• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüm mahvoldu,lütfen bir fikir verin..

Yeşil cevizin kabuğu kına gibi boyar ve kolay geçmez geçen canım isteyince annem kırıverdi yedim de yazık annem eli öyle oldu ki eli sudan çıkmaz öyleyken geçmeyince 2gün sonra kına yaktı üstüne keşke sürmes3ydin yüzüne
Sabun falan sür beklet krem sür bol bol yumuşadıkça çıkar inşallah yoksa çok zor işin

Demeyin yaa :( korkum bu zaten. Umarım bir an önce çıkar .. sivilcelere çok iyi geldiği yazıyordu bir sitede , onu okudum ve hangi akıl ile lekesini göz ardı ederek sürdüm bilmiyorum...

bir dermatolog ile görüşseniz hem sivilce sorununuz için yardımcı olur hem de bu sıkıntı için krem tarzı bir şey verir sanıyorum.

Evet evet baktım. Hatta birkaç haber sitesinde dahi varmış. Yeşil kabuğu sıkın, cildinize sürün yazıyor. Böyle bir şey nasıl paylaşılır aklım almadı. Yani siteye dava açsanız kazanırdınız herhalde gelişmiş bir ülkede olsak.

Elinizde pudra, far var mı? Eğer varsa fardaki beyaz, krem tonla yüzünüzü tamamen kapatın. Özellikle koyu yeri hedef alın. Sonra föndoteni nazik hareketlerle sürün. Bu şekilde daha etkili sonuç alabilirsiniz belki.

Pudra kullanmadım hiç hayatımda yok Yani. Far felan da kullanma ama küçük bir set vardı onda var galiba :(
Kendi kendime esinlenerek yapmadım, gerçekten iyi geldiğini bende birkaç siteden araştırdım ve uyguladım:( gerçekten de zor durumdayım şuan..umarım iz kalmaz leke şeklinde kalmaz diye dua ediyorum :( eski sivilcelerim gelsin ya bu iz geçsin lütfen :( :(

Pudra kullanmadım hiç hayatımda yok Yani. Far felan da kullanma ama küçük bir set vardı onda var galiba :KK43:
Kendi kendime esinlenerek yapmadım, gerçekten iyi geldiğini bende birkaç siteden araştırdım ve uyguladım:KK43: gerçekten de zor durumdayım şuan..umarım iz kalmaz leke şeklinde kalmaz diye dua ediyorum :KK43: eski sivilcelerim gelsin ya bu iz geçsin lütfen :KK43: :KK43:

Bakın vardır inşallah. Yıkama, nemlemdirme yapın korkmayın izden geçer. :)

Yuzun tahris olmustur olacagi kadar daha fazla oynama bence.

Daha derin bir kapatici bul, kamuflaj fondotenleri Kryolan gibi.

Bir sure de yuzunle oynama . Onun disinda bir an once bir dermatologa git gorus.

Kursa gitmemek sıkıntıymış hergün arayıp gelemeyeceğimi söylüyorum,müfettişler gelirse sıkıntı olur. Kaydını silmek durumunda kalırız diyorlar ne yapacağım bilmiyorum :KK43:
gidin bence, kaza geçirdim filan dersiniz
sıkıntı olacaksa dersleri aksatmayin

Bu aralar sivilce ile başım dertte ve bu sebeple saçan sapan bir hata yaparak , yeşil kabuklu taze cevizin suyunu çıkarıp yüzüme sürdüm.. :KK43:
Nette karşıma çıktı,çok iyi geldiği..
Elden bile uzun düre çıkmadığını bilmeme rağmen o an hangi kafayla yaptım bilmiyorum:KK43:
Olay dün oldu.. 10 saniye felan durdu ve yaktığı İçin anında gidip yıkadım,ama iş işten geçti.. dün yanıyordu tahriş olmuştu yüzüm,şimdi ise yeşilimsi,kararmış bir şekilde . Çene ve burun kısımlarında var en çok.

İşin kötü tarafı ehliyete yazıldım ve dersler başladı,2 gündür gidemiyorum:KK43: fondöten sürünce çok aşırı kötü görünüyor,kapkara alttan görünüyor cildim:KK43: nasıl geçecek ne yapabilirim.. el olsa çamaşır suyu ,sirke vs deneyeceğim ama yüz :KK43:
Ne olur bir fikir verin bana.. bir an önce düzelmesi lazım..
Canim yaaa neden böyle bisey yaptın.sivilce için cildin yagliysa temizligine dikkat edip gece yatarken sabah kalkinca nemlendirici bi sabunla yika.fondöten asla kullanma ve yagli beslenmeden uzak dur asla ve asla sivilcelerinle ugrasma.cok kiziyorum yüzünüz daha da mahvaluyor.hoc duramzsan cildiyeye gitseydin:sinirli:

Ne bileyim ya. Komik durumdayım . Komik duruyor ..
ve çok utanıyorum :KK43:
Aman salla ya.Güven kendine , çık dışarı , bırak insanlar bakarsa da baksın yani.Zaten geçer en fazla 1 aya hiç bir iz kalmaz diye düşünüyorum.Dermatologa git bir de bence.Ceviz boyaması için değil bir zararı olur mu diye gidebilirsin.Belki gitmişken boyamanın gitmesi için bir şey de verir doktor.

Dışarı çıkarsan güneşten iyi korun ama.Gerekirse şemsiye taşı yanında.

Ben bir hafta evvel ayıkladim taze ceviz. Ellerim hala simsiyah. Camasir suyu bile denedim. Malesef kolay kolay cikmaz

Aman salla ya.Güven kendine , çık dışarı , bırak insanlar bakarsa da baksın yani.Zaten geçer en fazla 1 aya hiç bir iz kalmaz diye düşünüyorum.Dermatologa git bir de bence.Ceviz boyaması için değil bir zararı olur mu diye gidebilirsin.Belki gitmişken boyamanın gitmesi için bir şey de verir doktor.

Dışarı çıkarsan güneşten iyi korun ama.Gerekirse şemsiye taşı yanında.

Aynaya baktım şimdi.ne hale getirdim yüzümü yoktan yere :( Canım çok sıkıldı oturdum ağlıyorum çocuk gibi .. ben eski yüzümü istiyorum ya,olursa olsun sivilce :(

Ben de geçen yıl, yüzdeki ince tüyler için zerdeçal maskesi yapma gafletine düştüm. Yıkadığımda yüzüm turuncuydu, panik oldum ne yaapcağım şimdi dedim. Önce Yoğurt, pirinç unu, karbonat üçlüsünü sürüp beklettim. Piilingli yüz yıkama jeli, limon, yumurta akı maskesiyle açtmıştım rengini

Sen Dermatologa git, cilt rengini açan kremler var. Yüz olduğu için herşeyi de sürmen iyi değil. Vazelin yağlı bir madde sivilce patlaması yapabilir. Çenene Bepantol losyon sür.
.

Princ unu ve domates suyunu peking yap sur beyazlatıcı etkisi var başka hiçbir yan etkisi yok ha korkuyorsan birinci haşla buharını kafna birşey ört yüzüne tut oda beyazlatır

Back
X