Lekeler, Çiller Yuzumdeki lekeden kurtulamıyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Gulhan ReTa KeBa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
30
63
88
37
Merhaba arkadaşlar
Benim yuzumde dogumdan kalma leke var. Maalesef bir turlu kurtulamadım. Bu gibi sorun yasayip çözüm bulup kurtulan var mi? Varsa nasil bir yol izledigini paylaşabilirmi?

Teşekkür ederim siz denediniz mi
Güvenebilirsin canım fazla lekem yoktu ama cilt tonu eşitlemede kullandım bi süre, ve çok sevdim leke konusunda tek geçtiğim bir ürün sürekli kullanımda cam gibi yapıyomuş cildi ama devam etmedim azcık fiyatlı bende ayda bir krem aldığımdan sürekli kullanmadım

Güvenebilirsin canım fazla lekem yoktu ama cilt tonu eşitlemede kullandım bi süre, ve çok sevdim leke konusunda tek geçtiğim bir ürün sürekli kullanımda cam gibi yapıyomuş cildi ama devam etmedim azcık fiyatlı bende ayda bir krem aldığımdan sürekli kullanmadım
Mutlaka deneyeceğim lekenin rengini bile biraz olsun açsa yeterli baya koyulasti çünkü

Merhaba arkadaşlar
Benim yuzumde dogumdan kalma leke var. Maalesef bir turlu kurtulamadım. Bu gibi sorun yasayip çözüm bulup kurtulan var mi? Varsa nasil bir yol izledigini paylaşabilirmi?

Bence o seni farklı kılan birşey, bu benim düşüncem:KK54: birde şunu düşünüyorum annenden geriye kalan en güzel hediye bırak seni farklı kılsın:KK6::KK6::KK6:

Bence o seni farklı kılan birşey, bu benim düşüncem:KK54: birde şunu düşünüyorum annenden geriye kalan en güzel hediye bırak seni farklı kılsın:KK6::KK6::KK6:
Kız o doğum değil kendi doğurmuş da o ara leke oluşmuş hormonal falan değil mi ben öyle anladımdı yoksa o krem işe yaramazki🙄

Evet sagol canim cok dusuncelisin ama çok takmaya başladım bide sürekli sorulunca daha da sorun hale getirmeye basladim

Sakın böyle ufak birşeyi sorun haline getirme, kimisi yüzündeki lekeyi senin gibi sorun eder diğeri yüzüne leke gibi dövme yaptırır. Kimisi yüzündeki beni kafaya takar aldırır, kimisi Türkan Şoraya benzemek için ben yapar. Herkes kendi olmayanı ister. Ama insan ilk önce kendi sevmeli kendini inan o zaman hiç kimse o lekeyi sorun haline getirtemez sana:KK28::KK28:

Back
X