Teşekkür ederim, inşallah geçerBence bi doktora gidin nedeni araştırılsın ben 7 yıldır çekiyorum ve nedeni prolaktin hormonu geçmiyor işte belki doğumdan sonra diyorum
Valla benim 4-5 yıldır doktorum Neslihan Dolar saçımın prpsi olsun cildim olsun hep ona gittim nedeninin prolaktin hormonu olduğunu o söyledi ben çok memnunum kendisinden şimdi evlenince balıkesire taşındım hiç bir doktora gidemiyorum çünkü onun söyledikleri ve tedavi şekli diğerlerinden hep farklı oluyo ve burdakiler beni tatmin etmiyoTeşekkür ederim, inşallah geçerpeki var mı önerebileceğiniz doktor?
tatlım sivilce tedavisi veya leke tedavisi dedin mi Hande Ulusal'a gideceksin. :) merak ettiğin tüm soruları açıklayarak cevap veriyor. yani senin sorununu önemsiyor. kaç doktora gittim, tedaviyi yaptı sırf yapıp para kazanmak için. işini gerçekten hakkıyla yapan çok nadir rastlanıyor. güvenilecek doktor bulmak da zor cidden!Teşekkür ederim, inşallah geçerpeki var mı önerebileceğiniz doktor?
Sinem hanım Yazımı dikkatle okumadınız sanırım sizin hormon sorununuz varken tabiki tamamen yok olmaz ama doğru ürünlerle azda olsa iyileşme gösterir aksi yazmıyor yukardaSizin dediğiniz gibi olsaydı bugun hala sivilcelerimle uğraşıyor olmazdım
tatlım sivilce tedavisi veya leke tedavisi dedin mi Hande Ulusal'a gideceksin. :) merak ettiğin tüm soruları açıklayarak cevap veriyor. yani senin sorununu önemsiyor. kaç doktora gittim, tedaviyi yaptı sırf yapıp para kazanmak için. işini gerçekten hakkıyla yapan çok nadir rastlanıyor. güvenilecek doktor bulmak da zor cidden!
Once doktora basvurmasi daha dogru degil mi. Bu da bir tur cilt rahatsızlığı. Bosa vakit ve zaman kaybı kozmetikler.Merhabalar her sivilce sorunu hormonel sorundan kaynaklanmaz benimde hormon sorunum var ama cildim kuru olduğu için hiç sivilcem yok yağlı bir cilde sahipseniz artı hormon sorununuz varsa mevcut aktif sivilceleriniz daha fazla irinleşip çoğalır hormon bozukluğu sadece olan sivilcelerinizi arttırır ve görüntüsü rahatsızlık verir bu yüzden her sivilcesi olan kişinin hormon sorunu vardır diyemeyiz cildiniz için gereken ürünleri kullanıp cildinizi doğru ürünlerle temizleyip bakımını yaparak dermakozmatik ürünlerle yağlı cildinizi arındırdıktan sonra hala önüne geçemediğiniz durumda doktora başvurmalısınız ama en önce yapmanız gereken doğru ürün ve düzenli kullanmak... yardım isterseniz ileşime geçebiliriz kullanıpta memnun kalanları görmenizde yarar var gösterebilir ve sorununuza yardımcı olmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?