O zaman onun annesini babasini yolla evden. Hem yuzune tukursun hem kv kp hizmet et. Sonrada kocani yollarsinBen çekip gitmek ıstiyorum ama şuan çalışmıyorum çocuğumda küçük ne yapıcağımı şaşırdım yani
Yüzüne bakmadım bakmamak için çareler arıyorum evde kalmak bile zor geliyo
Bu ayıyı kafese koy arkadaşım uyusun kış boyuMerhaba arkadaşlar yılın ilk günü ben yine ağlıyorum gece yaşadıklarımı saymıyorum saymiyorum bile berbattı..
Eşimle bu üçüncü senemiz annesi babası Bizde bir kaç ay kalıcak o yüzden onların yanında birbirimizle muhabbet bile edemiyoruz bare yalnız kaldığımız da odada biraz zaman geçirelim ıstiyorum zaten bütün gün çocukla ev işleriyle yoruluyorum o kadar doluyum ki ama eşim işten geliyo tablet telefon odaya girince hemen uyuyo tamam işe erken gideceği zamanlar da uyumasına birşey demiyorum ama bugün izinli dün gece çocuğu uyuttum yarım saat sonra yanına gelsin uyudun mu diyorum hayır diyo ama ne bir bakması ilgilenmesi hiç birşey yok arkası dönük yattı bende sitem ettim biraz sen beni umursamıyorsun bütün gün zaten zaman geçiremiyoruz demeye kalmadım bana yorgani sinirle atti ve yüzüme tükürdü gitti başka oda da yattı ben de üzüldüm tabi ki ağladım ama yanına gitmedim aslında gitseydim de yüzüne tükürürdüm ya orası ayrı neyse kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki onun yanında kalmak bile içimden gelmiyo o kadar saygısız ve artık sevgisiz biri gözümde çok kırıldım
Kendisi lamagillerden herhalde.
Bu tarz sıvı değişimlerine karşıyım fakat bu defa koca bozuntusu hak etmişYemeğine çayına tukur sende,pis adam
Yemek çay vermem ki ona artıkYemeğine çayına tukur sende,pis adam
Ailem var ama gidip onları üzmek de istemiyorum ama burda kalmak da zor geliyo gerçekten çıkmazdayımBen olsam o durumda hem kocam yüzüme tükürecek hem de ailesine hizmetçi gibi hizmet edicem. Kendinize olan saygınızı yitirmeyin mutsuz olmaktansa bir şeyleri göze alın çocuğunuzu alın ve evden çıkın aileniz varsa ailenizin yanına arkadaşıınız varsa da oraya gidin. Siz istediğiniz kadar trip atın ağlayın hiç bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Kocanız bildiğiniz hayvan çıkmış böyle bir insanın gelip özür dileyeceğini sanmıyorum.
Seven insan yuzune tukurmez.yuh yaani neler varMerhaba arkadaşlar yılın ilk günü ben yine ağlıyorum gece yaşadıklarımı saymıyorum saymiyorum bile berbattı..
Eşimle bu üçüncü senemiz annesi babası Bizde bir kaç ay kalıcak o yüzden onların yanında birbirimizle muhabbet bile edemiyoruz bare yalnız kaldığımız da odada biraz zaman geçirelim ıstiyorum zaten bütün gün çocukla ev işleriyle yoruluyorum o kadar doluyum ki ama eşim işten geliyo tablet telefon odaya girince hemen uyuyo tamam işe erken gideceği zamanlar da uyumasına birşey demiyorum ama bugün izinli dün gece çocuğu uyuttum yarım saat sonra yanına gelsin uyudun mu diyorum hayır diyo ama ne bir bakması ilgilenmesi hiç birşey yok arkası dönük yattı bende sitem ettim biraz sen beni umursamıyorsun bütün gün zaten zaman geçiremiyoruz demeye kalmadım bana yorgani sinirle atti ve yüzüme tükürdü gitti başka oda da yattı ben de üzüldüm tabi ki ağladım ama yanına gitmedim aslında gitseydim de yüzüne tükürürdüm ya orası ayrı neyse kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki onun yanında kalmak bile içimden gelmiyo o kadar saygısız ve artık sevgisiz biri gözümde çok kırıldım
Valla isterse dünya yıkılsın hayat arkadaşın yüzüne tükürmüş ya bu çok normal değil. Siz sineye çektikçe hayvanlaşacağından eminim. Yakında şiddete de başlarAilem var ama gidip onları üzmek de istemiyorum ama burda kalmak da zor geliyo gerçekten çıkmazdayım
Onunla bir kelime edesim gelmiyo defol bu evden git demek bilek bir çaba sarfetmek ona bile değmez diye düşünüyorum ben gidicemGidecegin bir yer yok mu. Aslinda onu gondersen en iyisi. Tepki vermen gerekiyor. Yuzune bakmamakla olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?