Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mysterycim merhabalar,seni merak ediyordum ne iyi ettin yazdın,son ameliyatınla ilgili detayları okudum,bu tarz ameliyatlar için 6 ay oturmasını beklemek gerek diye biliyorum,yanlış biliyorsam affola, seni bu işlemden vazgeçirmiş olduğumdan dolayı en azından biraz iyi hissediyorum sayende,canın birde bundan dolayı yansaydı bende engel olamamış olsaydım sorumlu hissederdim...Ameliyatının kısmen başarılı geçmesine de sevindim.Keşke tam anlamıyla memnun ve tatmin eden bir sonuçla bitseydi bu süreç:/
Şimdi baş edilmesi gereken psikolojimiz,bende görüşüyorum psikologla kendini suçlamaktan vazgeç bu senin hatan değil diyor,öncelikle sanırım kendimizi affetmemiz gerekiyor,ayaklarımızla gittik teslim ettik kendimizi.Bu kavuruyor insanın içini ,aşıcaksın güçlüsün diyip duruyor doktor,e ben her aynaya baktığımda yıkılıyorum,şu hayatta yapılacak en son hatayı yaptın allahın gerizekalısı diye kendime söylenip duruyorum,nasıl olucak bu işler bilmiyorum.Kendim çözersem sana da yardımcı olucam söz...
Doktorunla görüşmek isterim,müsait olursan kendini uygun hissettiğin bir vakitte msjla atarsan sevinirim.Çok öpüyorum seni.
Ben de seni merak ediyordum canım, zamanla erir diye umuyordum yanaklarındaki yağ ama hiç mi değişiklik olmadı ki? Estetik çok riskli bir işmiş, geri dönemeyeceğin pişmanlıklar yaşatıyor insana, böyle olacağını bilseydim ben de hiç kalkışmazdım 2. ve 3. ameliyatlara. 3. ameliyat sonucumun çok iyi olacağının hayalini kuruyordum hep, eğrilik gidecekti, simetri sağlanacaktı. Buradan beni merak eden herkese olumlu yorumlar yazacaktım. Fotoğraflarımı gören bazı arkadaşlar sağolsunlar beğendiler, kimisi de bana hak verdi niye tekrar oldun diye. Evet en az 6 ay geçmesi gerekiyor tam oturması ama benimkinin şekli artık belli, daha da küçülürse hiç tatmin olmıcam sanırım.Şu dünyadaki herkes de beğense inan fayda etmiyor, öncelikle ben kendimle barışmalıyım, psikolog belki yardımcı olur dedim ama o da insan nihayetinde, yaşamayan bilemiyor verdiği öğütler işe yarayacak sanıyor. Beni anlayacağını düşündüğüm insanlarla paylaşarak biraz olsun rahatlamaya çalışıyorum. Ben de bu durumu aşabilirsem, bir yöntem bulursam seninle paylaşırım tabi ki. Burnumla ilgili belki bişey yapılamaz artık ama senin yanağının bir çaresi vardır diye düşünüyorum, önemli olan doğru doktoru bulmak. Nerede yaşadığını bilmiyorum ama Ankaraya gelme imkanın varsa görüş derim. İsmini msj atıyorum ben de öpüyorum seni..
Çok geçmiş olsun arkadaşım,inşllah kısa zamanda bu durumdan kurtulursun
Naçizane bir iki ez cümle sarfedecek olsam,
Neden dogal olan güzelligini degiştirmek istedinki canım,Allah zaten bizi güzel yaratmış,Allahın yarattıgına el degince anlık belki aylık yıllık güzel kalıyor,sonrasında herşey çok daha kötü sonuçlara varıyor,nice sanatçılar nice sıradan insanlar var ameliyat sonrası şaşalı durumda iken aradan geçen zaman onları kendi yaşlarından daha büyükçe insanlardan daha yaşlıca gösteriyor
Tekrar geçmiş olsun inşallah düzelirsin
ben de göbeğimden yağ aldırıp yanaklarıma enjekte ettirdim,2cc ve 3cc olarak, ben tombik yanaklar istemiştim doktorum yüz hatların kaybolmayacak kadar yapıcam doğal dursun dedi,1 yıl geçti üstünden param olsa tekrar yaptırmak istiyorum
Arkadaşlar merhaba..
Bundan 5.5 ay önce yüzüme herhangi bir şeye gerek yokken tamamen bilinçsiz bir doktor seçimiyle yağ enjeksiyonu yaptırdım,yaptırdığım günden beri kan kusuyorum neredeyse,aylardır aynaya doğru duzgun bakamıyorum,kendime kızmaktan etrafıma karşıda geçimsiz bir insan oldum,hiçbir şeye tahammülüm kalmadı,butun pskolojim alt ust oldu.Bir yanak insanı bu kadar mı değiştirir,bu kadar mı kendi olmaktan uzaklaştırır,hala hayretler içerisinde kalarak çıkamıyorum işin içinden.Doktorlarla bir çözüm var mıdır amacıyla çok görüştüm birkaç mantıklısı dışında hepsinden uçuk kaçık öneriler geldi.Bir daha herhangi bir işlem yaptırmaya cesaret edemiyorum,ne steroid ne kortizon hepsinde daha buyuk rıskler var.İşin kötü tarafı erise bile eski halin gibi gözükmüyorsun,göz altlarımla hayatım boyunca problem yasamadım,şimdi morluklarla ve sarkmayla boğuşuyorum. Erisinler diye masaj yapmaktan yanaklarım ve göz diplerim ağrıyor,ağrılar geçsin diye sürekli uyuyorum salak bir bumeranga dönüştü bu durum.Off o kadar pişmanım ki ne yediğimin ne içtiğimin ne yaşamımın hiçbir şeyimin keyfi kalmadı:/ şu işlemi yaptırmadan önce sallan yuvarlan giden,öyle beni dibe sokucak kadar buyuk herhangi bir problemim olmadan hayat ilerliyordu.Şimdi inanın sabah bir hevesle kalkıp aynada gene aynı görüntüyü görünce ölesim geliyor hayattan soğudum,ne eriyolar mevcut değişiyor,ne de ben alışabiliyorum.
Böyle bir problem yaşayan ve buna çözüm bulabilen var mı? ya da önerisi olan?
Bir insanın daha güzel görünmek istemesi için illa ki televizyon yıldızı mı olması gerekiyor.Aynı durum benim başımda da var, neler çektiğimizi bir biz biliyoruz bir de Allah, yarım yamalak Türkçenizle insanların sinirini bozmayın,gidin kendinize "fetibor" tarifleri arayın.Gecmisler olsun arladasim boyle bir seye nicin basvirdunuz acaba televizyon yıldızımısınz cok onem verdiniz
meraba bu işlemin malıyetı nedır acaba bir yıl gıdıyormu kalıcılıgı ve herhangi bir zararı varmı benımde yanklar hafıf dolsa yeter![]()
Bir insanın daha güzel görünmek istemesi için illa ki televizyon yıldızı mı olması gerekiyor.Aynı durum benim başımda da var, neler çektiğimizi bir biz biliyoruz bir de Allah, yarım yamalak Türkçenizle insanların sinirini bozmayın,gidin kendinize "fetibor" tarifleri arayın.
Durduk yere bana hakaretler yağdırmak neyin nesi? Dış güzelliğiniz elden gitmiş madem bari iç güzelliğinize önem gösterin derim. Takıntılardanda kurtulmanız umuduyla.Allah yardım etsin sizesaygısızlığınıza lüzum yok.yazık. Fetibor yazmayı yelerim aşağılamaktansa
Siz de karşınızdaki insana azıcık saygı duyun ve acısını paylaşmaya çalışın.Bize değil asıl "çimcik"lenen size yazık.
Konu sahibi arkadaşın derdine ortak olurcasına yazdığım yorumun tam olarak neresi dokundu size? Şişede çimcikleyen bi kaynana rast gelince dolgu dertlerinizi de unutursunuz inş merak etmeyin![]()
Konu sahibiyle gerçek hayatta da görüşüyorum.Ne kadar üzüldüğünü biliyorum ve yazdığınız yorumu görünce de üzüleceğini tahmin ediyorum.Bu psikolojideki bir insana böyle yorum yazmya nasıl eliniz gidiyor hayret.Gerçi bende de suç var.Oturmuş cahil cühelayla laf yarışına giriyorum.
Dolgulariniz eridimiHaklısınız şimdiki aklım olsaydı...,doğala dokunmamak gerekiyormuş,ne olursa olsun doğalı en güzeli,lazım olsaydı zaten yanaklarım yağlı doğardım,ben yaptırdıktan sonra anladım ne kadar saçma sapan bir iş olduğunu,çevremde yaptıran çok,memnun kalanda çok,ondan sanırım bir cesaret kalkıştım.Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. iyi geceler...
Merhaba , konu sahibi için bir çarem yok malesef ama bende o kötü doktorların eline düşmüş biriydim ilk burun ameliyatım çok kötüydü. Revizyon yaptırdım çok araştırdım burayı da baya okudum Abdulkadir Göksel e yaptırdım adam doğal burnun Allah ini yapıyor madem psikolojiniz bu kadar kötü siz de revizoynu araştırın bide ben nefes de alamiyodum o kadar mahvolmuştu. Kulağımdan ve göğüs kafesinden kıkırdak alıp eklemek zorunda kaldı doktor bey. Şuanda ameliyatli olduğum hiç belli olmuyor yüze en uygun en güzel doğal burnu yapıyor mesela sen kalkık istiyorum desen bile o uygun bulmazsa yapmıyorCanım tekrar merhaba, daha önce tanışmıştık, yağ enjeksiyonunu yanaklarım için ben de düşünürken senin yorumlarına denk gelmiştim, iyi ki de vazgeçmişim diyorum. Burun ameliyatıyla birlikte yapmayı görüştüğüm bir doktor önermişti. Hatta ona senin durumundan bahsedip pek kimse önermiyor demiştim, sen bana güven ben kötü bir şey yapmam demişti. Ama Allah korumuş, şu an burnumun acısını yaşarken bir de bu dert olsaydı napardım bilmiyorum. Yaşadığın aynı şeyleri bire bir yaşıyorum burun ameliyatımdan sonra. Aynada başka bir ben var, 4-5 kilo verdim, tek istediğim uyumak tabi kabus görmeden uyuyabilirsem. 25 yaşıma kadar hayatta hep güçlü olmasını bilen ben ilk defa antidepresandan medet umacak hale geldim. Fayda etmeyecek eski güzel günler gelmeyecek gibi artık. İnan 12 saatimi uyuyarak geçiriyorum, ağlayarak uyanıyorum yeni bir güne başlamak çok zor benim için işkence. Tüm neşemi kaybettim daha ne sayayım bilmiyorum. Derdimiz aynı değil ama duygular ortak, görüştüğüm psikiyatr bana öğütlerde bulundu her şey güzellik mi, insan ergen yaşlarda bunlara takılır ama senin yaşında bunlara takılmak aptallık, alt tarafı bir burun, nefes almaya yarayan organ der gibi konuştu. Yaşamayan bilemez galiba aynada eski halini görememenin ne kadar acı olduğunu, hele bunu kendi iradenle sen bu hale getirdiysen
Yanakların için ne yapılabilir inan hiç bilmiyorum sadece bir doktor ismi verebilirim belki, bana yağ enjekte etmeyi öneren bu konuda kendine güvenen ve hastalarının da memnun olduğu bir doktor. Ben cesaret edemedim ama dediğim gibi kendisi yüz simetrisi üzerine uzmanlaşmış bir prof. Ve para talep ederek yapmayacaktı bunu, ben olmuşken iyi olsun yanaklarınla burnun uyumlu olsun istiyorum demişti. İstersen ismini yazarım belki panzehirini de biliyordur. Burnum konusunda da ben ısrarla kavisli olsun dedim, o ise uzun uzun baktı inceledi sana düz burun yakışır dedi. Ben de başka bir doktor da karar kıldım. Asla doktorumu kötülemek gibi bir derdim yok, çok sevdiğim değerli bir doktor, uzun araştırmalar sonucu kendisinde karar kıldım, başarılı bir ameliyat da oldu, yani eğikliğim gitti ve nefesim açıldı ama yüzüme yakıştıramadığım ifademi bozan, beni başka bir ben yapan bir burnum oldu. Israrla istediğim kavisin aslında bana yakışmadığını gördüm. Burnumun ve deliklerinin küçülmesinin bir çaresi var mıdır bilmiyorum, keşke büyük olsaydı belki küçültmek kolay derdim ama şu an çaresiz hissediyorum. Hep bir pişmanlık, keşke daha doğal olsaydı, kusurlu olsaydı yine ama ben olsaydım!
Mehabe uzun yilar olmus yuzunuz nasil bende yanak dolgusu dusunuyorum ama korkuyorum yuzum sarkicak diye yizum ztn civik civikArkadaşlar merhaba..
Bundan 5.5 ay önce yüzüme herhangi bir şeye gerek yokken tamamen bilinçsiz bir doktor seçimiyle yağ enjeksiyonu yaptırdım,yaptırdığım günden beri kan kusuyorum neredeyse,aylardır aynaya doğru duzgun bakamıyorum,kendime kızmaktan etrafıma karşıda geçimsiz bir insan oldum,hiçbir şeye tahammülüm kalmadı,butun pskolojim alt ust oldu.Bir yanak insanı bu kadar mı değiştirir,bu kadar mı kendi olmaktan uzaklaştırır,hala hayretler içerisinde kalarak çıkamıyorum işin içinden.Doktorlarla bir çözüm var mıdır amacıyla çok görüştüm birkaç mantıklısı dışında hepsinden uçuk kaçık öneriler geldi.Bir daha herhangi bir işlem yaptırmaya cesaret edemiyorum,ne steroid ne kortizon hepsinde daha buyuk rıskler var.İşin kötü tarafı erise bile eski halin gibi gözükmüyorsun,göz altlarımla hayatım boyunca problem yasamadım,şimdi morluklarla ve sarkmayla boğuşuyorum. Erisinler diye masaj yapmaktan yanaklarım ve göz diplerim ağrıyor,ağrılar geçsin diye sürekli uyuyorum salak bir bumeranga dönüştü bu durum.Off o kadar pişmanım ki ne yediğimin ne içtiğimin ne yaşamımın hiçbir şeyimin keyfi kalmadı:/ şu işlemi yaptırmadan önce sallan yuvarlan giden,öyle beni dibe sokucak kadar buyuk herhangi bir problemim olmadan hayat ilerliyordu.Şimdi inanın sabah bir hevesle kalkıp aynada gene aynı görüntüyü görünce ölesim geliyor hayattan soğudum,ne eriyolar mevcut değişiyor,ne de ben alışabiliyorum.
Böyle bir problem yaşayan ve buna çözüm bulabilen var mı? ya da önerisi olan?
Üye en son 2018 yılında giriş yapmış. Cevap veremeyebilirMehabe uzun yilar olmus yuzunuz nasil bende yanak dolgusu dusunuyorum ama korkuyorum yuzum sarkicak diye yizum ztn civik civik
Aynen farketim ins gorurÜye en son 2018 yılında giriş yapmış. Cevap veremeyebilir