yüzüm ve tüyler

Yillardir bu konuda caresiz biri olarak soyluyorum sakın alma..bende belli oluyo diye agdaya baslamistim agda yetmedi sivilcelendi diye epilasyonla aliyorum..siyahlasti resmen.3 gunde bir vuruyorum resmen tras olur gibi..mahvoldum kurtulamiyorumda.

Sarartmayi denesen ? Ben oyle yapiyorum yoksa basa cikamam yuzum sivilceye meyilli daha beter olurum agdayda falan alirsam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yillardir bu konuda caresiz biri olarak soyluyorum sakın alma..bende belli oluyo diye agdaya baslamistim agda yetmedi sivilcelendi diye epilasyonla aliyorum..siyahlasti resmen.3 gunde bir vuruyorum resmen tras olur gibi..mahvoldum kurtulamiyorumda.

tavsiyem gerekirse evden cikma ama alma yüzünü bir sure..

Killarin en sert bolumu kökleri en ince ve yumuşak bolumu uclaridir..yine tüylerin renginin en acik bolumu uclari en koyu bolumu kokleridir..

Saclarimiz gibi düşün..sac Uclarin rengi üste göre daha acik ve cansizdir kestirdiginizde nasil güçlü ve sert gelir elimize ama uzayinca yine ayni cansiz ve acik renkli olurlar...

Bu yuzden tuyler cikmaya yakin bize cok sert ve koyu gelir.. Cogaldi sertleşti karardi diye almaya devam ederiz.. Ancak birakin bir ay iki ay almayin bir deneyin şimdiki durumdan daha iyi olacaktır bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de kulak yanımda tüyler baya uzamıştı annem dedim napayım diye makineylemi alsam diye.. annem eliyle pıt pıt yoldu 1 dakikada sonra her uzmansında annem yoldurdum şuan çok azaldı tek tük çıkıyo onuda ben koparıyorum büyüdükçe bence diger agdayla falan alınca çogalıyo gibi.. benimde saçlarım açık gezdiğim için hep favori bölgemde tüylenme başlamııştı ama hallettim :24:

Canım öncelikle bu tüylenmenin nedeni hormonlar olabilir hormon tahlili yaptın mı?
İbrahim Saraçoğlu sabahları aç karna düzenli yenen nane yapraklarının bu tüyleri azalttığını söylüyordu. İstersen bir araştır derim en azından doğal yani.

aynı dertten mustaribiz. ben ikidir ağdayla aldırıyorum. ağda geç çıkartıyor ama sivilcelenme yapıyor. bunu minumuma indirmek içinse ağdadan hemen sonra limon sürüyorum. birkaç gün devam ediyorum limona. böylece daha az çıkıyor. bir dahakine de aynı şekilde yapacağım ama saraçoğlunun sivilceler için lavanta kürü var bu kürü uygularken yüzümü aldıracağım ki daha az çıksın. canım ama limon gerçekten azaltıyor rabbimin nimeti işte.

Back
X