Aslında sineye çekmiyorum sadece kızım ve babamı düşünüyorum buda yanlış oluyo ama bazen dayanılmaz oluyo herşeyValla isterse dünya yıkılsın hayat arkadaşın yüzüne tükürmüş ya bu çok normal değil. Siz sineye çektikçe hayvanlaşacağından eminim. Yakında şiddete de başlar
Siz beni ne kadar tanıyorsunuz kaprisli bir tip sorunlar var kanısına varıyorsunuz uslununuz çok yanlışEşinin yaptığı çok ayıp, saygısızca.
Ama sende kaprisli bir tipsin. Bütün hayatın kocandan ibaret. Sürekli bir beklenti halindesin. Adam bezmiş. Zaten sorunlarınız var, sen benimle ilgilenmiyorsun dediğinde kocanın tamam bebeğim gel koynuma demeyeceği belli.
Neden üsteliyorsun ki?
Kendine bir iş bul. Kaynananda sende, bunu fırsat bil. Çocuğu bırak bir meşgale bul kendine.
Eşin senden özür dileyene kadarda yüzüne bakma bence.
Kendi yaparsa da çaktırmadan tukur. Hükümet kadin filmi geldi aklıma. Kızı istemeye gittiklerinde kahveye tükürüyordu, köpük olsun diye.Yemek çay vermem ki ona artık
Altında başka konular olsa yani gerçekten haklı buraya konu acmazdim sanırım her sıkıntımı yazan biri degil im bu kadar da üzülmezdimYüzünüze tükürme sebebi benimle ilgilenmiyorsun demesi mi yoksa bu tutumunun altında başka sebepler, geçmiş konular mı var?
Eşinizin tavrı çok haksız da o yüzden sordum geçmiş konular var mı diye. Allah sabır versin. paçanızı kurtarmaya çalışın. Yüzünüze durup dururken tüküren adamdan sevgi istemeyin. Kendinize başka bir hayat kurmaya çalışın. onun kafası uçmuş, ruh sağlığı yerinde değil gibi.Altında başka konular olsa yani gerçekten haklı buraya konu acmazdim sanırım her sıkıntımı yazan biri degil im bu kadar da üzülmezdim
Isterse 850 kez desin insan karısının yüzü ne tukurur mu ?Günde 50 kere benimle ilgilenmiyosun dersen sıkılır adam...
E konu açmışsın bir sürü.Siz beni ne kadar tanıyorsunuz kaprisli bir tip sorunlar var kanısına varıyorsunuz uslununuz çok yanlış
balgam atarsa gidersin.Ailem var ama gidip onları üzmek de istemiyorum ama burda kalmak da zor geliyo gerçekten çıkmazdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?