olsun ama böle seyleri zorlamaya gelmez, yerinizde olsam bundan sonra bu konu hiç umrumda değilmiş gibi yapardım

o 21 yasında ben ondan büyüğüm. kafama çok takılıyo ciddi anlamda kötüyüm napcağımı bilmiyorum ama diyorumki eğer evlilik düşünmeseydi ailesine benden bahsetmezdi tanıştırmazdı diyorum acaba sonradan mı vazgeçti diyorum ben ona çok düşkünüm ilgimle sıktımmı acaba yada rahatlık mı depti anlayamıyorum inananın hiç kavgamız olmuyo anlaşıyoruz sadece sert bi bayan olmamamdan erkeklerden kendimi koruyamamdan şikayet edip duruyo okadar :25:

canım okuduğumda ilk aklıma gelen erkek arkadaşının seni kaybetmek gibi bir korkusu olmadığıdır.Aileside biliyor kabulde ettiler tamam ya bu kız cepte diye düşünmüş olabilir.ama seni başka birileri istese gör bak nasıl tutuşuyor.erkeğin avuçlarının içinde olmamak gerekiyor.her an uçup gidecek bir kuş gibi olunmalı bence.ailenle tanıştırmakla hata etmişsin.acı ama durum bundan ibaret sanırım.tabi olayların merceğinde olan sensin,en doğru değerlendirmeyi sen yaparsın.:42:

kaç yaşındasınız ?

iki neden geliyo aklıma

1- emin değil evlenmek isteyip istemediğinden seni kaybetmekten de korkmuyo... olursa olur olmazsa olmaz gibi bir düşüncede olabilir sana farklı yansıtsa da evllikten korkuyor olabilir

çokkk doğru..:42:

canım uzun süre sözlü yada nişanlı olmak iki tarafıda yıpratıyor.
Gerek maddi gerek manevi açıdan bi takım sıkıntılar oluyor
Beklentiler oluyor,hediyeler vs.içine aileler giriyor.
ailesi biraz erken demiş olabilir.ben sanmıyorum ki istemesin evlenmeyi

ben de istemiyorum,biz de bundan tartışıyoruz :)
yüzük takmaktan kastın ilişkimizin adı konulsun yüzüğü mü yoksa söz-nişan-düğün yüzüğü mü anlayamadığım için her iki şekilde de cevap vereyim
ilişkimizin adı konulsun yüzüğüyse sevgiline sonuna kadar destek oluyorum.
yani ikinizinde parmağında yüzük olunca,dışarıdan görenler 'belli bunun ilişkisi var' diye düşündüğünde ne olacak ki,başlar göğe mi erecek??
özellikle son üç senedir yakın çevremde arkadaşlarımda böyle içi boş alyanslar görmekten gına geldi,kampüs içi arabaya biniyorum,direğe tutunanların hepsinin parmakta bi yüzük...Tabii ilk kavgada çıkartılıyo sonra tekrar takılıyo sonra yine çıkar tak,araya ayrılık girerse o yüzüğü denize at,facede resmini paylaşıp nispet yap,sonra başka biriyle çık tekrar yüzük takçıkar takçıkar yalama olsun artık :)))
gereksiz yani,her ilişkide bu yapılacaksa aile içi sözün ne önemi kalır ki???

gelgelelim söz gibi aile içi yüzüğü kastediyorsanız...
iki kişi birbirini sevse ve evlense...keşke herşey bu kadar kolay olsa ama bu yola atılmadan önce düşünecek o kadar şey var ki...
21 demişsiniz...ciddi bişeyler düşünmek için çok erken bi yaş,eminim askerlik yapmamıştır daha..
belki bunu düşünüyodur,belki dediğin gibi ev almadan evlenmek istemiyodur,belki de söz nişan düğün,yeni bi ev kurma,beyaz eşyalar mobilyalar....nerden bakarsan bak nereden kısarsan kıs dünyanın parası.belki ailesinin bu aralar durumu yoktur???

*bu benim görüşüm tabiii...illalah ettim artık bütün arkadaşlarımın parmağında gümüş alyans görmekten,içimi boşalttım azcık;)

madem konuyu sen açıyosun evlilik teklifini de sen yap :)))
olmaz mı?
bence olur:24:

yüzük takmaktan kastın ilişkimizin adı konulsun yüzüğü mü yoksa söz-nişan-düğün yüzüğü mü anlayamadığım için her iki şekilde de cevap vereyim
yani ikinizinde parmağında yüzük olunca,dışarıdan görenler 'belli bunun ilişkisi var' diye düşündüğünde ne olacak ki,başlar göğe mi erecek??
özellikle son üç senedir yakın çevremde arkadaşlarımda böyle içi boş alyanslar görmekten gına geldi,kampüs içi arabaya biniyorum,direğe tutunanların hepsinin parmakta bi yüzük...Tabii ilk kavgada çıkartılıyo sonra tekrar takılıyo sonra yine çıkar tak,araya ayrılık girerse o yüzüğü denize at,facede resmini paylaşıp nispet yap,sonra başka biriyle çık tekrar yüzük takçıkar takçıkar yalama olsun artık :)))

iki kişi birbirini sevse ve evlense...keşke herşey bu kadar kolay olsa ama bu yola atılmadan önce düşünecek o kadar şey var ki...
21 demişsiniz...ciddi bişeyler düşünmek için çok erken bi yaş,eminim askerlik yapmamıştır daha..
belki bunu düşünüyodur,belki dediğin gibi ev almadan evlenmek istemiyodur,belki de söz nişan düğün,yeni bi ev kurma,beyaz eşyalar mobilyalar....nerden bakarsan bak nereden kısarsan kıs dünyanın parası.belki ailesinin bu aralar durumu yoktur???

*bu benim görüşüm tabiii...illalah ettim artık bütün arkadaşlarımın parmağında gümüş alyans görmekten,içimi boşalttım azcık;)

Sonuna kadar katılıyorum arkadaşım. Yüzük takılacaksa resmi şekilde takılmalı yani ailelerle beraber. Canım senin konuna gelince bence evlilik ve yüzük konusunu açma artık. Erkekler sıkmaya gelmez. Sevgilin istiyorsa bunu kendi rızasıyla yapsın. Zorla olacaksa zaten olmaması bence daha hayırlı olur.

:46::46::46: kelimesi kelimesine katılıyorum.Çok gzel açıklamış arkadaş.

Back
X