- Konu Sahibi asksarhosuyum
Resmini atar mısın canım özelden bakayım sakıncası yoksa tabii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sakıncası yok tabi canım da 25 mesajımın olması gerekiyormuş ve şu an bu 21.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmini atar mısın canım özelden bakayım sakıncası yoksa tabii
sakıncası yok tabi canım da 25 mesajımın olması gerekiyormuş ve şu an bu 21.![]()
O zaman az kalmış:) dolduralım canım:)
senin yüzündekiler de mi böyle sen de atabilir misin özelden? belki bi çaresini buluruz :/
O zaman az kalmış:) dolduralım canım:)
Gittim martta abarttığımı söyledi imex yazdı
Atarım whatsapp varsa sende özelden numaramı atayım whatsapptan fotolaşırız çözümde buluruz umarım çok istiyorum her şeyden daha çok belkide
canım mesajların dolu olduğu için gönderemiyorum bi bakabilir misin
Aliniyor canim zaten bir hucre yenileyici ben bildigin nemlendirici gibi kullanıyorumDr gitmeden alınıyor mu birde hassas cildim sorun olur mu?
Bilmiyorum canım şimdi daha hafifledi ama minik sivilceler iz gibi bi seyler bıraktı yani yine pürüzsüz değil((((((
İzler için sabunlar kremler var bir de bir araştırma yapayım çok tavsiye edilen aktar malzemesi vardı izler için![]()
eskiden böyle değildi şimdi ota b.ka kızarıyor böyle sinir bozucu ve sabah uyandığımda daha temiz akşama doğru böyle oluyor ne yapabiyapiyo8:Lütfen cevap yazın okuyup geçmeyin
Oncelikle gecmis olsun canim. Ben beyaz tenli oldugum icin aynen bende de boyle kizarikliklar cikiyordu. Kizarmamak icin yaz kis gunes kremi kullanman gerekiyor. Bu kremi kafana gore alma ama doktora mutlaka gorun doktor akneli ciltlere yonelik bir krem verir. Gunes ve ışık kipkirmizi yapiyor bir de floresanlarin altinda fazla durma sisiriyor
Sağ ol canım ben de beyaz tenliyim fotoda koyu gözüküyor, seninkiler geçti mi ben 2 yıl öcne güneş kremi önerdi dr onu almıştım yazları dışarı çıkarken kullanıyorum, seninkiler geçti mi geçmesi için ne yaptın çok üzülüyorum((