Sonuç:aynı değişen bişey yok kız buldumu bilmiyorum.ama konuşsa son sölerimi söylicektim.konuşur zaten eninde sonunda ozaman söylerim son sözlerimi rahatlarım ve tekmeyi atarııım ozaman görür kimin ezildiğinii!
benim gözümde onun değeri 0.
onun gözünde benim değerim nedir bilmiyorum...
son sözlerim şu olurduu:
(yüzüne bütüün hatalarını vurucam)
1 gün bile beni anlamadın!çok uğraştım beni anlaman için,şans verdim sana biçok kez,hatalarını göstermeye çalıştım.görmedin!bana beni sevdiğini söylemiştin.inanmıştım.ama şimdi düşünüyorumda çok safmışım!aslında saf değilim.anlamıştım beni sevmediğini.ben beni anlayan birisinin olmasını istiyorum.kimse beni anlamamıştı.belki sen anlarsın dedim.sen farklısındır diye düşündüm.hiçte farklı değilsin!sıradan,aleladesin!diğer insanlardan daha sıradansın!sana uyum sağlamaya çalıştım.birgün herşey yoluna girer diye.ama sen yine anlamadın beni!bana yalancı dedin...bana güvendiğini de söyledin.ama bana değilde,diğer insanların dediklerine inandın.beni çok üzdün.kırılan kalpler eskiye dönmez!seni seviyorum derken hiç heyecanlanmamıştım.seni sevmiyormuşum.sen inanmamıştın bana.haklıymışsın!yalan söylemişim.biliyordum birgün seni ayrılığımızın vuracağını.herşeyin doğrusunu biliyordum.ben seni çok iyi tanıyordum.sen beni bir gün bile anlamadın,tanıyamadın beni hiçç.bu laflardan sonra hala seni seviyorum dersen ozaman biraz inanabilirim sana.çünkü kendini hiç ezdirmeyeceğini demiştin."seni seviyorum"dersen bu laflardan sonra ezilirsin!ama ben yinede seni affetmicem.taa kii beni sevdiğine inanana kadar...hasretinden ölsem dahi evet demicem!
ohh rahatladım sanki onunla konuşmuş gibi oldum.onunla konuşacağım zaman bunları dicem...