Bende expigment %4 kullanıyordum ama doktor önerisiz.
Kendim alıp sürmüştüm yani.
Sonra aynı senin gibi yüzüm kararmaya soyulmaya kızarmaya başlamıştı panikleyip doktora gittiğimde "bu tepkiler normal,ilaç çok güçlü bir kimyasal peeling,cildi soyuyor alttan yeni temiz deriyi çıkarıyor" demişti. Bende devam ettim ve gerçekten bütün lekelerim geçti,etkisini gösterdi.. Şuan yüzüm tertemiz.
Çok fazla lekem yoktu yüzümde ama bir haftada etki gösterdi. Yalnız ben aktarda satılan yağları kaliteli bulmuyorum. Marka verebiliyorsak iki tane marka önerebilirim onun yerine.
Merhaba hanimlar, Şuan o kadar sıkıntılı bir durumdayımki. Yüzüm sivilce ve izleriyle dolu ozellikle cenem ve boyum. Doktora gittigimde verdikleri ilaclari ne kadar duzenli kullansamda olmadi en son a....e diye soyucu bir ilaç kullaniyorum derim inceldi daha kotu olacak diye korkuyorum.Çenemde bir kararti oluştu. Iyi doktor onerileriniz varsa alabilirim cünkü bu yüz meselesine fena takintiliyim.
Dermatolog olarak bildiğim kimse yok ama cilt lekeleri için Mehmet Akgün e gittim. Cilt bakımı ve mezoterapi için gittim şuan cildim iyi durumda. Nemlendirici ve vitamin desteklerini de ihmal etmiyorum.
merhaba bende kafama göre kurutucu/soyan ürünler kullanıp cildimi mahvettim, şuan nemlendirici kullanmaya başladım fakat içinde saf E vitamini var. Tüylenme yapar mı bilgisi olan?
merhaba bende kafama göre kurutucu/soyan ürünler kullanıp cildimi mahvettim, şuan nemlendirici kullanmaya başladım fakat içinde saf E vitamini var. Tüylenme yapar mı bilgisi olan?