Yüzümü mahfettim

Bende expigment %4 kullanıyordum ama doktor önerisiz.
Kendim alıp sürmüştüm yani.
Sonra aynı senin gibi yüzüm kararmaya soyulmaya kızarmaya başlamıştı panikleyip doktora gittiğimde "bu tepkiler normal,ilaç çok güçlü bir kimyasal peeling,cildi soyuyor alttan yeni temiz deriyi çıkarıyor" demişti. Bende devam ettim ve gerçekten bütün lekelerim geçti,etkisini gösterdi.. Şuan yüzüm tertemiz.

Dermatolog olarak bildiğim kimse yok ama cilt lekeleri için Mehmet Akgün e gittim. Cilt bakımı ve mezoterapi için gittim şuan cildim iyi durumda. Nemlendirici ve vitamin desteklerini de ihmal etmiyorum.

merhaba bende kafama göre kurutucu/soyan ürünler kullanıp cildimi mahvettim, şuan nemlendirici kullanmaya başladım fakat içinde saf E vitamini var. Tüylenme yapar mı bilgisi olan?

merhaba bende kafama göre kurutucu/soyan ürünler kullanıp cildimi mahvettim, şuan nemlendirici kullanmaya başladım fakat içinde saf E vitamini var. Tüylenme yapar mı bilgisi olan?
Kıllanma sizin genetik yapınız, hormonlarınız, pko olup olmamanız ile ilgilidir.
A ve e vitaminin pek de bı günahp yoktur kıllanma da.

Kıllanma sizin genetik yapınız, hormonlarınız, pko olup olmamanız ile ilgilidir.
A ve e vitaminin pek de bı günahp yoktur kıllanma da.
tabikii orası öyle ama sanki var olan ayva tüylerini belirginlestiriyo gibi hissediyorum belki de psikolojik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…