yüzüne bacı bacı diyip arkadan konusmak

ya kizlar benim de esimin bir akrabasi var boyle yuzume o.kadar iyi ki ay ben senin bacinim der.arkamdan da ortak bir arkadasimiza demedigini birakmamis.uyusuk tembel yemek yerken gozu donuyor vs....hamileydim.o zamanlar ve evet surkeli uyuyodum cok.yiyodum.vs...birinde onlara gitmistim.bardakta sarelleler olur ya kavanoz icinde onu kasiklamistim arkamdan cocuklarin cikolatasini bitirdi demis.kocamla birinde cok.kotu kavga yapmistik ben evdeki tabaklari kirmistim diyorum ya hamileydim sinirlerim alt usttu.bu yuzume surekli baci baci ben senin bacinim diyor.bu tabak.kirma olagini yine arkadasa anlatmis.benim.icin oturmasini kalkmasini bilmiyor demis.vs vsss bir suru sey..
esime söyleyince de herkes herkesin hakkinda konusur genis gonullu ol diyor.maddi yonden iyi para kazaniyoruz.bize gelince ha bre biseyler ister maddi yonden cikarcidir.kayinvalidem de esime kiyamaz parasini oyle har vurup harman savurmasini istemez.zor kazaniuor oglum parayi deyince.amaan ebe onlarda para bitmez bok gibi paralari var demis.ya ben de kestim gorumeyi.en zoruma gideni de ben senin bacinim diyip arkamdan bunlari soylemesi sizler ne diyorsunz bu duruma
İki yüzlü işte şaşıracak bişy yok

Maddi 10 kat 20 kat karşılığını da verseniz
Elalemin evinde çikolata kasiklanmaz
En sevmediğim şey
Benim bazen canim ister kendime ayrı alırım onu yerim evde bile kaldi ki milletin evinde
Yine de ortak kullanılan şeyi kaşıklamam öyle
Bence de kendinizi biraz torpulemelisiniz
Ne kadar samimiyet de olsa biz değil

ya kizlar benim de esimin bir akrabasi var boyle yuzume o.kadar iyi ki ay ben senin bacinim der.arkamdan da ortak bir arkadasimiza demedigini birakmamis.uyusuk tembel yemek yerken gozu donuyor vs....hamileydim.o zamanlar ve evet surkeli uyuyodum cok.yiyodum.vs...birinde onlara gitmistim.bardakta sarelleler olur ya kavanoz icinde onu kasiklamistim arkamdan cocuklarin cikolatasini bitirdi demis.kocamla birinde cok.kotu kavga yapmistik ben evdeki tabaklari kirmistim diyorum ya hamileydim sinirlerim alt usttu.bu yuzume surekli baci baci ben senin bacinim diyor.bu tabak.kirma olagini yine arkadasa anlatmis.benim.icin oturmasini kalkmasini bilmiyor demis.vs vsss bir suru sey..
esime söyleyince de herkes herkesin hakkinda konusur genis gonullu ol diyor.maddi yonden iyi para kazaniyoruz.bize gelince ha bre biseyler ister maddi yonden cikarcidir.kayinvalidem de esime kiyamaz parasini oyle har vurup harman savurmasini istemez.zor kazaniuor oglum parayi deyince.amaan ebe onlarda para bitmez bok gibi paralari var demis.ya ben de kestim gorumeyi.en zoruma gideni de ben senin bacinim diyip arkamdan bunlari soylemesi sizler ne diyorsunz bu duruma
Bidaha gorusmeyin bence bile bile gorusmeye devam etmek sacmalik olur can sıkıcı

cok sinir bozucu bir durum
Gerçek dünyaya hoşgeldiniz, birçok insan yüzünüze dost görünür, bacım da der, en yakın dostumsun da der, kimiyle yeni tanışır kaynaşırsınız, kimiyle yıllardır arkadaşsınızdır ama şu hayatta gerçek dost bir elin parmaklarını geçmez, o yüzden siz siz olun evinizin sırrını, eşinizle kavganızı kimselere demeyin, derdinizi tasanızı suya anlatın, dağa taşa anlatın dost sandıklarınıza anlatmayın.
Arkadaş dost bildiklerinizden kötülük dahi görseniz size dertlerini açmışlarsa öfkenize yenik düşüp anlatılanları kimseye anlatıp ayıbı günahı açık etmeyin, siz başkalarının size anlattıklarında gece gibi sessiz olun, şu söz kulağınıza küpe olsun sırrını söyleme dostuna, o da söyler dostuna.

Yanlış anlamayın ama benim öz bacım da gelse veya ben öz bacıma da gitsem hamilede olsam herkesin ortak yediği kavanozdan kaşıkla çikolata yemem çok igrrnç bişey arkaya artıklı çikolata kaldı. Ekmeğine sür ye. Biraz sizde uygunsuz davranmuşsınız. Bana gereksiz laubali olmuşsunuz gibi geldi.

20 küsür yıllık arkadaşımın arkamdan konuştuğunu duyduktan sonra bana artık böyle konular hic şaşırtıcı gelmiyor
Konu sizin kavonozdaki çikolatayı kaşıklamanız degil yani
Samimiyeti bozuk insanlar her zaman konuşacak birşey bulurlar

20 küsür yıllık arkadaşımın arkamdan konuştuğunu duyduktan sonra bana artık böyle konular hic şaşırtıcı gelmiyor
Konu sizin kavonozdaki çikolatayı kaşıklamanız degil yani
Samimiyeti bozuk insanlar her zaman konuşacak birşey bulurlar
Aynen ya millet takılmış kavonozdaki cikolatayı kasıklamaya sanki ben bir tek bundan dert yanmışım.
Zoruma giden yuzume ben senin bacınım diyip arkamdan demediğini bırakmamasıydı konu kavonozdaki cikolatayı kaydı. Ne cikolatayı beeee.

Aynen ya millet takılmış kavonozdaki cikolatayı kasıklamaya sanki ben bir tek bundan dert yanmışım.
Zoruma giden yuzume ben senin bacınım diyip arkamdan demediğini bırakmamasıydı konu kavonozdaki cikolatayı kaydı. Ne cikolatayı beeee.
Karşılıklı olarak samimiyetin dozunu ayarlayamamışsınız, avamlık seviyesine gelmis; bacim demeler, teklifsiz dalışlar vs.. Bu nedenle de film kopmuş bu ve bu da ayni avamlığa yakışır şekilde olmuş.. Cikolataya bu kadar takılınmasının sebebi budur belki:işsiz:
Ayrica cok cok yakin olunsa bile eş ile olan kavgalar kimseye dökülmemeli.. Anlattigin kisiler çözüm olabilecek mi, o sıkıntıyı giderebilecek mi? Bence hayir.. Ee o zaman ne geregi var insanoglunun eline koz vermenin? Ben anneme, kızkardeşime bile anlatmazdım evdeki sorunları..
Tum bunlar yine o "gereksiz ve bi garip" samimiyetin dozunun kacmasindan ve her seyin ortalikta olmasindan kaynaklaniyor.. Sasiracak bi sey yok..

Karşılıklı olarak samimiyetin dozunu ayarlayamamışsınız, avamlık seviyesine gelmis; bacim demeler, teklifsiz dalışlar vs.. Bu nedenle de film kopmuş bu ve bu da ayni avamlığa yakışır şekilde olmuş.. Cikolataya bu kadar takılınmasının sebebi budur belki:işsiz:
Ayrica cok cok yakin olunsa bile eş ile olan kavgalar kimseye dökülmemeli.. Anlattigin kisiler çözüm olabilecek mi, o sıkıntıyı giderebilecek mi? Bence hayir.. Ee o zaman ne geregi var insanoglunun eline koz vermenin? Ben anneme, kızkardeşime bile anlatmazdım evdeki sorunları..
Tum bunlar yine o "gereksiz ve bi garip" samimiyetin dozunun kacmasindan ve her seyin ortalikta olmasindan kaynaklaniyor.. Sasiracak bi sey yok..
[/QUOTE

Cok haklısın canım su an konusmuyorum o da aramıyor zaten kustu bana ben aramadığım için bundan sonrası ıcın o kişiyle ilişkide nasıl tavsiyelerde bulunursun

kadın bacınım demiş, sende bacın olduğuna inanmışsın, bundan sonra ders olur, her bacınım diyene inanmassın..

Canım mesajına yanıt verdim Ama tam beceremedim sanırım ustu okur musun

Canım mesajına yanıt verdim Ama tam beceremedim sanırım ustu okur musun
Herkesin yapısı farklidir, kimi buz gibi durur kimi lafi yapistirir kimi yuzune bakmaz.. Ben olsam ne tavir ne trip, oyle bir yoksayar oyle bir görmezden gelirim ki felegini sasirir.. Öyle kahvaltılara, oturmalara gitmek filan zaten asla olmaz.. Konuşmak zorunda kaldiysam da yüzümde mimik zor oynar.. Dedigim gibi, bunu afra tafra veya triple yapmam, gercekten yoktur o kişi artik benim icin..
Simdi sen bu kisi ile akraba olduğuna göre oncelikle esinin tavri ne olur sen tavir aldığında? Evliliginde sıkıntılara neden olur mu o kişinin varligi veya yokluğu?

birinde onlara gitmistim.bardakta sarelleler olur ya kavanoz icinde onu kasiklamistim
Kusura bakmayın ama şu hareketi kendi öz kardeşimin evinde bile yapmaya çekinirim ben, evinize gidene kadar dayansaydınız, hamile olunca canımızın her istediğini anında yiyeceğiz diye bir kural yok.

Hayır kaşıklasa ne olur yani... Yorumlara bak, aynı kaşığı ikinci kere daldırmadığı sürece bence sorun yok.
Ama ikinci üçüncü kere daldırmış ki “çikolatayı bitirdi” demişler arkasından. Her daldırma için farklı kaşık kullandıysa bilemem tabii.

Back
X