- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
Arkadaslar yuzumun yan tarafinda tuyler var saclarin bitiminden ceneye kadar olan kisimda sarisin olmama ragmen belli oluyor epilasyon aletiyle alsam azalir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar yuzumun yan tarafinda tuyler var saclarin bitiminden ceneye kadar olan kisimda sarisin olmama ragmen belli oluyor epilasyon aletiyle alsam azalir mi ?
Bence kuaför de aldirin epilasyon aletleri zarar verebilir cildiniz de sorun yoksa sir agdayla aldirabilirsiniz
Lazer imkanin varsa direkt lazere basvur hicbirsey vurmadan... yoksa en iyi cözüm epilasyon diye düsünüyorum
Sir ağda sivilce yapabiliyor her cilt için uygun değil..
Bence sarışın olduğunuz için fazla belli olmaz diye düşünüyorum.. Hiç yaptırmasanız yeri..
Herkesde aynı etkiyi yapmasada lazer epilasyon bende Tüyleri çoğalttı
araştırdığım kadarıyla iğne epilasyon en kesim çözümü ama onunda iz bırakma riski var
ağda cildinde sarkmaya sivilcelenmeye sebep olabilir.
Cok tesekkur ederim cevaplar icin lazere gidemem maalesef agdada yuzumde sivilce yaparsa korkuyorum epilasyon aletiyle alsam cok cikar mi daha sonra? Sarisinim ama gercekten belli oluyor yakindan bakinca
Rengini acsaniz daha da olur mu ki acaba denediniz mo
Yok denemedim ama onceden bu kadar cok yoktu hic almadim da bu ara artmis nasil olduysa :-(
Kalınlaşır,başına bela olur.Geçen forumda ünlülerin yakın çekim resimleri vardı.Bir sürü kadının yüzünde tüy doluydu.Bunlar bile ellemiyorlar baksana.Vardır bir bildikleri.Sen de elleme boşver.
Neredeydi bu fotolar bu forumda mi:) merak.ettm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet,face den paylaşılmıştı.1-2 hafta oldu.Linkini bulursam paylaşırım.
Ben kulaklarımın yan taraftakilerini ağdayla aldırıyorum kuaferde.yanak tarafıma iple bi kere geçti kuafer ama bisaha ellertirmedim.oraya da ,3-4 haftada bir sarartıcı yapıyırum o kadar.bende de hafiften ağdayla sivilce yapıyor ama umurdamıyorım pek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi