Sivilceli Ciltler Yüzümdeki tüyleri nasıl alabilirim ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kahveninrengi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
59
0
26
Ankara
Merhaba . Benim yüzümde tüylenme var yaşım 16 olduğu için lazer yaptıramıyorum . hoş lazer yaptırsamda sanki kurtulabilecekmiyim .o yüzden bende ağdayla çenemdeki tüyleri aldırıyorum fakat çok kızarıyo ve sivilce yapıyor . yanaklarımda çok sivilce olduğu için orayı aldıramıyorum . Nolursunuz Allah rızası için bi yol gösterin . şu suratımdaki tülerden kurtulmak istiyorum . okuldakiler soruyolar hatta bazı dalga bile geçiyolar : (((( çok kötü durumdayım doktora gittim hormonlarımda bişey yokmuş ama 1o yaşında adet oldum çok erken ondan oluyomuş . Doktor bişey olmaz çok belli olmuyo diye , dışardan atıp tutumak insanlar hakkında yorum yapmak , onları aşağılamak kolay . benim neler çektiğmi kim bilebilir : ((( bunarı yazarken bile yaşadıklarımı hatırladıyınca gözlerim oluyor .

Allah rızası için şu tüylerden kurtulmak için bi yol gösterin yalvarıyorumm : (((

lütfeeen yalvarıyorum bi cevap verin . 60 kişi tıklamıış . herkes en azından bişey bilmiyosa bile manavi destek yatarabilirmi lütfen çok ihtiyacm var : ((

hem sivilce hem tüy bana hormon sorunu gibi geldi.. bence bi doktora daha görün basit bi ilaçla kurtulabilirsin çünkü.
onun dışında dayanabilrsen iple aldırabilirsin

Merhaba . Benim yüzümde tüylenme var yaşım 16 olduğu için lazer yaptıramıyorum . hoş lazer yaptırsamda sanki kurtulabilecekmiyim .o yüzden bende ağdayla çenemdeki tüyleri aldırıyorum fakat çok kızarıyo ve sivilce yapıyor . yanaklarımda çok sivilce olduğu için orayı aldıramıyorum . Nolursunuz Allah rızası için bi yol gösterin . şu suratımdaki tülerden kurtulmak istiyorum . okuldakiler soruyolar hatta bazı dalga bile geçiyolar : (((( çok kötü durumdayım doktora gittim hormonlarımda bişey yokmuş ama 1o yaşında adet oldum çok erken ondan oluyomuş . Doktor bişey olmaz çok belli olmuyo diye , dışardan atıp tutumak insanlar hakkında yorum yapmak , onları aşağılamak kolay . benim neler çektiğmi kim bilebilir : ((( bunarı yazarken bile yaşadıklarımı hatırladıyınca gözlerim oluyor .

Allah rızası için şu tüylerden kurtulmak için bi yol gösterin yalvarıyorumm : (((

cnm seni cok iyi anlıyorum aynı problemleri ben de yaşadım 13 yaşımdan beri yüzüme ağda yaptırıorum suan 20 yasındayım ve yüzüm ağdadan cok yıpranmaya başladı bence lazer yaptırcak yasa gelene kadar yuzunu iple aldır ağda yapmamaya çalış. çünkü ağda yaptırırsan yüzünn çok çabuk kırışacaktr sivilcelerden kurtulmak içinde yüzünü düzenli temizle ve temizledikten sonra limon sürmeyi dene biraz acıyacaktır ama faydasını görürsün

Son düzenleme:
cnm seni cok iyi anlıyorum aynı problemleri ben de yaşadım 13 yaşımdan beri yüzüme ağda yaptırıorum suan 20 yasındayım ve yüzüm ağdadan cok yıpranmaya başladı bence lazer yaptırcak yasa gelene kadar yuzunu iple aldır ağda yapmamaya çalış. çünkü ağda yaptırırsan yüzünn çok çabuk kırışacaktr sivilcelerden kurtulmak içinde yüzünü düzenli temizle ve temizledikten sonra limon sürmeyi dene biraz acıyacaktır ama faydasını görürsün[/QUOTE]

Lazerle geçermi yani bu siteye yazanlardan memnun olan çok az herkes tüyleri kıl yaptı ,çok arttırdı param boşa gitti yüzüm mahvoldu yazmış memnun kalan çok az kişşi. lazer yaptırsam 18 yaşımda kesin geçermi ??

Ayrıca daha önceden endokronolijiye gittim zaten doktor bişey yok dedi de . yaşıyan bilir tabii Allah bütün hastaların yardımcısı olsun YaRabbim Amiin .

faydası olur mu bilmiyorum ama konu başlığı çok önceden açılmış,iğneli epilasyon yaptırın arkadaşlar iyi bir yere tabi ki...

Sakın moralini bozma. Ben de aynı senin gibiydim, ağdaydı lazerdi derken yüzümdeki tüyleri istemeden ve fark etmeden gittikçe daha çok kalınlaştırdım. En son sakal haline geldiler ve beni oldukça rahatsız ediyorlardı.
Ben de iğneli epilasyona başladım ve aradığım rahatlığı buldum. Şu an yüzüm bebek pürüzsüzlüğüne kavuştu.

Lazer, ağda, ip, renk açıcı gibi yöntemleri mümkün olduğunca kullanmamanı tavsiye ederim. Benim denemelerim hep hüsranla sonuçlandı. Bu gibi yööntemleri tüyleri sertleştirmek dışında bir işe yaramıyor. Üstüne bir de harcadığın çaba ve para da cabası.
En kısa zamanda iğneli epilasyona başlamanı tavsiye ediyorum

Back
X