Yüzümü mahfettim

Bir şişe gülsuyunun içine bir şişe çay ağacı yağı ekliyorum ve bunu her gün yüzümü yağ dengesini duzeltici bir temizleme köpüğüyle yıkadıktan sonra tonik niyetine pamukla yüzüme uyguluyorum.
Temizleme köpüğü olarak capilactif kullaniyorum.

Yüzüm aydınlandı sivilce izleri tamamen geçti.

Yağlanma dengelendi.

Merhaba hanimlar, Şuan o kadar sıkıntılı bir durumdayımki. Yüzüm sivilce ve izleriyle dolu ozellikle cenem ve boyum. Doktora gittigimde verdikleri ilaclari ne kadar duzenli kullansamda olmadi en son a....e diye soyucu bir ilaç kullaniyorum derim inceldi daha kotu olacak diye korkuyorum.Çenemde bir kararti oluştu. Iyi doktor onerileriniz varsa alabilirim cünkü bu yüz meselesine fena takintiliyim.
Bir doktora başladıysan tedavisini yarıda kesip başka doktora gitmek daha kötü yapabilir ayrıca aktarlardan alabiliceğin ürünler de tedavi için kullandıklarınla etkileşime girebilir bence doktorunun uyguladığı tedaviyi bir tamamla önce eğer illa içime sinmiyor doktor değiştiricem dersen doktor arkadaşların önerisiyle gittiğim bir doktor var tavsiye edebilirim

Canım sivilce izi geçiyor dert etme
Yeterki başka leke kremi kullanma
Leke kreminin kendisi leke yapıyor zaten
Heleki güneşli gün sayısı çok olan bölgelerde

Merhaba hanimlar, Şuan o kadar sıkıntılı bir durumdayımki. Yüzüm sivilce ve izleriyle dolu ozellikle cenem ve boyum. Doktora gittigimde verdikleri ilaclari ne kadar duzenli kullansamda olmadi en son a....e diye soyucu bir ilaç kullaniyorum derim inceldi daha kotu olacak diye korkuyorum.Çenemde bir kararti oluştu. Iyi doktor onerileriniz varsa alabilirim cünkü bu yüz meselesine fena takintiliyim.

Bir ilacı kullanırken güneş kremi de sürmeyi ihmal etmediniz diye düşünüyorum. Kışın uygulanan bir krem bence çünkü etkili. Bephan.en krem sürün bol bol cilt yenilensin ekstra birşey sürmeyin yüzünüze

Roaccutane nin ana maddesi o kremin icinde de var. Sabirla kullanmak ve az miktarda surmek gerekiyor.

Benim de daha cok cene kismi problemli. Ayni zamanda profesor olan bir dermatologun tavsiyesiyle yeni bir krem ve losyona basladim ama oneride bulunmam icin daha erken . Zaten de bulunmayalim. Doktorunuza danisin , olmadi baska bir doktora.

+ Yag icermeyen bir nemlendirici kullanin.

Hap degil malesef krem sari renkli ilac ismide veremiyorum doktorda tam aciklama yapmadi. Gunes kremle geziyorum leke yapmasin diye ama cenem karardi ona uzuluyorum
Canım onu ben de kullandım. Cildi soyması normaldir. Sanırım firması Abdi İbrahim.
ama kesinlikle güneş ve ayaz görmemen lazım yoksa iz bırakır.
Bir de kararması normal, zamanla geçiyor. Kremin cilt yenileme özelliği var. Sen aloevera jeli sür belli aralıklarla.

Hap degil malesef krem sari renkli ilac ismide veremiyorum doktorda tam aciklama yapmadi. Gunes kremle geziyorum leke yapmasin diye ama cenem karardi ona uzuluyorum
Kafaniza gore ilac kullanmayin sivilce ilaclari leke olusumuna aciktir ve zamanla deriyi inceltip kilcal damar sorunu gibi sorunlar cikarabiliyor

Benim dr um hftada iki gun roa... ve kendi hazirlattigi kremle sorunu cozmustu gerekirse lazer falanda var demisti ama gerek kalmadi masallah bir dahada olmadi sonradan hic sebepsiz hormon kan degeri vs sikinti olmadigi halde kendi kendine kusmustu cilt toparlanmadi aylarca ugrastim 2 farkli dr vs sonuncu dr halletti saolsun
Dr tavsiyesi istemissinizde neredesiniz hangi sehir ona gore yazinki yazalim

Birde yok yag yok su temizleyici bu krem almayin hicbirini duzgun bir uzmana gidin onlar sizi zaten temizleyiciden nemlendiriciye gunes koruyucuya kadar yonlendiriyor birine iyi gelen size iyi gelmeyebilir

Son düzenleme:
Kafaniza gore ilac kullanmayin sivilce ilaclari leke olusumuna aciktir ve zamanla deriyi inceltip kilcal damar sorunu gibi sorunlar cikarabiliyor

Benim dr um hftada iki gun roa... ve kendi hazirlattigi kremle sorunu cozmustu gerekirse lazer falanda var demisti ama gerek kalmadi masallah bir dahada olmadi sonradan hic sebepsiz hormon kan degeri vs sikinti olmadigi halde kendi kendine kusmustu cilt toparlanmadi aylarca ugrastim 2 farkli dr vs sonuncu dr halletti saolsun
Dr tavsiyesi istemissinizde neredesiniz hangi sehir ona gore yazinki yazalim

Birde yok yag yok su temizleyici bu krem almayin hicbirini duzgun bir uzmana gidin onlar sizi zaten temizleyiciden nemlendiriciye gunes koruyucuya kadar yonlendiriyor birine iyi gelen size iyi gelmeyebilir

Merhaba, ilaci doktor tavsiyesiyle kullaniyorum kafama gore bir is yapmiyorum ki ama sonuclari cok kotuye gittiginden zaten doktor arayisinda oldugumu yazdim istanbul anadolu yakasi ve gebze civari olabilir . Ben konuma yazan kendi onerini veren herkese tesekkur etmem vs. ila o urunleri kullanacagim manasinada gelmez onceligim iyi bir doktor:) teşekkürler uyarilariniz icin saygilarla :)

Benim cildim de sivilcelendi 25 yaş döneminde 2 senedir sivilce için doktorun verdiği ilaçların yan etkilerinden kurtulmaya çalışıyorum! Öyle ağır ilaçlar kullanmayın. Antibiyotikler yüzünden hala bitmeyen inanılmaz ciddi vajinal mantar sorunum var, soyulsun diye verilen ilaçlar leke yaptı çünkü cildim zaten inceydi ve hassastı, o verdikleri sivilce çıkartıp bitirecek dedikleri haplar ciğerlerimi sömürdü.
Yağı, tuzu ve karbonhidratı kesip bol su içip, tek bir tane cilt yıkama ürünü alacaksın birkaç ay, önce vücudun toparlasın. Cilt temizleme de ben en doğal sabunsuz organik köpükleri kullanıyorum makyajı bıraktım nemlendirici bile sürmüyorum sadece göz çevreme sürüyorum. Bir de doğal elma sirkesini tonik olarak kullanıyorum lekelere gerçekten çok iyi geliyor. Dogal sirke bulamazsan kendin yap ya da ekşi organik elmalarla lekelere masaj yap. Ne kadar çok ürün o kadar cilt sorunu. Ne kadar basit ve az ürün, o kadar sakin ve dengeli bir cilt.

Doğal sirkesi ergenlik doneminde kullandim bende bir ise yaramadi malesef
Zayiflamaya calistigim icin dediginiz gibi dengeli besleniyorum. Lekelerimde de sivilcelerimdede bir degisiklik yok anlayacaginiz.

Benim sivilce izlerimi gecirmisti biraz keske tam kullanabilseydim. Cildi parlak yapiyor bir sure sonra canli oluyor yani kullanmayi birakma bence. Zaten yazin kullanilmaz kisin kullan yaza kadar duzelir ınsallah

1 ay olacak kullanali ekimde basladim. Gunes kremsiz disari cikmadim. Ama yuzum gitti delimde cok inceldi.

Buradan tavsiye verilen hiçbir kremi, ilacı kullanma. Sivilce tedavisi başka birşey ve herkesin cilt tipi, sivilce şekli, kaynağı aynı değil. Milyonlarca cilt doktoru tanımış biri olarak sana gideceğin tek cilt doktorunu söyleyeyim de hangi şehirdesin?
Istanbul anadolu ve gebze civarindaysa alabilirim cok teşekkür ediyorum

doktorun verdiği ilaçları kullanmalıydınız o ilaçlar etki etmeye başladığında ciltte dudakta asiri kuruluk çatlamalar sivilce tarlasına dönmeler hepsi ilacın işe yaramasından ötürü oluyordu , ben de kullandım a....t ve r....ne veya zo....ten adlı ilaçlar olmalı size verdikleri ilaç tedavisine devam edin nemlendirici ve güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin cildiniz bebek gibi oluyor 6 ay sonunda..

Canım onu ben de kullandım. Cildi soyması normaldir. Sanırım firması Abdi İbrahim.
ama kesinlikle güneş ve ayaz görmemen lazım yoksa iz bırakır.
Bir de kararması normal, zamanla geçiyor. Kremin cilt yenileme özelliği var. Sen aloevera jeli sür belli aralıklarla.

Ne kadar zamanda geciyor peki bu kararma en cok kafam ona takildi.

doktorun verdiği ilaçları kullanmalıydınız o ilaçlar etki etmeye başladığında ciltte dudakta asiri kuruluk çatlamalar sivilce tarlasına dönmeler hepsi ilacın işe yaramasından ötürü oluyordu , ben de kullandım a....t ve r....ne veya zo....ten adlı ilaçlar olmalı size verdikleri ilaç tedavisine devam edin nemlendirici ve güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin cildiniz bebek gibi oluyor 6 ay sonunda..

Hayir bahsettiginiz ilaclar degil. Deri soyucu bir ilac banada 6 ay kullan dediler ama bu kararti oldurecek beni

Bir doktora başladıysan tedavisini yarıda kesip başka doktora gitmek daha kötü yapabilir ayrıca aktarlardan alabiliceğin ürünler de tedavi için kullandıklarınla etkileşime girebilir bence doktorunun uyguladığı tedaviyi bir tamamla önce eğer illa içime sinmiyor doktor değiştiricem dersen doktor arkadaşların önerisiyle gittiğim bir doktor var tavsiye edebilirim

yok o tavsiye edilen dogal yontemleri yuzumu duzelsin geriye donmeyeyim diye arastirip kullanacagim. Doktorum firarda resmen tayini cikti galiba

Bir ilacı kullanırken güneş kremi de sürmeyi ihmal etmediniz diye düşünüyorum. Kışın uygulanan bir krem bence çünkü etkili. Bephan.en krem sürün bol bol cilt yenilensin ekstra birşey sürmeyin yüzünüze

Ihmal etmedim. Bepanten alip haftaya bir doktordan randevumu alacagim

Roaccutane nin ana maddesi o kremin icinde de var. Sabirla kullanmak ve az miktarda surmek gerekiyor.

Benim de daha cok cene kismi problemli. Ayni zamanda profesor olan bir dermatologun tavsiyesiyle yeni bir krem ve losyona basladim ama oneride bulunmam icin daha erken . Zaten de bulunmayalim. Doktorunuza danisin , olmadi baska bir doktora.

+ Yag icermeyen bir nemlendirici kullanin.

Nemlendirici icin onerilerinizi alabilir miyim :)

Back
X