• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümle ilgili dertlerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Arkadaşlar merhaba, şimdi benim soyle bir derdim var, yüzüm şekil itibariyle cok güzel, yani makyaj yaparsam mukemmel oldugumu soylerler.
Gözlerim büyük ve yeşil dudağım ve burnum küçük, makyaj yaptigimda gercekten guzel duruyorum.
Ama makyaj rahatsiz etmeye basladi sıkıldım artik ve yapmadigim zamanlar şöyle sorunlarim oluyor yani daha çok göze batiyor.
Gozlerim büyük ama altlari sis ve hafif mor duruyor,
Çenem küçük aşırı geride degil ama küçük oldugundan gıdım var biraz,
Burnum güzel ve küçük ama 10 yıldır geciremedigim bir kırmızılık var yani fondotensiz asla normal durmuyo.
Sol yanagimda hafif bir cokukluk var belli belirsiz, asimetri.
Kaşlarimin rengi cok soluk belli belirsiz,
Yani makyajsizken gerçekten cirkinim.
İcimden bir ses gidini aldirmalisin diyo, diger ses çeneni biraz büyüt diyo, diger ses burnumdaki kirmizilikla alakali kozmetik islem yaptir diyo, hani sürekli bunlari degistirsem daha güzel olur muyum dusuncesi var.
Birkac kez Yanagima dolgu yaptirdim asimetriden dolayi guzel oldu ama surekli yaptiramiyorum. Makyajsiz hep böyle soluk ve cirkin hissediyorum o yuzden. Sizce hangisiyle ilgili ne yapsam biraz toparlarım makyajsiz da güzel olabilirim. Yada islem yaptırsam pisman mi olurum?
Yakinda evlenecegim için makyajsiz da güzel görünmek istiyorum . Her halime şükür ama daha iyi gorunmek istiyorum.
Sanki benim temelim iyi atılmış herseyim cok orantılı şirin ama boyası eksik gibi duruyorum😀 şaka bir yana bilgi ve destege ihtiyacim var🙏🏻

Eğer hayat boyu böyle şeylere bir takıntınız vardıysa (salgından dolayı kendinizi incelemeye almadıysanız) bence net düşünülüp yapılan ufak/doğal operasyonlar kendinizi güzel hissetmenize sebep olacaksa yaptırın. Göz altı için ışık dolgu yapılıyor diye biliyorum, kaşlarınızı boyayabilirsiniz, kalıcı makyaj yaptırabilirsiniz mesela hafif. Ama lütfen paraya kıyıp güvenilir bir yerde yaptırın, gerçekten bazen olumlu sonuç beklerken insanı hayattan soğutan şeyler olabiliyor 🤷🏻‍♀️

Eğer hayat boyu böyle şeylere bir takıntınız vardıysa (salgından dolayı kendinizi incelemeye almadıysanız) bence net düşünülüp yapılan ufak/doğal operasyonlar kendinizi güzel hissetmenize sebep olacaksa yaptırın. Göz altı için ışık dolgu yapılıyor diye biliyorum, kaşlarınızı boyayabilirsiniz, kalıcı makyaj yaptırabilirsiniz mesela hafif. Ama lütfen paraya kıyıp güvenilir bir yerde yaptırın, gerçekten bazen olumlu sonuç beklerken insanı hayattan soğutan şeyler olabiliyor 🤷🏻‍♀️
Yuzume bir iki kez dolgu yaptirmisrim üniversitesi hastanesinde bir doçente, güzel ve uygun yapiyorlar, devlet kontrolünde. Ben sadece acaba cokmu takiyorum pisman olurmuyum diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X