yüzüne bacı bacı diyip arkadan konusmak

kocanızla başka insanların yanında tabak kıracak kadar kavga edebiliyor musunuz?
ben sevgilimle bile başka birinin yanında tartışmam, görmesin kimse. hani kendini tutamaz bağırırsın falan belki anlarım da tabak kırmak nedir?
Yok canım o olay kendi evimde olmustu. Sinirkrizi gecirdim esinle kavga yapıp sonra olan biteni bu bacıya anlatmıştım. O da yaymış ama salaklık bende niye diyorsam. Bacı olduğumuzdan zahar

Ama ikinci üçüncü kere daldırmış ki “çikolatayı bitirdi” demişler arkasından. Her daldırma için farklı kaşık kullandıysa bilemem tabii.
Yok her saldırma için farklı kaşık kullanmadım zaten yarıdaydı kavanoz. Ya niye çikolataya taktınız bir suru sey yazdım yazmaz olaydım su çikolatayı

Yok canım o olay kendi evimde olmustu. Sinirkrizi gecirdim esinle kavga yapıp sonra olan biteni bu bacıya anlatmıştım. O da yaymış ama salaklık bende niye diyorsam. Bacı olduğumuzdan zahar
eşinizle olan bu kadar büyük ve ciddi bir kavgayı başkasına anlatmak ?
ben mi tuhafım bilmiyorum ama ben evimde olanı anlatmam kimseye. sonra böyle döner dolaşır çünkü. mahremiyettir bu.

Herkesin yapısı farklidir, kimi buz gibi durur kimi lafi yapistirir kimi yuzune bakmaz.. Ben olsam ne tavir ne trip, oyle bir yoksayar oyle bir görmezden gelirim ki felegini sasirir.. Öyle kahvaltılara, oturmalara gitmek filan zaten asla olmaz.. Konuşmak zorunda kaldiysam da yüzümde mimik zor oynar.. Dedigim gibi, bunu afra tafra veya triple yapmam, gercekten yoktur o kişi artik benim icin..
Simdi sen bu kisi ile akraba olduğuna göre oncelikle esinin tavri ne olur sen tavir aldığında? Evliliginde sıkıntılara neden olur mu o kişinin varligi veya yokluğu?
Esimle sorun yasamam bu yuzden ama soyle bir sorun var bu kişi beni eşimle tanıstıran ve kavga yaptığımızda aramızı bulan biri. Bu yuzden ben de nankörlük mü ediyorum acaba diyorum

Esimle sorun yasamam bu yuzden ama soyle bir sorun var bu kişi beni eşimle tanıstıran ve kavga yaptığımızda aramızı bulan biri. Bu yuzden ben de nankörlük mü ediyorum acaba diyorum
Esinle arani bi baskasi buluyosa bu da bi problem.. Tanistirmis bitmis, artik o haddi verme baska bi insana; ne hakla gelip kari koca islerine karışacak ki? Ustelik ona buna anlatan biri.. Tanistirdi, ona dusen kisim bitti, artik dış kapının en dış mandalı o kişi..

Esinle arani bi baskasi buluyosa bu da bi problem.. Tanistirmis bitmis, artik o haddi verme baska bi insana; ne hakla gelip kari koca islerine karışacak ki? Ustelik ona buna anlatan biri.. Tanistirdi, ona dusen kisim bitti, artik dış kapının en dış mandalı o kişi..
İste onlarda kaldık ettık ne bilim esim de minnet borcumuz var falan diyip duruyor ama zorlama beni

Ay nolue kapatalım kavanoz kasık meselesini yemez olaydım🙄
Bakın kötülüğe değil bu yorumlar, kim olursa olsun yapmayın, uygun bir hareket değil, o kişiyle ilişkiniz de çok laçka olmuş, görüşmeyin net bir şekilde, kimseyle de asla böyle samimi olmayın, insanlar nankördür, ilk fırsatta kazık atarlar.

İste onlarda kaldık ettık ne bilim esim de minnet borcumuz var falan diyip duruyor ama zorlama beni
Minnet borcu mu? Abartmayın bence ikiniz de.. Oldu, tanistirdi diye olur olmaz laflari konusma ve ona buna yayma hakkina sahip olsun, at koştursun, oyle mi? Herkes haddini bilsin önce.. Yine diyorum, dış kapının mandalı o kadın, hele ki şu yaptiklarindan sonra minnet filan da kalmamali..

Bakın kötülüğe değil bu yorumlar, kim olursa olsun yapmayın, uygun bir hareket değil, o kişiyle ilişkiniz de çok laçka olmuş, görüşmeyin net bir şekilde, kimseyle de asla böyle samimi olmayın, insanlar nankördür, ilk fırsatta kazık atarlar.
Cok haklısın dersimi aldım bu olaydan 🤝

Yok her saldırma için farklı kaşık kullanmadım zaten yarıdaydı kavanoz. Ya niye çikolataya taktınız bir suru sey yazdım yazmaz olaydım su çikolatayı
Hmmm acaba niye takıldık bu kadar, görgü kurallarına uymadığı için olabilir mi? Çikolatayı çok severim, hamileyim aynı zamanda. Sizi anlayabiliyorum. Ama ben kendi evimde bile iki kişi olmamıza rağmen Nutella’ya kaşık daldırıyorsam onu bir kenara koyar, hepsini kendim yerim. Eşim böyle şeylerden hoşlanmaz çünkü. Bunu da hep değil, sadece hamileliğimde iki üç kere yapmışımdır. Siz başkasının evinde yapmışsınız bir de bunu. İsterse öz bacınız olsun, yine de garip bir durum. Kimseye güvenilmemesi gerektiğini acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldunuz. Daha temkinli olursunuz artık.

Hmmm acaba niye takıldık bu kadar, görgü kurallarına uymadığı için olabilir mi? Çikolatayı çok severim, hamileyim aynı zamanda. Sizi anlayabiliyorum. Ama ben kendi evimde bile iki kişi olmamıza rağmen Nutella’ya kaşık daldırıyorsam onu bir kenara koyar, hepsini kendim yerim. Eşim böyle şeylerden hoşlanmaz çünkü. Bunu da hep değil, sadece hamileliğimde iki üç kere yapmışımdır. Siz başkasının evinde yapmışsınız bir de bunu. İsterse öz bacınız olsun, yine de garip bir durum. Kimseye güvenilmemesi gerektiğini acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldunuz. Daha temkinli olursunuz artık.
Aynen kabul ediyorum görgüsüzlük yaptığımı

Aynen ya millet takılmış kavonozdaki cikolatayı kasıklamaya sanki ben bir tek bundan dert yanmışım.
Zoruma giden yuzume ben senin bacınım diyip arkamdan demediğini bırakmamasıydı konu kavonozdaki cikolatayı kaydı. Ne cikolatayı beeee.
Alıpta hepsini kaşıklayıp bitirmişsin
Sanki arta kalan olmuş herkeste bundan tiksinerek bahsetmiş
Sofraya tabakta koysaymış o zaman :KK70:

Back
X