- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Söylediğiniz kremleri sorucam.Uzman olan arkadaşlar varsa veya böyle bi şey yaşayıp işe yarayan yöntemler,lütfen bilgilerinizi esirgemeyin :-(
Plastik cerrahine gidin izlerle o bölüm ilgeliniyormusCevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Söylediğiniz kremleri sorucam.Uzman olan arkadaşlar varsa veya böyle bi şey yaşayıp işe yarayan yöntemler,lütfen bilgilerinizi esirgemeyin :-(
fırında elimin üzerini rezistansa değdirip yaktım beyaz olduğum için leke filan çok kalır bende kesin çözüm söylüyorum yumurtayı yağsız tavaya kır( bu işlemi daha sonra atacağın bir tavada ve balkonda yapmanı öneririm zira çok kokuyor) kırdığın yumurtayı yağı çıkana kadar kavur yanacak duman çıkacak ama en sonunda yağı kalıyor o yağı sür yanıklarına dua edersin bana gerçekten zerre iz kalmıyor geçmiş olsunKonuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yerdir.Siteye bakındım göremedim yardımcı olursanız çok sevinirim :-( 4gün önce kızartırken börek patladı ve yüzümde irili ufaklı 37 tane 2.derece yanıklar oluştu :-( psikolojim hiç iyi değil.Sağlığım açısından durumum iyi buna da çok şükür ancak izler kalır diye çok korkuyorum.Yüzüm olması çok üzüyor :-( iz kalmaması için etkili yollar var mıdır ?
Benim güneş alerjim var çok da kolay yanıyorum doktorum hava kapalı olsa bile zararlı ışınlar gündüz vakti olduğu sürece geçiyorlar demişti. Yüksek korumalı güneş kremi kullanın, gündüz hava nasıl olursa olsun çıkmadan 15 dk önce sürüp öyle çıkın. Yanıkları güneş daha da kötü yapıyor çünkü. Geçmiş olsunSevgili heexee,önce bulunduğum ilçede acile,hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle de 2 gün sonra plastik,rekonstrüktif ve estetik cerrahi doktoruna gittim.Yanıklara bu bölüm bakıyormuş.Her gün ılık sulu gazlı bezle silip günde 4 kere terramycin göz merhemi kullanmamı söyledi.Bir de bu mevsimin güneşine bile çıkma dedi.Ancak bana hiç geçecekmiş gibi gelmedi.O yüzden çok tedirginim :-(
Benimde aynısı oldu dün fırın rezidansına değdirdim elimin üzeri yanık bende beyaz tenliyim iz kalırım ki aloa Vera sürüyorum dünden berifırında elimin üzerini rezistansa değdirip yaktım beyaz olduğum için leke filan çok kalır bende kesin çözüm söylüyorum yumurtayı yağsız tavaya kır( bu işlemi daha sonra atacağın bir tavada ve balkonda yapmanı öneririm zira çok kokuyor) kırdığın yumurtayı yağı çıkana kadar kavur yanacak duman çıkacak ama en sonunda yağı kalıyor o yağı sür yanıklarına dua edersin bana gerçekten zerre iz kalmıyor geçmiş olsun![]()
bende hiç kalmadı hatta yüzünü maşayla yakmış birinde bile kalmadı bu yumurta yağı ileBenimde aynısı oldu dün fırın rezidansına değdirdim elimin üzeri yanık bende beyaz tenliyim iz kalırım ki aloa Vera sürüyorum dünden beri![]()
Sarısını pişiriyoruz dimi yağı çıkana kadar soğuyunca sürüyoruzbende hiç kalmadı hatta yüzünü maşayla yakmış birinde bile kalmadı bu yumurta yağı ile
düzeltme yapayım sadece yumurtanın sarısıyla yapılacak beyazı olmayacak![]()
Domuz yagi cok iyi diyoalr bide bebentol yara için iz bırakmıyorus doktor önerisi benim elimde 3cu derece yanik vardı biraz kullandım tam geçmedi ama 2 3 defa sürdüm çok kullanmadımKonuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yerdir.Siteye bakındım göremedim yardımcı olursanız çok sevinirim :-( 4gün önce kızartırken börek patladı ve yüzümde irili ufaklı 37 tane 2.derece yanıklar oluştu :-( psikolojim hiç iyi değil.Sağlığım açısından durumum iyi buna da çok şükür ancak izler kalır diye çok korkuyorum.Yüzüm olması çok üzüyor :-( iz kalmaması için etkili yollar var mıdır ?
En etkili kantaron canımKonuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yerdir.Siteye bakındım göremedim yardımcı olursanız çok sevinirim :-( 4gün önce kızartırken börek patladı ve yüzümde irili ufaklı 37 tane 2.derece yanıklar oluştu :-( psikolojim hiç iyi değil.Sağlığım açısından durumum iyi buna da çok şükür ancak izler kalır diye çok korkuyorum.Yüzüm olması çok üzüyor :-( iz kalmaması için etkili yollar var mıdır ?
Silverdin icin 4 gunden fazla kullanildiginda ciltte kararma yapabilir demisti doktor içerdiği çinkodan dolayiymis.sılverdın dıye bı krem var duzenlı olarak kullanırsan ız bırakmaz
Yumurta akını kaç kere sürücex canımGecende benım basıma benzer olay geldı yumurta akı sürdüm hemen koca karı cözümleri ama işe yaradı sonradan olur mu bılmem ama bı dene
Sar çok kantaron mu kırmızı mı ?Kantoron yagi kabuk tutmadan iyilesmesini sagliyor basta biraz kizariklik kalir ama zamanla geciyor
Kizimda kocaman bir yanik vardi simdi hic izi yok
Canım kaç gün sürücez yumurta yağını bir kere yapmamız yetiyormufırında elimin üzerini rezistansa değdirip yaktım beyaz olduğum için leke filan çok kalır bende kesin çözüm söylüyorum yumurtayı yağsız tavaya kır( bu işlemi daha sonra atacağın bir tavada ve balkonda yapmanı öneririm zira çok kokuyor) kırdığın yumurtayı yağı çıkana kadar kavur yanacak duman çıkacak ama en sonunda yağı kalıyor o yağı sür yanıklarına dua edersin bana gerçekten zerre iz kalmıyor geçmiş olsun![]()
Farketmiyo sari daha iyi deniyor bende kirmizi vardiSar çok kantaron mu kırmızı mı ?