Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzüne bile bakmıyorum odamdan çıkmadım hala çok kötüyüm zaten ne yapıcağımı bilmiyorum daha doğrusu kızım elimi ayağımı bağlamış durumda
onun o kadar kolay olacağını hiç sanmıyorum..hele bu durumda...yüzüne bir daha tükürür berde kapı önünde bulur kendiniValla yanına bir daha alma gece nereye kıvrılıp zibardiysa orada yatsın. Eve ise hiç birşey yapmam ben senin yerinde olsam. Çocuğum ile ilgilenirim, yemeğimi çocuğumun yemeğini hazırlarım. Annesi ile babası kendilerine kendileri baksın. Dağıttıklarını pislettiklerini kendileri toplasın. Çocuğun ile takıl sen gerisini boşver.
Aldım çocuğumu gezmeye çıktım bende oda evdeydi hic birşey demedi arabayida aldım hala çok sinirliyimKendi tükürüğüyle geberir inşallah
Pislik
Hiçbirşey yapamıyorsan al çocuğu süslen püslen gezmeye git
Adam yerine koyup ağlamaya değmez bu
Çok haklısınizIsterse 850 kez desin insan karısının yüzü ne tukurur mu ?
Şu zihniyeti haklı çıkarma cabanizdan vazgeçin lütfen.
Herkes ayrı telden bende anlam veremiyorum kadın ne kadar dırdır yapsa bile bu muameleyi haketmez sözde okumuş BiDe eşim işteAy yazanları da anlamıyorum adamı sıkmışsın Yok sende kaprislisin diyenleri..
Adam kadının yüzüne tükürmüş yahu bildiğin tükürmüş ..
Hangimiz kapris yapmıyoruz çenemizle bazen bunaltmıyoruz..
Ne olursa olsun tükürmek ne demek şerefsiz pislik herif...
Dondum kaldım emin olun yani hiç birşey yapamadımTerbiyesiz ya. Sende kendi başına ağlayıp sızlamışsın insan bi ne yapiyorsun ya der. Sen onca seye karsilik yuzune tukurulmeyi hak ettigini mi dusunuyorsun.?
Ne kadar iğrenç bir uslub yorum umarim siz yaşamazsınız bu duyguları çaresizligibalgam atarsa gidersin.
iğrenç kişiyi yanında koca diye tutuyorsun.Ne kadar iğrenç bir uslub yorum umarim siz yaşamazsınız bu duyguları çaresizligi