- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acn....e denen kremi kullaniyorsaniz ben de kullandim. Baslarda oyle oluyor ama birakmayin zamanla yuzunuzde leke izleri azaliyor. Hamilelik yuzunden birakmistim simdi tekrar baslayacagim kullanmaya. Yuzu soyuyor alttan yeni parlak bir deri geliyor. Kimyadal peeling gibi bisey.
Dr Enayda Kote ben çok memnundum ondan onu sür bunu sür diyemem bana iyi gelen sana alerjik bir şey yapacak belkiMerhaba hanimlar, Şuan o kadar sıkıntılı bir durumdayımki. Yüzüm sivilce ve izleriyle dolu ozellikle cenem ve boyum. Doktora gittigimde verdikleri ilaclari ne kadar duzenli kullansamda olmadi en son a....e diye soyucu bir ilaç kullaniyorum derim inceldi daha kotu olacak diye korkuyorum.Çenemde bir kararti oluştu. Iyi doktor onerileriniz varsa alabilirim cünkü bu yüz meselesine fena takintiliyim.
Evet canim oldu ama yuzun soyulunca o kararma gececek. Bebeklere de kullanilan bir krem varya hani eczanelerde satiliyor onu sur . Geceleri ac... sur yat , sabah kalk yuzunu yikayip o bep... denen kremi sur duzenli kullan. Cok az sur ama o soyucu krem fazla kacarsa yuzunde tüp patlamis gibi olursun. Cok kizariklik olursa bir gun arayla kullan. 6 ay kullanmak gerekiyirmus tam etki etmesi icin. Ben memnundum kış geldi ya yine baslayacagim.Evet onu kullaniyorum ama dudak altimda kararma oldu sizdede boyle bir sorun oldu mu acaba
Tavsiye icin tesekkurler doktoru arastiracagimDr Enayda Kote ben çok memnundum ondan onu sür bunu sür diyemem bana iyi gelen sana alerjik bir şey yapacak belki
Evet canim oldu ama yuzun soyulunca o kararma gececek. Bebeklere de kullanilan bir krem varya hani eczanelerde satiliyor onu sur . Geceleri ac... sur yat , sabah kalk yuzunu yikayip o bep... denen kremi sur duzenli kullan. Cok az sur ama o soyucu krem fazla kacarsa yuzunde tüp patlamis gibi olursun. Cok kizariklik olursa bir gun arayla kullan. 6 ay kullanmak gerekiyirmus tam etki etmesi icin. Ben memnundum kış geldi ya yine baslayacagim.
Marka ismini rica etsem bana da yazar misinizDoktor önerisinde bulunamam ama son 2 aydır kuşburnu çekirdeği yağı kullanıyorum yüzümdeki eski akne lekeleri, güneş lekeleri kayboldu. Vücudumun bir kısmında asla gitmek bilmeyen kızarıklıklarım vardı onlar gitti. Şimdi makyaj yapacağım zaman bile makyaj altına baz olarak uyguluyorum çünkü yağlı bir his bırakmıyor. Doktor, ilaç tedavisine ek olarak öneririm.
Karaciğer yağlanmana baktrMerhaba hanimlar, Şuan o kadar sıkıntılı bir durumdayımki. Yüzüm sivilce ve izleriyle dolu ozellikle cenem ve boyum. Doktora gittigimde verdikleri ilaclari ne kadar duzenli kullansamda olmadi en son a....e diye soyucu bir ilaç kullaniyorum derim inceldi daha kotu olacak diye korkuyorum.Çenemde bir kararti oluştu. Iyi doktor onerileriniz varsa alabilirim cünkü bu yüz meselesine fena takintiliyim.
Aknelyse mi ne o ilaçtan mı kullanıyorsunuz sivilce kurutucuHap degil malesef krem sari renkli ilac ismide veremiyorum doktorda tam aciklama yapmadi. Gunes kremle geziyorum leke yapmasin diye ama cenem karardi ona uzuluyorum
Doğru. Ben de sivilceli dönemimde kolesterol yüksek çıkmıştı.Karaciğer yağlanmana baktr
Benm arkadaşım kullandı şuan kayboldular onunda yüzü berbattı ama karaciğer yağlanması varmştı oyüzden hep sivlce olmuş snra ilaçlarla falan toparladı bebek gibi şimdiDoğru. Ben de sivilceli dönemimde kolesterol yüksek çıkmıştı.
Doktor istemeden yaptırıp testi götürdüm ve bana ciğerleri daha da yoran o salak ilaçlardan verdi. Resmen hazır reçete yazıyorlar artık.
Benim sivilce izlerimi gecirmisti biraz keske tam kullanabilseydim. Cildi parlak yapiyor bir sure sonra canli oluyor yani kullanmayi birakma bence. Zaten yazin kullanilmaz kisin kullan yaza kadar duzelir ınsallahTesekkur ederim canim. Bep.. yoktu bende yarin alayim onu. Icim rahatladi sakal gibide duruyo subat sonuna kadar kullaniyim ne olacak meraktayim:)
Beslenmeye dikkat etmek, mümkün olduğunca doğal ve sağlıklı beslenmek yeterli aslında. Tabi önce test yapılması lazım.Benm arkadaşım kullandı şuan kayboldular onunda yüzü berbattı ama karaciğer yağlanması varmştı oyüzden hep sivlce olmuş snra ilaçlarla falan toparladı bebek gibi şimdi
Dediklerinizden de olabilir arkadaşımın sırf karaciğer yağlanmasındandı ve bol su tüketBeslenmeye dikkat etmek, mümkün olduğunca doğal ve sağlıklı beslenmek yeterli aslında. Tabi önce test yapılması lazım.
Ve insülin direnci de sivilce yapabiliyor eğer sivilincelenme döneminde kilo artışı da varsa buna da baktırmak lazım. Kaynak önemli. Belirli yaş aralıklarında ya da stresli dönemlerde vücut kimyası bozuluyor.
Haftada 3 kez,Cildim karma ama bu ilactan sonra degisik birsey oldu. Bebe sampuaniyla yikiyorum sabah haftada 2 kezde neutgeneginanin sabunuyla peeling yapiyorum. Lekelerde azalmam yok sansima