Sivilceli Ciltler Yüzümdeki kızarıklıklar:( (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
eskiden böyle değildi şimdi ota b.ka kızarıyor böyle sinir bozucu ve sabah uyandığımda daha temiz akşama doğru böyle oluyor ne yapabilirim:18::43: Lütfen cevap yazın okuyup geçmeyin

Eklentiler

• $1957564_248360112002068_1242265146_n.webp
    $1957564_248360112002068_1242265146_n.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 410
Son düzenleme:
Basima gelmedi ama cildiyeye git bence belki karavigerden kaynakli olabilir ihmal etme

eskiden böyle değildi şimdi ota b.ka kızarıyor böyle sinir bozucu ve sabah uyandığımda daha temiz akşama doğru böyle oluyor ne yapabilirim:18::43: Lütfen cevap yazın okuyup geçmeyin

aynı problem bendede var maalesef benim cildim akneli bir cilt ondan kaynaklanıyor ama hiç ihmal etmeden doktora git çünkü daha sonra kalıcı ve daha kötü olabiliyor

Doktoruna gitmemişsiniz bence buradan ne söylesek boş olur bir cildiyeci doktor daha iyi anlayacaktır durumu bazı yüzlere çok iyi kremler bile olsa iyi gelmiyor herkesin cildi farklı söylenen şeyleri sürmeyin yapmayın derim çok tehlikeli kardeşim basit bir kil maskesi yaptı yüzü ne kadar döktü çok hassasmış doktor söyledi o yüzden nemlendirici bile kullanmıyor doktorun önermediği :51:

Bunun sebebi alerjiden de olabilir. Annemde de bazen böyle görüntü oluyor sabah pek birşey yok akşama doğru buna benzer görüntü oluyor. Kaşıntı oluyor mu canım? Ya da cildin yağlı bir cilt mi? Yağlı ise yakında sivilceler çıkabilir o bölgede böyle bir durumda çay ağacı yağını öneririm akşamdan pamukla tampon yap bak sür demiyorum sabaha kadar onunla yat yalnız çay ağacı yağı ağırdır o yüzden su ile inceltmeni öneririm kokusunu ya seveceksin yada nefret edeceksin şahsen ben ilk başta nefret etmiştim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunun sebebi alerjiden de olabilir. Annemde de bazen böyle görüntü oluyor sabah pek birşey yok akşama doğru buna benzer görüntü oluyor. Kaşıntı oluyor mu canım? Ya da cildin yağlı bir cilt mi? Yağlı ise yakında sivilceler çıkabilir o bölgede böyle bir durumda çay ağacı yağını öneririm akşamdan pamukla tampon yap bak sür demiyorum sabaha kadar onunla yat yalnız çay ağacı yağı ağırdır o yüzden su ile inceltmeni öneririm kokusunu ya seveceksin yada nefret edeceksin şahsen ben ilk başta nefret etmiştim :)

:) Alerji olabilir belki evet yok canım kaşıntı.. şuan bu fotoğrafa göre baya geçti :) çok şükür fakat bu seferde diğer yanağımda çok sivilce çıktı:43:

Gittim canım ama önemsemedi birde ben kantaron yağı sürdüm azaldı biraz..[/QUOTE
vallahi bende leke gibi ama kullandığım ilaclardn öyle oluyor galiba :( cilt çok önemli benim psikolojim felan kalmadı ya

Bende iki hafta kantaron sürmüştüm maskede yapmıştım en sonunda 2 haftadır hiçbir şey yapmıyorum epey azaldı ama diğer yanğım kötü sivilceler çıktı kırmızı kırmızı:43::20::25:

Bende iki hafta kantaron sürmüştüm maskede yapmıştım en sonunda 2 haftadır hiçbir şey yapmıyorum epey azaldı ama diğer yanğım kötü sivilceler çıktı kırmızı kırmızı:43::20::25:

benim de arada bir azalıyor akşam yatıyorum sabah bi kalkıyorum gene azmş bende anlamadım gerçekten:-( sendeki o kırmızı sivilcelrdn bende de var ışte onlar ilaçsz geçmiyor

İnşallah o diğer yanağındakilerde geçer canım dualarım seninle :) çay ağacı yağını tavsiye ederim belkide duymuşsundurda aktarlardan bulabilirsin

İnşallah o diğer yanağındakilerde geçer canım dualarım seninle :) çay ağacı yağını tavsiye ederim belkide duymuşsundurda aktarlardan bulabilirsin

Sağol canım benim inşallah geçer:54: Yalnız bir şey dikkatimi çekti evelsi hafta bir hafta boyunca asla umutsuzluğa düşmedim asla kendimi üzmedim her gün temiz hava aldım.. çünkü açıköğretim okuduğum için dışarı az çıkan biriyim:26: yanaktaki çıkan sivilcelerinde oksijensizlikten olma ihtimali varmış her neyse en önemlisi de stres yapmadım çok mutluydum nasıl becerdiysem o hafta yüzümde düzeldi yani o dediğim sağ yanağımdakiler epey söndü böyle olunca bir umutlandım bir haftada böyle olduysa haftaya süper olur derken geçen hafta adet zamanım geldi yine belirginleştiler 2 tane daha çıktı yine psikolojim yere indi:ssz: bu hafta yine pozitif olmaya çalışıyorum bir kaç gün sonra adetim biticek temiz hava bol su ve stresten uzak olmaya çalışacağım umarım inşallah geçer nolur geçsin artık:14: herkese pürüzsüz bembeyaz ve sivilcesiz cilt diliyorum:12::16:

Kantaron yağı al benim elim yandı 1 haftada geçirdi sürüp sarıyodum sürekli çok etkili bir yağ yakınımız motor kazası yaptı o izleri geçirdi kuzenim üstüne kahve döktü karnı o kadar kötüydü ki ben o büyük izleri hep taşıcak diye düşünüyodum annesi hep kantaron sürmüş en ufak bir iz yok kesinlikle al ama en iyisi evde yapmak her izi geçiriyo

Alerji olabilir test yaptir bence annemde de vardi resimdeki gibi gecti hap kullaniyor bir senedir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Naısl yapılıyor alerji testi canım

Annem doktora gidip kan testi yaptirmisti kaninda bagzi degerlere bakip neye alerjin oldugunu ogrene biliyorlarmis ve ikinci bir test var bunuda doktorda yaptira bilirsin kolunun ic tarafina bir kac degisik sivi birseyler damlatiyorlar kizarirsa alerji oluyormus iste ona gore nelere karsi alerjin olduguni ogrene biliyorlar.

Veee sonradan aklima geldi canim arkadasimda da vardi buna benzer yuzunde kizariklik ama onunkinin isimi rosacea diye birseydi hatirladigim kadar oda antibiotik kulandi gecti.

Bence sen bir doktora gorun

Annem doktora gidip kan testi yaptirmisti kaninda bagzi degerlere bakip neye alerjin oldugunu ogrene biliyorlarmis ve ikinci bir test var bunuda doktorda yaptira bilirsin kolunun ic tarafina bir kac degisik sivi birseyler damlatiyorlar kizarirsa alerji oluyormus iste ona gore nelere karsi alerjin olduguni ogrene biliyorlar.

Veee sonradan aklima geldi canim arkadasimda da vardi buna benzer yuzunde kizariklik ama onunkinin isimi rosacea diye birseydi hatirladigim kadar oda antibiotik kulandi gecti.

Bence sen bir doktora gorun

Çok sağol canım benim uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim inşallah benimkiler de geçer herkese pürüzsüz ciltler inşallah âmin🙏

Back
X