Yüzüm.. Ne olur yardım edin :( (Resimli)

Cildim son 1 -2 senedir problemli.Belirli aralıklarla çoğalıyor çenemin etrafında sonra sönüyor.Yine iyice azdı.İzmirde araştırma yaptım ve baya işinin ehli bir dermatolog buldum ve gittim.Bana ilk dediği Nivea,Loreal,Sebamed tarzı ucuz kozmetik ürülerini aasla asla yüzüne sürme hiç kullanma onları dedi.Olanların hepsini çöpe attım zaten.Sizde kullanmayın.Geçmiş olsun.

Gecen gün yüzüme maske yaptim ancak alttaki kremi silmeyince iki kimyasal bir anda mahvetti yuİlzumu resimdekindn daha kotuydu.kasinti da vardi hastaneye gidecek kadar dayanamadim

Saglik ocagona gittim bir iğne vurdu bir hap verdi bir de krem ...İlk günler klimali ortamda olunca bide stres yapinca yine yandi ama bugün uçuncu gün çok sukur düzeldi..
Bir doktora daha danisin dayanamadgnzi iğne vurmasni isteyin içten sonmezse ne sürerseni surun hemen gecmez.

Size de geçmiş olsun :( Eğer pazartesiye kadar düzelmezse pazartesi sağlık ocağına gideyim o zaman belki dediğiniz gibi iğne yapar :( Kaşıntıdan delireceğim

Son düzenleme:
Cildim son 1 -2 senedir problemli.Belirli aralıklarla çoğalıyor çenemin etrafında sonra sönüyor.Yine iyice azdı.İzmirde araştırma yaptım ve baya işinin ehli bir dermatolog buldum ve gittim.Bana ilk dediği Nivea,Loreal,Sebamed tarzı ucuz kozmetik ürülerini aasla asla yüzüne sürme hiç kullanma onları dedi.Olanların hepsini çöpe attım zaten.Sizde kullanmayın.Geçmiş olsun.

Haklısınız keşke imkanım olsa da tum cilt urunlerimi dermokozmetik olanlardan seçebilsem ama takdir edersiniz ki çok pahalı ve ben ogrenciyim, ama sanırım artık paraya kıyıp eczaneden iyi bir dermokozmetik temizleyici almam gerekecek. Sağolun cevabınız için :)

Hap ve krem ayniymis hatta şuan dikkat ettim.

Benimde yanaklarim öyle çok sismisti ki gözüm görünmüyordu neredeyse...

ama dediğim gibi kasintiyi ve alevini iğne aldi. Krem ve hapta kirmiziligini.. İnşallah tez zamanda geçer...

Gecmis olsun...
Buradan sana kimse teshis koyamaz, yanlis yonlendirmek istemez...
Ne yazik ki doktora gitmen lazim tekrar...
Doktorun verdigi kremi kullanmaya devam ediyor musun?
Eger kestiysen devam et bence...
Ya yeni urunler alerji yapti ya da stres gibi bir faktor etkilemis olabilir...
Dedigim gibi kesin bir sey soylemek mumkun degil...
Eger cok kotu olursan, yurtta yetkili birine bildir, belki arabayla falan birakirlar...

dermokozmetik falan da kimyasal, o kadar para verene kadar bence organik ürünlere bak, ya da doğal sabunlara falan...

doğal sabun da çok kullandım ama cildim de çok kurutma yaptı uygun bir nemlendiriciyle desteklemem gerek sanırım, haklısınız dermokozmetik ürünlerin içinde de kimyasal maddeler var ama en azından garnierdan falan daha kaliteli olur diye düşündüm, şu an hiçbir şey kullanamıyorum doktorum sadece suyla yıkamamı söyledi ama öyle de temiz hissedemiyorum işte.

Gecmis olsun...
Buradan sana kimse teshis koyamaz, yanlis yonlendirmek istemez...
Ne yazik ki doktora gitmen lazim tekrar...
Doktorun verdigi kremi kullanmaya devam ediyor musun?
Eger kestiysen devam et bence...
Ya yeni urunler alerji yapti ya da stres gibi bir faktor etkilemis olabilir...
Dedigim gibi kesin bir sey soylemek mumkun degil...
Eger cok kotu olursan, yurtta yetkili birine bildir, belki arabayla falan birakirlar...

Doktora daha dün gittim işte verdiğim krem tabiki bir günde etki etmez ama sanki daha da alevlendirdi gibime geldi o yüzden, ama kullanmaya devam edeceğim :( Eğer 3-4 güne düzelme olmazsa tekrar gideceğim sanırım. Yok ya yurtta kim beni arabayla bırakacak..Anca ambulans çağırırlar o da 1 saate anca gelir. Teşekkürler yorumunuz için..

Hap ve krem ayniymis hatta şuan dikkat ettim.

Benimde yanaklarim öyle çok sismisti ki gözüm görünmüyordu neredeyse...

ama dediğim gibi kasintiyi ve alevini iğne aldi. Krem ve hapta kirmiziligini.. İnşallah tez zamanda geçer...

Çok teşekkür ederim. Ne güzel sizinki geçmiş inşallah benimki de çabuk geçer :(

İyice Baktir sonra ama acilen antihistaminik içerikli bişeye ihtiyacın var kaşıntı ve kabarmanın geçmesi icin, eczanedenaliver korkma şuruptan küçücük oglum bile icti ondan.. Su haliyle acile gitsen kaşıntı icin serum takarlar İnan iki saate iner hemen git bence..

Çok teşekkür ederim ya bu dediğiniz termal su günlük yüz temizliğinde mi kullanılıyor ? Her zaman kullanılabilir mi ? Hani eğer memnunsanız ben de alayım yaa bundan, biraz bilgi verebilir misiniz ? Aerius aldım dün doktor verdi içtim dün gece 1 tane ama az bişey kaşıntımı azalttı sadece.. İnşallah daha iyi gelir.

Yüz temizliği için değil canım o sprey banyodan çıkınca, yüzünü temizledikten sonra ve bu gibi durumlarda ihtiyaç duydukça yüzüne sıkabiliyorsun... Termal su bildiğin ama cildi baya yatıştıran, iritasyonu azaltan bişey... Ben yüzümde hafif dereceli kimyasal yanık olduğunda kullandım, hala ara ara ihtiyacım oldukça kullanırım, güneş yanıklarında vs... Kimyasal peeling sonrası da önerilen bir şey... En büyük boy olanı alıyorum baya uzun süre gidiyor bana...

İyice Baktir sonra ama acilen antihistaminik içerikli bişeye ihtiyacın var kaşıntı ve kabarmanın geçmesi icin, eczanedenaliver korkma şuruptan küçücük oglum bile icti ondan.. Su haliyle acile gitsen kaşıntı icin serum takarlar İnan iki saate iner hemen git bence..

Verdiği ilaç dediğiniz türden sanırım.. İnanın şu an acile gitmem imkansız bulunduğum mekan sebebiyle.. :(

Yüz temizliği için değil canım o sprey banyodan çıkınca, yüzünü temizledikten sonra ve bu gibi durumlarda ihtiyaç duydukça yüzüne sıkabiliyorsun... Termal su bildiğin ama cildi baya yatıştıran, iritasyonu azaltan bişey... Ben yüzümde hafif dereceli kimyasal yanık olduğunda kullandım, hala ara ara ihtiyacım oldukça kullanırım, güneş yanıklarında vs... Kimyasal peeling sonrası da önerilen bir şey... En büyük boy olanı alıyorum baya uzun süre gidiyor bana...

Çok teşekkür ederim ya bunu öğrendiğim iyi oldu netten fiyatına da baktım çok pahalı değil ve gerçekten çok amaçlı bir ürün. Mutlaka alacağım :)

Aynen bundan sonra bana ders olsun.. Cildime hiçbir şey sürmicem bilmediğim :( ama loreal den veya yıkama jelinden olduğu da kesin değil ki işte..

Tabi ki kesin değil ama Loreal Skin Perfection ile ilgili okuduğum yüzlerce şikayet var yerli yabancı. Ben de hem serumunu hem kremini almıştım merak edip, cildim mahvoldu bununla ilgili şikayet de yazdım internette hatta. İsmi skin perfection sonucu bayağı ironik yani.

garnierin ürünleri bende de alerji yapmıştı kaşınan birsürü sivilceye çıkartıyodu sürer sürmez ama kullanmayı bırakınca bir hafta içinde geçti seninki daha kötü olmuş canım çok geçmiş olsun

Tabi ki kesin değil ama Loreal Skin Perfection ile ilgili okuduğum yüzlerce şikayet var yerli yabancı. Ben de hem serumunu hem kremini almıştım merak edip, cildim mahvoldu bununla ilgili şikayet de yazdım internette hatta. İsmi skin perfection sonucu bayağı ironik yani.

Hadi ya.. Belki de o yüzden oldu cidden.. Keşke heves edip almasaydım ya cildimin durumu gayet iyiydi sadece 2-3 ufak lekem vardı ki geçerdi o da.. Of

garnierin ürünleri bende de alerji yapmıştı kaşınan birsürü sivilceye çıkartıyodu sürer sürmez ama kullanmayı bırakınca bir hafta içinde geçti seninki daha kötü olmuş canım çok geçmiş olsun

Ben de bıraktım bakalım inşallah nedeni odur da geçer :( Sağolun..

ayy şuan içinde bulunduğum durum :( alerji yapmış cildin hassas belliki.. feci bi yanma yahu oda suratın şişer kızarır balon gibim dolanırsın kaçıncıya geliyo başıma :43: çok geçmiş olsun.. bi süre sora kendiliğinden düzeliyor farklı bişi kullanmakta iyi değil malesef..

Back
X