yüzüne bacı bacı diyip arkadan konusmak

Herkes söylemiş çikolata meselesini ben söylemeyeceğim herkesle aynı fikirdeyim.

Başkalarına eviniz ve eşinizle ilgili sorunları anlatmayın bu benim en hassas noktam kimse bilmez evimin içini sizde biraz dikkat edin.

Belli ki kadın dedikoducu artık görüşmeyin bence, ama siz de biraz kendinize çeki düzen verin bakın yeme tarzınız ayrıca oturma kalkmayı bilmiyor falan diye konuşmuş ateş olmayan yerden duman tütmez kendinizi biraz derleyin toplayın.

Bak sunu farkettim bir de, yeni uyesin, dun birinin esiyle ilgili olan konusunda hemen eşinin sana kufur ettigini yazmissin yorum olarak.. Temel sorun bu aslinda; hemen her seyi ortaya döküyo olman.. Amcam bana "insan ketum olmali, anne babasina bile açığını vermemeli" demisti bi keresinde, ne kadar hakliymis diyorum hep.. Ozellikle evlilikteki sorunlari anlatmak evliliginin milletin gozundeki sayginligini sifirlamasindan baska pek bi seye yaramiyor bence.. Çözüm de degiller sorunlarina, eee?
Ben burda bile nelerin senelerce başa kakıldığını gordum.. Lutfen sanalda da olsa her şeyini dökme..

Kadının yaptığı doğru değil ama bakin bu olaydan bir ders çıkarmış oldunuz. İlerde cevrenize karşı daha temkinli olursunuz.

Kadınla görüşmeyin zten. Bir de evinizdeki tartışmayı olayı anlatmayın öyle her yerde. Ben kendi anneme bile anlatmam. Siz esinizle iyi olursunuz da başkası ağzında sakız gibi konuşur.

Yok canım o olay kendi evimde olmustu. Sinirkrizi gecirdim esinle kavga yapıp sonra olan biteni bu bacıya anlatmıştım. O da yaymış ama salaklık bende niye diyorsam. Bacı olduğumuzdan zahar
Tam olarak da bu yüzden karı koca arasındaki meseleler başkalarına anlatılmamalı. Kol kırılır yen içinde kalır. İki kaşık çikolataya kocanızla kavganızı ifşa etmiş. Gerisini siz düşünün. Mesafe candır.

Aynen ya millet takılmış kavonozdaki cikolatayı kasıklamaya sanki ben bir tek bundan dert yanmışım.
Zoruma giden yuzume ben senin bacınım diyip arkamdan demediğini bırakmamasıydı konu kavonozdaki cikolatayı kaydı. Ne cikolatayı beeee.
Aynen o kadar samimi biri olsa zaten bir kavanoz çikolatanın ne kıymeti var. Görüşmek zorunda değilsiniz görüşmeyin bitti gitti 😊

Aynen ya millet takılmış kavonozdaki cikolatayı kasıklamaya sanki ben bir tek bundan dert yanmışım.
Zoruma giden yuzume ben senin bacınım diyip arkamdan demediğini bırakmamasıydı konu kavonozdaki cikolatayı kaydı. Ne cikolatayı beeee.

Çikolatadan bende bahsedeceğim ama bu şekilde değil; evine gelen insana yedirdiğini içirdiğini anlatandan korkarım ben, onu bile dedikodu meselesi yapabiliyorsa varın gerisini siz düşünün, uzak durun böyle insanlardan

Bu devirde misafirlikte millet birbirinin lokmasını sayıyor
Değil kocanın akrabası kendi kuzenin kardeşin bile hesaplı davranıyor insana
Ayrıca yaptığınız davranış yakışık olmamış o konuda hatanızı bilin
Diğer konulara gelirsek
Her yüze güleni dost bilmemek lazım bacı hitabını olur olmadık kişiye kullanmayın
Büyük ihtimalle sizden bir konuda çıkarı vardı çıkarı bitince eteğindeki taşları ortaya döktü
Kocanızla kavganızı kimseye anlatmayın yeri geldi mi o konudan böyle vuruyorlar işte gerek yok

Ben her şeyi geçtim ama sarelleyi evinde kaşıklarsin. Hic sevmem bu tarz şeyleri yemeği tadina bakıp içine tekrar kaşığı sokanlari , toz şekeri kenarinda kaşık varken kendi kaşığı ile alip birde karistirip kasigi emip ikinci cayda yine o kaşığı kullananlar kabusumsunuz:bicak:
Lütfen genel kullanima açık şeylere dikkat edelim porsiyonluk degilse kaşığı daldirip tekrar sokmayalim. Millet sizin tukurugunuzun bulaştığı seyi yemek zorunda mi canım

Yok her saldırma için farklı kaşık kullanmadım zaten yarıdaydı kavanoz. Ya niye çikolataya taktınız bir suru sey yazdım yazmaz olaydım su çikolatayı
Kadin zaten avam bir tipmis ki bu saçmalıklari yapmış. Demek ki sizin o hareketinizde hiç dogru degil ki herkes takmış. Olayda %100 suclu diye bir şey yoktur. Ona ne soylesek okumayacak ama siz okuyacaksiniz o yüzden uyarı size yapılır ona da avam denir

ya kizlar benim de esimin bir akrabasi var boyle yuzume o.kadar iyi ki ay ben senin bacinim der.arkamdan da ortak bir arkadasimiza demedigini birakmamis.uyusuk tembel yemek yerken gozu donuyor vs....hamileydim.o zamanlar ve evet surkeli uyuyodum cok.yiyodum.vs...birinde onlara gitmistim.bardakta sarelleler olur ya kavanoz icinde onu kasiklamistim arkamdan cocuklarin cikolatasini bitirdi demis.kocamla birinde cok.kotu kavga yapmistik ben evdeki tabaklari kirmistim diyorum ya hamileydim sinirlerim alt usttu.bu yuzume surekli baci baci ben senin bacinim diyor.bu tabak.kirma olagini yine arkadasa anlatmis.benim.icin oturmasini kalkmasini bilmiyor demis.vs vsss bir suru sey..
esime söyleyince de herkes herkesin hakkinda konusur genis gonullu ol diyor.maddi yonden iyi para kazaniyoruz.bize gelince ha bre biseyler ister maddi yonden cikarcidir.kayinvalidem de esime kiyamaz parasini oyle har vurup harman savurmasini istemez.zor kazaniuor oglum parayi deyince.amaan ebe onlarda para bitmez bok gibi paralari var demis.ya ben de kestim gorumeyi.en zoruma gideni de ben senin bacinim diyip arkamdan bunlari soylemesi sizler ne diyorsunz bu duruma
Bacı bacı demesi bile itici.Hiç şaşırmadım.İnsan bu her seyı yapar

Herkes çikolataya takılmış, çikolata konusunda hata yapmışsın (herkes söylemiş zaten yanlış olduğunu ben orayı es geçiyorum) ama sorun çikolata değil o kişinin samimiyetsizliği. Ben sizin yerinizde olsam evine gittiğimde o çikolatadan alır götürürdüm sonra Bi laf dokundurur Bi dahada asla görüşmedim.

Back
X