- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 33
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
-
Kaçıncı derece bu önemli..O kadar kötü hissediyorum ki dışarı bile çııkmıyorum .İnşallah geçer
SürdümDoktor hatası olsa daha hastaneden cıkmadan yanmış olurdu
Fondoten gunes gıbı seyler yakar
Gunes koruyucu surdunuz degıl mı cıkarken
Benim de yanmısti uzulme hic iz kalmadi. Bol bol nemlendir ben silverdin sürmüştüm. Gecmis olsunGeçmez mi gerçekten offfNapıcam şimdi ben
Çok teşekkür ederim .Morel oldu bana gerçekten .Kaçıncı derece bu önemli..
Böyle aglayip uzulmekle olmaz..
Lütfen.
Gecicek o .
Ne kadar bir bölge de ?
Küçük bir alan mi ?
Krem sür.
Üzeri sürekli nemli kalsin..
Gerilmesin..
Kabuk dustugunde altından pespembe yeni deri gelcek...
Onu da kantoran yağı ve iz için kremler var kullanirsin..
Sen benim elimi görsen korkardin..Çok teşekkür ederim .Morel oldu bana gerçekten .Yani öyşe bir karamsarlığa düşmüştüm ki sanki ne yaparsam yapayım hep böyle kalıcam gibi hissediyordum
Ay çok teşekkür ederimBenim de yanmısti uzulme hic iz kalmadi. Bol bol nemlendir ben silverdin sürmüştüm. Gecmis olsun
Teşekkür ederim .Sürekli olarak üstüne hametan sür ve dışarı çıkacaksan muhakkak üstüne güneş kremi sür ve sık sık yenile güneş kremini
bence korkma lazer kıl köklerini yakarken cildini de yakıyo bi erkek tanıdığım göğüs bölgesine yaptırıyo kabul tutmadı ama yanık oluyo her yaptırışında kıl kökleri o yüzden bephantene kullanıyo inşallah geçer üzülme lütfenAğlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorumLazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? İz kalacak diye çok korkuyorum.
bnmde başıma gelmişti.Ağlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorumLazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? İz kalacak diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?