Sivilceli Ciltler Yüzümü Sivilceler Basti Yardim Edin?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mxuxge_p

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
42
3
86
Tekirdağ
Son 2 hafta içinde yüzümde bir sürü sivilceler çıktı.Çok canım sıkıldı neden çıktı,niye bu kadar çok anlamadım.Şu anda doktorumun verdiği baktoroban ve siliteks kullanıyorum.Acil bir şekilde kurtulmak istiyorum.

Benim yüzümüde sivilceler bastı, kötü durumdayım kızlar
yardım edin ne yapabilirim stresten oluyor sanırım bu arada işyerimde çok stresliyim.
tavsiyesi olan var mı ?

cildimde doğum sonrası lekelerden şikayetçiydim birde şimdi sivilce derdi çoıktı ne yapabilirim sizce ?
bitki ile çözebilir miyim yada doktora mı gitmem lazım ?

Bence bi doktora gidin nedeni araştırılsın ben 7 yıldır çekiyorum ve nedeni prolaktin hormonu geçmiyor işte belki doğumdan sonra diyorum

Bence bi doktora gidin nedeni araştırılsın ben 7 yıldır çekiyorum ve nedeni prolaktin hormonu geçmiyor işte belki doğumdan sonra diyorum
Teşekkür ederim, inşallah geçer peki var mı önerebileceğiniz doktor?

Valla benim 4-5 yıldır doktorum Neslihan Dolar saçımın prpsi olsun cildim olsun hep ona gittim nedeninin prolaktin hormonu olduğunu o söyledi ben çok memnunum kendisinden şimdi evlenince balıkesire taşındım hiç bir doktora gidemiyorum çünkü onun söyledikleri ve tedavi şekli diğerlerinden hep farklı oluyo ve burdakiler beni tatmin etmiyo

tatlım sivilce tedavisi veya leke tedavisi dedin mi Hande Ulusal'a gideceksin. :) merak ettiğin tüm soruları açıklayarak cevap veriyor. yani senin sorununu önemsiyor. kaç doktora gittim, tedaviyi yaptı sırf yapıp para kazanmak için. işini gerçekten hakkıyla yapan çok nadir rastlanıyor. güvenilecek doktor bulmak da zor cidden!

sivilceler herşeyin habercisi olabilir. karaciğer hastalığının bile o yüzden sakın önemsememezlik etmeyin. ayrıca akne rosacea hastalığını araştırın.

Merhabalar her sivilce sorunu hormonel sorundan kaynaklanmaz benimde hormon sorunum var ama cildim kuru olduğu için hiç sivilcem yok yağlı bir cilde sahipseniz artı hormon sorununuz varsa mevcut aktif sivilceleriniz daha fazla irinleşip çoğalır hormon bozukluğu sadece olan sivilcelerinizi arttırır ve görüntüsü rahatsızlık verir bu yüzden her sivilcesi olan kişinin hormon sorunu vardır diyemeyiz cildiniz için gereken ürünleri kullanıp cildinizi doğru ürünlerle temizleyip bakımını yaparak dermakozmatik ürünlerle yağlı cildinizi arındırdıktan sonra hala önüne geçemediğiniz durumda doktora başvurmalısınız ama en önce yapmanız gereken doğru ürün ve düzenli kullanmak... yardım isterseniz ileşime geçebiliriz kullanıpta memnun kalanları görmenizde yarar var gösterebilir ve sorununuza yardımcı olmak isterim

Sizin dediğiniz gibi olsaydı bugun hala sivilcelerimle uğraşıyor olmazdım
Sinem hanım Yazımı dikkatle okumadınız sanırım sizin hormon sorununuz varken tabiki tamamen yok olmaz ama doğru ürünlerle azda olsa iyileşme gösterir aksi yazmıyor yukarda

Benim de çok oluyordu yüzümde doktorlar haplar bilmem neler ama baktım olmuyor boşuna hap alıyorum en son bi tanıdık farmasi satıyordu böyle şeylere hiç güvenip almam ama maddi destek için gül suyu ile yüz için gül sulu yüz kremini aldım sivilcem kalmadı üstelik çok prüzsüz suan tavsiyem bu olur

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.

Ay canım çok teşekkür ederim, ne güzel bir doktor ile tanıştırdın beni
önce şu salatalık maskesidir vs. denedim ama ben bundan sonuç alanı duymadım sanırım.
Nekadar sürecem ne kadar kalacak yada etkisi ne olacak anlayamıyorum.

Neyse anlatim belki birininde işine yarar,

Sivilcelerim alın kısmımdaydı, bazı dönemler böyle çok ilginç şekilde çıkıyordu.
ilk önce doktoru araştırdım internette, dediğin gibi birine güvenmek zorlaştı ya doktorlara bile gitmek için 2 gün araştırıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de sivilcelerle başım dertteydi. Ergenlikte bile cikmadi ama 25 yasindayim bir senedir asiri sivilce ve sivilce izlerim olustu. Kullanmadigim dogal maske limon sirke o bu kalmadi. Tek çaresi arkadaslar doktora gitmek. Clinoper diye bir krem verdi bir de temizleyici ve nemlendirici aldim . Kreminiz kesinlikle su bazli olacak bir de kil maskesi ile bes gunde baya iyileşme var. Tabi makyaj da yapmiyorum artik bu onemli yoksa makyaj ciltteki sivilce ve siyah noktalari deriye daha çok sabitliyor derine itiyor. Kullandigim krem ayrica siyah noktalarimi da götürdü. Iri sivilcelerim söndü. Sonmus olanlarin da rengi açıldı. Once doktor arkadaslar. Ve yuzunuze her seyi surmeyin daha kotu oluyor. Yumurta beyazi suruyor kimisi sikilassin diye. Cig yumurta ictiginizde bile mikrop kapabiliyorsunuz. Ve yuzunuze surdugunuz makyaj fircalari bile sık sık yikamazsaniz sivilce yapiyorken o tur seyler nasil yapmasin. Sikilasmasini istiyorsaniz cam bir siseye su koyun dolapta saklayin. uyandiginizda buzluga atin iyice sogusun yuzunuzu yikadiktan sonra yuzunuze spreyleyin. Buzla masaj yapin kahve surun. Ama asla yumurta süt yoğurt falan surmeyin. Sut evet yumusatir. Ama yzun vadede cilt gozeneklerine yagi birikir tortulu biseydir sut ve yogurt bizim goremedigimiz kadar kucuk tortulari vardir.

son iki aydır bende de aşırı sivilce var. ilk başlarda geçer diye çok takmadım. sonra dedim. doğal bir şeyler yapayım deneyeyim. Ama hiç bir faydası olmadı. peeling yaptım, anca yüzüm pul pul oldu. dedim ben yanlış yaptım herhalde. bilmiyorum ki, ankara'da bu sorunu kime gidip çözebilirim bir fikriniz var mı ?

Sivilceli cilde asla peeling yapılmaz. Hatta sivilcelerinize dokunmaniz bile sivilceyi deri altinda yayar. Ayrica zimpara gorevi gorur ve sivilceler sonse bile iz yapar. Doktora gidin ilacla geçiyor. Cok pismanim daha önce gitmediğim icin

Once doktora basvurmasi daha dogru degil mi. Bu da bir tur cilt rahatsızlığı. Bosa vakit ve zaman kaybı kozmetikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…