Yüzüme tükürdü..

Yüzüne bile bakmıyorum odamdan çıkmadım hala çok kötüyüm zaten ne yapıcağımı bilmiyorum daha doğrusu kızım elimi ayağımı bağlamış durumda

Valla yanına bir daha alma gece nereye kıvrılıp zibardiysa orada yatsın. Eve ise hiç birşey yapmam ben senin yerinde olsam. Çocuğum ile ilgilenirim, yemeğimi çocuğumun yemeğini hazırlarım. Annesi ile babası kendilerine kendileri baksın. Dağıttıklarını pislettiklerini kendileri toplasın. Çocuğun ile takıl sen gerisini boşver.

Valla yanına bir daha alma gece nereye kıvrılıp zibardiysa orada yatsın. Eve ise hiç birşey yapmam ben senin yerinde olsam. Çocuğum ile ilgilenirim, yemeğimi çocuğumun yemeğini hazırlarım. Annesi ile babası kendilerine kendileri baksın. Dağıttıklarını pislettiklerini kendileri toplasın. Çocuğun ile takıl sen gerisini boşver.
onun o kadar kolay olacağını hiç sanmıyorum..hele bu durumda...yüzüne bir daha tükürür berde kapı önünde bulur kendini

çok ayıp ya.

konu sahibi, çocuğun var mı bilmiyorum.

ama bu affedilecek bir şey değil.

bence sözle hakaretten bile iğrenç bir şey bu.

bikaç gün önce kendi kendine deliren ablam aynı şekilde yüzüme tükürdü benim.

ben gülüp geçtim çünkü kendisini sevmiyorum bir süre sonra da onla aynı evde yaşamama planım var, ömrüm boyunca da umursamayacağım.

eşin için de aynı planı yapmanı tavsiye ederim.

eşin yüzüne tükürebiliyorsa bu hem sana sevgisinin kalmadığını hem de saygısız bi insan olduğunu gösterir. bu da onla ilişkini bitirmek için yeterli bir sebep bence.

işler daha uzayıp çirkinleşmeden ayrılın derim kendi ruh sağlığınız için.

Biz bu erkeklere kalas , odun , kütük boşuna demiyoruz.. Yatak odasına sokma al çocugunu yanına kitle kapıyı . Kendine iş bul böyle adamlara bel bağlamayın kendinize gelecek hazırlayın , belliki evde oturuyirsunuz onun eline bakıyorsunuz diye size saygı duymuyor . Siz para kazanıp ona muhtaç olmadığınızı görsün kütük .

Öküz ,iğrenç tiksincc ööö
Sakin yumuşama sakin ayaklarına kpansada yumuşama bu nedirya iyice azdı bu adamlar

Kafasına sert bişeyle vursaydın keske ,bende onun canını yakardım istemezdim annesini babasınida

Kocan tam bi dengesiz yüze tükürmek ne demek ben olsam onun yüzüne direk ........

Bence evlenmeden önce evlilik okulu gibi bişey olsa da herkes ders alsa sınavı kazanan evlenebilse belki o zaman böyle hödükler hayat karartmazlardı. (Çok uçuk bir hayal ama düşünmek bile güzel)

Kendi tükürüğüyle geberir inşallah
Pislik
Hiçbirşey yapamıyorsan al çocuğu süslen püslen gezmeye git
Adam yerine koyup ağlamaya değmez bu
Aldım çocuğumu gezmeye çıktım bende oda evdeydi hic birşey demedi arabayida aldım hala çok sinirliyim

Ay yazanları da anlamıyorum adamı sıkmışsın Yok sende kaprislisin diyenleri..
Adam kadının yüzüne tükürmüş yahu bildiğin tükürmüş ..
Hangimiz kapris yapmıyoruz çenemizle bazen bunaltmıyoruz..
Ne olursa olsun tükürmek ne demek şerefsiz pislik herif...
Herkes ayrı telden bende anlam veremiyorum kadın ne kadar dırdır yapsa bile bu muameleyi haketmez sözde okumuş BiDe eşim işte

Cok ayip birsey yaptigi elbette. Kesinlikle tasvip edilecek bi tarafi yok ama bu dereceye gelene kadar acaba sizin fark etmeden yaptiginiz hatalar olabilir.

Ne kadar iğrenç bir uslub yorum umarim siz yaşamazsınız bu duyguları çaresizligi
iğrenç kişiyi yanında koca diye tutuyorsun.
babam üzülmesin bahanesini koy bir kenara.
o evi nasıl yıkmadın kocanın başına?
sen böyle susmaya devam edersen daha da iğrençleşecek kocişin.

Eşin Lama cinsi galiba...

Çocuk gibi cahil cahil hareketler bu ne??
İnsan gibi konuşamıyor,iletişim sıfır... işin çok zor böylesiyle...

Back
X