yüzüm çok solgun ne önerirsiniz ?

safiyesercan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
1.745
73
113
35
yüzüm çok soluk duruyor kızlar ne önerirsiniz makyajsız olduğumda herkes hasta olduğumu düşünüyor gözlerimin altı da mor duruyor ?
makyaj yapmıyım diyorum böyle alışsınlar yüzüme diye yine olmuyo önerileriniz var mı ?

yüzüm çok soluk duruyor kızlar ne önerirsiniz makyajsız olduğumda herkes hasta olduğumu düşünüyor gözlerimin altı da mor duruyor ?
makyaj yapmıyım diyorum böyle alışsınlar yüzüme diye yine olmuyo önerileriniz var mı ?

göz altı morlukları şişkinlikleri vs için gül suyu kullan. yüzünün renginin yerine gelmesi içinde havuç suyu iyi gelir diye umuyorum.

Bu basligin altina gelecek onerileri merakla bekliyorum cunku ayni derde sahibiz dert ortagim. Makyajsiz bi zombi gibiyim adeta goz altlarimi kapatmaya bazen kapaticinin bile yetmedigi oluyor artik biktim bu cirkinlikten!

Bu basligin altina gelecek onerileri merakla bekliyorum cunku ayni derde sahibiz dert ortagim. Makyajsiz bi zombi gibiyim adeta goz altlarimi kapatmaya bazen kapaticinin bile yetmedigi oluyor artik biktim bu cirkinlikten!

aynen ben de öyleyim makyajsız hasta gibi görünüyorum öyle söylüyorlar :5: ama başka öneri gelmedi ?

Kızlar, bunun nedeni vitamin eksikliği yada kan düşüklüğü..
Benimde öyle kendimi bildim bileli..
Ama bir dönem kan ilaçlarını düzenli kullandım ve acayip farketti cildim
Hatta resimlerde bile farketti, önceden zombi gibi çıkardım resimlerde..

Bir düzenli olarak temizleyip nemlendirici sürerseniz mutlaka toparlar..
Ama aksatmadan 2-3 ay ilaçlarınızı kullanın...

Kızlar, bunun nedeni vitamin eksikliği yada kan düşüklüğü..
Benimde öyle kendimi bildim bileli..
Ama bir dönem kan ilaçlarını düzenli kullandım ve acayip farketti cildim
Hatta resimlerde bile farketti, önceden zombi gibi çıkardım resimlerde..

Bir düzenli olarak temizleyip nemlendirici sürerseniz mutlaka toparlar..
Ama aksatmadan 2-3 ay ilaçlarınızı kullanın...

kan ve vitamin eksikliği için ne yapmamız gerekir ?

kan ve vitamin eksikliği için ne yapmamız gerekir ?

Dahiliye yada cildiye doktoruna gidip detaylı bir kan tahlili yaptırmalısın
Sonra verilen ilaçları düzenli kullanıp 3 ay sonra tekrar tahlil yaptırıp değerlerinin yükselip yükselmediğini kontrol ettirmelisin
Bu yüzden tahlil sonuçlarını sakla

Dahiliye yada cildiye doktoruna gidip detaylı bir kan tahlili yaptırmalısın
Sonra verilen ilaçları düzenli kullanıp 3 ay sonra tekrar tahlil yaptırıp değerlerinin yükselip yükselmediğini kontrol ettirmelisin
Bu yüzden tahlil sonuçlarını sakla

en kısa zamanda yaptırmalıyım o zaman bunu

Back
X