Lekeler, Çiller Yuzumdeki çiller!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

CANIM AZRAMM

RABBİM'E ŞÜKÜRLER OLSUN❤🌹
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
3.660
4.493
133
iyi geceler hanımlar,konu başlığında yazdigim gibi yüzümde git gide leke ve çiller çıkmaya başladı.lütfen bu konuda fikri veya tecrübesi olanlar yazmadan es geçmeyin.rica ediyorum.

konum taşınmadan fikirlerinizi bekliyorum.buraya acmamin nedeni ise aktif olması.......şimdiden teşekkürler

İyi geceler, benim de çocukluğumdan kalma yanaklarımın üzerinde ve göz altı çevremde çillerim var.Şu an için bir çözüm bulamadım ama yaz kış güneş kremi sürmeden evden çıkmayın.3 ay dışarı çıkarken mümkün olduğunca unutmadan evden çıkmadan önce çillerime güneş kremi sürmemle lekerde hafif de olsa bir azalma gördüm.

Çillere bi çok krem önerisi var ama henüz işe yaradıgi konusunda duymadım. Kuaförüm tanıdığı birinde çok ise yaradığını söyledi ama kadınla birebir konuşmadığım için bilemiyorum.

Güneşten korumayı dene. Benim duyduklarım gördüklerim genelde güneşe direk maruz kalmakla oluyor. Güneş kremsiz asla gezme 50 faktör. Belki çare olur.

Ablamda var o çok takıyor ama hoş duruyor bence. Düzenli yüksek faktör güneş kremi korunmak için, pirinç unu maskesi silikleştirmek için kullandığı şeyler, arada bir cilt altına çok minik iğnelerle delik açıp cilt yenileme yaptıkları birşeye gidiyor. Ama asıl kış döneminde kimyasal peeling yaptırmak lekeleri siler gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…