- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
-
kantaron yara tamamen iyileşince sürülüyo iyileşmeden sürünce daha beter yapıyoMerak etme geçer hemen karalar bağlama. Hemen hastaneye git onlar sana en iyi şekilde yardımcı olur.
Doktora kantaron yağı kullanabilir miyim diye sor.
Ağlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorumLazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? İz kalacak diye çok korkuyorum.
Dr gidin dr a erkenden onlemini alsinlarda iz kalmasin burada niye konu aciyorsunuz sonucta size yardim edecek olan cildiye vakit kaybetmeden gidin burada verilen krem isimleri olur ama hersey herkese ayni etkiyi gostermez en iyisini dr bilirAğlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorumLazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? İz kalacak diye çok korkuyorum.
Lazer yaniginda ise yarar mi bilmem ama benim bilimum yanıklarıma eksi elma suyu iyi gelmistir. Iz falan kalmaz. Rendeleyip suyunu surun bir pamukla. Yanık kurur zaten. Kurudukça sürmüştüm ben.Ağlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorumLazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? İz kalacak diye çok korkuyorum.
Kesinlikle kantaron yağı şahane, konu sahibi deneyin kesinlikle bende çok memnun kaldım. Ameliyat izine dahiniyi geliyorSen benim elimi görsen korkardin..
Su akıyordu..
Berbatti..
Simsiyah oldu sonra..
O geçti ise hepsi geçer.
CONTRACTUBEX ADIND ABİR KREM VAR ONU ALINO kadar kötü hissediyorum ki dışarı bile çııkmıyorum .İnşallah geçer
Hangi cihazla yapildi?Hayır hastanede yaptırdım
hemen cildiyeye git iz bırakmayan kremler var eczanede al onu kullan bide ve orayı şikayet etAğlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorumLazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? İz kalacak diye çok korkuyorum.
hemen cildiyeye git iz bırakmayan kremler var eczanede al onu kullan bide ve orayı şikayet etAğlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorumLazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? İz kalacak diye çok korkuyorum.
Ağlamak üzereyim.Çok kötü hissediyorumLazerden yüzümün bir bölümü yandı kabuk bağlıyor şuan Sizce bu iz geçer mi ??Ne kadar sürer? İz kalacak diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?