- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskiden böyle değildi şimdi ota b.ka kızarıyor böyle sinir bozucu ve sabah uyandığımda daha temiz akşama doğru böyle oluyor ne yapabilirim:18:Lütfen cevap yazın okuyup geçmeyin
40 Yılda br oda kalem ruj rimel en fazla..makyaj falan yapıyor musunuz yüzünüze.
aynı problem bendede var maalesef benim cildim akneli bir cilt ondan kaynaklanıyor ama hiç ihmal etmeden doktora git çünkü daha sonra kalıcı ve daha kötü olabiliyor
Gittim canım ama önemsemedi birde ben kantaron yağı sürdüm azaldı biraz..[/QUOTE
vallahi bende leke gibi ama kullandığım ilaclardn öyle oluyor galibacilt çok önemli benim psikolojim felan kalmadı ya
Bunun sebebi alerjiden de olabilir. Annemde de bazen böyle görüntü oluyor sabah pek birşey yok akşama doğru buna benzer görüntü oluyor. Kaşıntı oluyor mu canım? Ya da cildin yağlı bir cilt mi? Yağlı ise yakında sivilceler çıkabilir o bölgede böyle bir durumda çay ağacı yağını öneririm akşamdan pamukla tampon yap bak sür demiyorum sabaha kadar onunla yat yalnız çay ağacı yağı ağırdır o yüzden su ile inceltmeni öneririm kokusunu ya seveceksin yada nefret edeceksin şahsen ben ilk başta nefret etmiştim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gittim canım ama önemsemedi birde ben kantaron yağı sürdüm azaldı biraz..[/QUOTE
vallahi bende leke gibi ama kullandığım ilaclardn öyle oluyor galibacilt çok önemli benim psikolojim felan kalmadı ya
Bende iki hafta kantaron sürmüştüm maskede yapmıştım en sonunda 2 haftadır hiçbir şey yapmıyorum epey azaldı ama diğer yanğım kötü sivilceler çıktı kırmızı kırmızı![]()
Bende iki hafta kantaron sürmüştüm maskede yapmıştım en sonunda 2 haftadır hiçbir şey yapmıyorum epey azaldı ama diğer yanğım kötü sivilceler çıktı kırmızı kırmızı![]()
benim de arada bir azalıyor akşam yatıyorum sabah bi kalkıyorum gene azmş bende anlamadım gerçekten:-( sendeki o kırmızı sivilcelrdn bende de var ışte onlar ilaçsz geçmiyor
İnşallah o diğer yanağındakilerde geçer canım dualarım seninle :) çay ağacı yağını tavsiye ederim belkide duymuşsundurda aktarlardan bulabilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Alerji olabilir test yaptir bence annemde de vardi resimdeki gibi gecti hap kullaniyor bir senedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Naısl yapılıyor alerji testi canım
Annem doktora gidip kan testi yaptirmisti kaninda bagzi degerlere bakip neye alerjin oldugunu ogrene biliyorlarmis ve ikinci bir test var bunuda doktorda yaptira bilirsin kolunun ic tarafina bir kac degisik sivi birseyler damlatiyorlar kizarirsa alerji oluyormus iste ona gore nelere karsi alerjin olduguni ogrene biliyorlar.
Veee sonradan aklima geldi canim arkadasimda da vardi buna benzer yuzunde kizariklik ama onunkinin isimi rosacea diye birseydi hatirladigim kadar oda antibiotik kulandi gecti.
Bence sen bir doktora gorun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.