Bahar16v Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2021 84 30 3 23 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bahar16v #1 Hamiliklerkmden sonra yuzumde ciddi oranda lekelenmeler oldu deneyipte sonuc aldigniz maskeler vb seyler varmi ???
Hamiliklerkmden sonra yuzumde ciddi oranda lekelenmeler oldu deneyipte sonuc aldigniz maskeler vb seyler varmi ???
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.710 63 36 26 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bahar16v #2 Ben Farmasi çay ağacı sabunuyla yıkıyorum yüzümü ve solante pigmenta güneş kremi kullanıyorum lekeler biraz açıldı gibi ama daha bir ay oldu başlayalı
Ben Farmasi çay ağacı sabunuyla yıkıyorum yüzümü ve solante pigmenta güneş kremi kullanıyorum lekeler biraz açıldı gibi ama daha bir ay oldu başlayalı
Kutlu42 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Kasım 2021 41 0 1 29 16 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bahar16v #3 Bahar16v .!.: Hamiliklerkmden sonra yuzumde ciddi oranda lekelenmeler oldu deneyipte sonuc aldigniz maskeler vb seyler varmi ??? Genişletmek için tıkla... Seffaf sabun kullanmayı denediniz mi? İlgilenirseniz yardımcı olabilirim. Son düzenleme: 16 Kasım 2021
Bahar16v .!.: Hamiliklerkmden sonra yuzumde ciddi oranda lekelenmeler oldu deneyipte sonuc aldigniz maskeler vb seyler varmi ??? Genişletmek için tıkla... Seffaf sabun kullanmayı denediniz mi? İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.784 En iyi cevaplar 1 66.545 598 16 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bahar16v #4 Kutlu42 .!.: Transparan sabun kullanmayı denediniz mi? İlgilenirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Forumda gano, farmasi, avon vb satışı, tanıtımı, üye toplama faaliyetleri yasak.
Kutlu42 .!.: Transparan sabun kullanmayı denediniz mi? İlgilenirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Forumda gano, farmasi, avon vb satışı, tanıtımı, üye toplama faaliyetleri yasak.