Yüzümü mahfettim

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.263
5.181
398
Merhaba hanimlar, Şuan o kadar sıkıntılı bir durumdayımki. Yüzüm sivilce ve izleriyle dolu ozellikle cenem ve boyum. Doktora gittigimde verdikleri ilaclari ne kadar duzenli kullansamda olmadi en son a....e diye soyucu bir ilaç kullaniyorum derim inceldi daha kotu olacak diye korkuyorum.Çenemde bir kararti oluştu. Iyi doktor onerileriniz varsa alabilirim cünkü bu yüz meselesine fena takintiliyim.

Kullandığınız ilac tahmin ettiğim hap ise once yüzünüzü daha kötü yapip iki ay sonra iyileştirmeye başlıyor
Birde o ilac kullanilirken kisin bile dudak kremi ve 50 faktör koruyucularla gezmek gerekiyor

Doktor önerisinde bulunamam ama son 2 aydır kuşburnu çekirdeği yağı kullanıyorum yüzümdeki eski akne lekeleri, güneş lekeleri kayboldu. Vücudumun bir kısmında asla gitmek bilmeyen kızarıklıklarım vardı onlar gitti. Şimdi makyaj yapacağım zaman bile makyaj altına baz olarak uyguluyorum çünkü yağlı bir his bırakmıyor. Doktor, ilaç tedavisine ek olarak öneririm.

Kullandığınız ilac tahmin ettiğim hap ise once yüzünüzü daha kötü yapip iki ay sonra iyileştirmeye başlıyor
Birde o ilac kullanilirken kisin bile dudak kremi ve 50 faktör koruyucularla gezmek gerekiyor

Hap degil malesef krem sari renkli ilac ismide veremiyorum doktorda tam aciklama yapmadi. Gunes kremle geziyorum leke yapmasin diye ama cenem karardi ona uzuluyorum

Tesekkur ederim yarin aktara ugrayacagim insallah benim izlerede ise yarar. Ne kadar surede gecti sizin izler peki?

İlac önerisi veremiyoruz ama doktor yazarsa dediğim hapi bir düşünün
Çok tehlikeli bir ilaç iki sene hamile kalmamak gerekiyor mesela o ilaç bitmiş olsa bile
Ama su ana kadar bir sürü yöntem denedim onun kadar etkilisi yok

Cildinizi gormedigim icin bisey diyemem. Ama kendimden yola cikarak bes yildir d..n bebe sampuaniyla yuzumu yikiyorum ustune mutlaka bitkisel marka olan y..s r...r marka tonik kullaniyorum hem gozeneklerimi muthis sikilastiriyor hemde cok iyi canlandiriyor. Bunu her bes kisiden dordu mutlaka soyler cildin cok guzel ve pururuzsuz diye. Ama soylede soyluyeyim belki etkisi vardir cildim kuru. Kuru ciltler hermanz puruzsuz olur ama erken kirisir. Yagli ciltlerse sivilceli olur ama gec yaslanir. Yagliysa cilt mutlaka bebe sampuaniyla yikayin. Kurutur ve purizsuzlestrir

Tesekkur ederim yarin aktara ugrayacagim insallah benim izlerede ise yarar. Ne kadar surede gecti sizin izler peki?
Çok fazla lekem yoktu yüzümde ama bir haftada etki gösterdi. Yalnız ben aktarda satılan yağları kaliteli bulmuyorum. Marka verebiliyorsak iki tane marka önerebilirim onun yerine.

aloevera bitkisi sür canım yüzüne.arastir bak. sarıkantoron yagı da. ikisini uygula hergün. ben de koluma sürdüm bunları iz icin. işime yaradı

Aleoverayi cok duydum ama orjinal yetistirmek daha saglikli sanirim. Hem onu alip hemde hindistan cevizi yag karistirip catlaklara uygulamayi dusunuyorum ama nasil olur bilemedim sarikantorun yaginida soracagim.

Çok fazla lekem yoktu yüzümde ama bir haftada etki gösterdi. Yalnız ben aktarda satılan yağları kaliteli bulmuyorum. Marka verebiliyorsak iki tane marka önerebilirim onun yerine.

Özelden alabilirmiyim markalari zahmet olmazsa sizin icin

Cildim karma ama bu ilactan sonra degisik birsey oldu. Bebe sampuaniyla yikiyorum sabah haftada 2 kezde neutgeneginanin sabunuyla peeling yapiyorum. Lekelerde azalmam yok sansima

Sivilcelerle oynayip zorlamak yuze yapilan en kotu sey.ancak uc veren patlamaya hazir sivilcelerinizin icini bosaltin ve mutlaka batikonla silinki mikrop dagilmasin.gecmis yillardan benimde izlerim kaldi ama zamanla cok cok azaldi.tekrar dr a gorunmenizde fayda var

Ben batikonla silmiyorum birde iyce kanatiyorum. Cok kotu oldu yuzum yaptigimin farkindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…