Yüzüme tükürdü..

Valla isterse dünya yıkılsın hayat arkadaşın yüzüne tükürmüş ya bu çok normal değil. Siz sineye çektikçe hayvanlaşacağından eminim. Yakında şiddete de başlar
Aslında sineye çekmiyorum sadece kızım ve babamı düşünüyorum buda yanlış oluyo ama bazen dayanılmaz oluyo herşey

Eşinin yaptığı çok ayıp, saygısızca.

Ama sende kaprisli bir tipsin. Bütün hayatın kocandan ibaret. Sürekli bir beklenti halindesin. Adam bezmiş. Zaten sorunlarınız var, sen benimle ilgilenmiyorsun dediğinde kocanın tamam bebeğim gel koynuma demeyeceği belli.

Neden üsteliyorsun ki?

Kendine bir iş bul. Kaynananda sende, bunu fırsat bil. Çocuğu bırak bir meşgale bul kendine.

Eşin senden özür dileyene kadarda yüzüne bakma bence.
Siz beni ne kadar tanıyorsunuz kaprisli bir tip sorunlar var kanısına varıyorsunuz uslununuz çok yanlış

Yemek çay vermem ki ona artık
Kendi yaparsa da çaktırmadan tukur. Hükümet kadin filmi geldi aklıma. Kızı istemeye gittiklerinde kahveye tükürüyordu, köpük olsun diye. :deli:
Bence de yapmayın çay,yemek ya terbiyesiz adam. Ne demek tükürmek yaa:duduk:

Yüzünüze tükürme sebebi benimle ilgilenmiyorsun demesi mi yoksa bu tutumunun altında başka sebepler, geçmiş konular mı var?

Yüzünüze tükürme sebebi benimle ilgilenmiyorsun demesi mi yoksa bu tutumunun altında başka sebepler, geçmiş konular mı var?
Altında başka konular olsa yani gerçekten haklı buraya konu acmazdim sanırım her sıkıntımı yazan biri degil im bu kadar da üzülmezdim

Altında başka konular olsa yani gerçekten haklı buraya konu acmazdim sanırım her sıkıntımı yazan biri degil im bu kadar da üzülmezdim
Eşinizin tavrı çok haksız da o yüzden sordum geçmiş konular var mı diye. Allah sabır versin. paçanızı kurtarmaya çalışın. Yüzünüze durup dururken tüküren adamdan sevgi istemeyin. Kendinize başka bir hayat kurmaya çalışın. onun kafası uçmuş, ruh sağlığı yerinde değil gibi.

Kendi tükürüğüyle geberir inşallah
Pislik
Hiçbirşey yapamıyorsan al çocuğu süslen püslen gezmeye git
Adam yerine koyup ağlamaya değmez bu

Terbiyesiz ya. Sende kendi başına ağlayıp sızlamışsın insan bi ne yapiyorsun ya der. Sen onca seye karsilik yuzune tukurulmeyi hak ettigini mi dusunuyorsun.?

Yüze tükürmek ,mi.Oha artık.Deli mi ne.
Nasıl bir abartılı hissettiyse artık söylediklerinizi.
Haksız olduğunu biliyor o yüzden saçmalamış

Anneniz yuzunuze tukurmemistir elin adamini niye cekesiniz ki? Emin olun bu lamanin sagladigi hayattan daha iyisi de olabilr.Sustunuz mu tukurugu yiyip bagirsaydin ya sen kimsin ki bana tukuruyirsun ,sen benim tirnagim olamazsin deseydin ya .Susarsan daha cok tükürükler her yeri. Seviye yerlerde .Minik tükürük sacan oglan cocuklari olur ya onlar geldi aklima

Eşinizin bavulunu hazırlayıp ailesinin gözü önünde kapıya koyun.
Terbiyesiz...

Sen bu tukuruklu ile devam edersen yarın suratına balgam atar öbür gun kusar vs vs

Odadan çıkıp gitmesini anlarım da tükürmek nedir ya:KK57:
Eşiniz çok saygısız ve terbiyesiz bir adam.

Back
X