- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi canimyavrumm
Misafirin lokmasini sayangillerHayır kaşıklasa ne olur yani... Yorumlara bak, aynı kaşığı ikinci kere daldırmadığı sürece bence sorun yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirin lokmasini sayangillerHayır kaşıklasa ne olur yani... Yorumlara bak, aynı kaşığı ikinci kere daldırmadığı sürece bence sorun yok.
Sizin kabahatiniz ne biliyor musunuz? Siz karşınızdaki kişi eşinizle sizi tanıştıran biri olduğu, eşinizle kavga ettiğinizde arabuluculuk yaptığı ve size aslında kendisinin de hoşlanmadığı ama dozunu ayarlamakta sorun yaşadığı bir samimiyet içine girdiği için samimiyete güvenip rahat davranmışsınız, çikolatayı kaşıklamanız da , eşinizle kavganız da bacı diyen kişiye anlatmanız da samimiyete güven duygunuzdan, oysa maalesef bazı insanlar sahte bir samimiyet kurarlar, karşılarındaki kişi bu samimiyete inanıp rahat davranmaya başlayınca araya mesafe koymak yerine gözlerine batan her hareketi 3. şahıslara anlatırlar.yaaaaa arkamdan cocuklarin cikolatasini bitirdi diye bahsetmis.arta kalan bisey yok yani.ama kabul yaptigim gorgusuzluktu ne bilim o anda canim cok cekti kendime engel olamadim.
ayrica da esimle baskasinin yaninda kavga yapmadim evimde yapip tabagi da evimde kirmistim.onu da baciya anlatmam hataymis
Sanki bu konu dün başka bir konunun yorumuyduya kizlar benim de esimin bir akrabasi var boyle yuzume o.kadar iyi ki ay ben senin bacinim der.arkamdan da ortak bir arkadasimiza demedigini birakmamis.uyusuk tembel yemek yerken gozu donuyor vs....hamileydim.o zamanlar ve evet surkeli uyuyodum cok.yiyodum.vs...birinde onlara gitmistim.bardakta sarelleler olur ya kavanoz icinde onu kasiklamistim arkamdan cocuklarin cikolatasini bitirdi demis.kocamla birinde cok.kotu kavga yapmistik ben evdeki tabaklari kirmistim diyorum ya hamileydim sinirlerim alt usttu.bu yuzume surekli baci baci ben senin bacinim diyor.bu tabak.kirma olagini yine arkadasa anlatmis.benim.icin oturmasini kalkmasini bilmiyor demis.vs vsss bir suru sey..
esime söyleyince de herkes herkesin hakkinda konusur genis gonullu ol diyor.maddi yonden iyi para kazaniyoruz.bize gelince ha bre biseyler ister maddi yonden cikarcidir.kayinvalidem de esime kiyamaz parasini oyle har vurup harman savurmasini istemez.zor kazaniuor oglum parayi deyince.amaan ebe onlarda para bitmez bok gibi paralari var demis.ya ben de kestim gorumeyi.en zoruma gideni de ben senin bacinim diyip arkamdan bunlari soylemesi sizler ne diyorsunz bu duruma
Bakin iyi ki size karşı düşüncelerini öğrendiniz. .Uzak durursunuz olur biter.ya kizlar benim de esimin bir akrabasi var boyle yuzume o.kadar iyi ki ay ben senin bacinim der.arkamdan da ortak bir arkadasimiza demedigini birakmamis.uyusuk tembel yemek yerken gozu donuyor vs....hamileydim.o zamanlar ve evet surkeli uyuyodum cok.yiyodum.vs...birinde onlara gitmistim.bardakta sarelleler olur ya kavanoz icinde onu kasiklamistim arkamdan cocuklarin cikolatasini bitirdi demis.kocamla birinde cok.kotu kavga yapmistik ben evdeki tabaklari kirmistim diyorum ya hamileydim sinirlerim alt usttu.bu yuzume surekli baci baci ben senin bacinim diyor.bu tabak.kirma olagini yine arkadasa anlatmis.benim.icin oturmasini kalkmasini bilmiyor demis.vs vsss bir suru sey..
esime söyleyince de herkes herkesin hakkinda konusur genis gonullu ol diyor.maddi yonden iyi para kazaniyoruz.bize gelince ha bre biseyler ister maddi yonden cikarcidir.kayinvalidem de esime kiyamaz parasini oyle har vurup harman savurmasini istemez.zor kazaniuor oglum parayi deyince.amaan ebe onlarda para bitmez bok gibi paralari var demis.ya ben de kestim gorumeyi.en zoruma gideni de ben senin bacinim diyip arkamdan bunlari soylemesi sizler ne diyorsunz bu duruma
tamam canim tavsiyene uyucamAllah rızası için eşinizde sizde psikolojik yardım alın diyorum
Evimdeki sarelleyi ben bile kaşıklamıyorum. Çocuğumun yediği şeye kimse kaşığını daldırıp yiyemez kusura bakmayın haksızsınız.cok.yiyodum.vs...birinde onlara gitmistim.bardakta sarelleler olur ya kavanoz icinde onu kasiklamistim
tesekkur ederimEvimdeki sarelleyi ben bile kaşıklamıyorum. Çocuğumun yediği şeye kimse kaşığını daldırıp yiyemez kusura bakmayın haksızsınız.
ypk canim kendi evimde kendi tabaklarimdiBenim en merak ettiğim şey şu: sarelleyi kaşıkladınız, kaşığı ağzınıza aldınız, sonra o kaşığı tekrar kavanoza daldırıp tekrar mı ağzınıza aldınız?![]()
Kaşıklamak budur çünkü.
Eğer öyleyse çok garip geldi bana ve hiç hoş değil gerçekten. Böyle bir şey görsem isterse 10 kiloluk kavanoz olsun, misafir gittikten sonra çöpe atarım o kavanozu.
Diğer merak ettiğim şey de kırdığınız tabaklar size bacı diyen kadının mıydı?
Onun tabaklarıysa yine normal değil yaptığınız. Elalemin evinde kavga etmek bir yana, bir de eşyaları kırıp dökmenin hamilelikle masumlaştırılacak bir tarafı yok.
Onun dedikodu yapması hoş değil ama sizin davranışlarınız da normal değil. Herkes kendine yeni bacı bulsun bence.