- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Tam olarak da bu yüzden karı koca arasındaki meseleler başkalarına anlatılmamalı. Kol kırılır yen içinde kalır. İki kaşık çikolataya kocanızla kavganızı ifşa etmiş. Gerisini siz düşünün. Mesafe candır.Yok canım o olay kendi evimde olmustu. Sinirkrizi gecirdim esinle kavga yapıp sonra olan biteni bu bacıya anlatmıştım. O da yaymış ama salaklık bende niye diyorsam. Bacı olduğumuzdan zahar
"bacım" troll olabilir misin "zahar"?Pardon ben şeye saldırmadım çikolataya saldırmıştım
Aynen o kadar samimi biri olsa zaten bir kavanoz çikolatanın ne kıymeti var. Görüşmek zorunda değilsiniz görüşmeyin bitti gittiAynen ya millet takılmış kavonozdaki cikolatayı kasıklamaya sanki ben bir tek bundan dert yanmışım.
Zoruma giden yuzume ben senin bacınım diyip arkamdan demediğini bırakmamasıydı konu kavonozdaki cikolatayı kaydı. Ne cikolatayı beeee.
Aynen ya millet takılmış kavonozdaki cikolatayı kasıklamaya sanki ben bir tek bundan dert yanmışım.
Zoruma giden yuzume ben senin bacınım diyip arkamdan demediğini bırakmamasıydı konu kavonozdaki cikolatayı kaydı. Ne cikolatayı beeee.
Aklıma sürekli Seda Sayan geliyor bu konudaBacı bacı da ne itici kelime çok belli yapmacık söylendiği
Kadin zaten avam bir tipmis ki bu saçmalıklari yapmış. Demek ki sizin o hareketinizde hiç dogru degil ki herkes takmış. Olayda %100 suclu diye bir şey yoktur. Ona ne soylesek okumayacak ama siz okuyacaksiniz o yüzden uyarı size yapılır ona da avam denirYok her saldırma için farklı kaşık kullanmadım zaten yarıdaydı kavanoz. Ya niye çikolataya taktınız bir suru sey yazdım yazmaz olaydım su çikolatayı
Bacı bacı demesi bile itici.Hiç şaşırmadım.İnsan bu her seyı yaparya kizlar benim de esimin bir akrabasi var boyle yuzume o.kadar iyi ki ay ben senin bacinim der.arkamdan da ortak bir arkadasimiza demedigini birakmamis.uyusuk tembel yemek yerken gozu donuyor vs....hamileydim.o zamanlar ve evet surkeli uyuyodum cok.yiyodum.vs...birinde onlara gitmistim.bardakta sarelleler olur ya kavanoz icinde onu kasiklamistim arkamdan cocuklarin cikolatasini bitirdi demis.kocamla birinde cok.kotu kavga yapmistik ben evdeki tabaklari kirmistim diyorum ya hamileydim sinirlerim alt usttu.bu yuzume surekli baci baci ben senin bacinim diyor.bu tabak.kirma olagini yine arkadasa anlatmis.benim.icin oturmasini kalkmasini bilmiyor demis.vs vsss bir suru sey..
esime söyleyince de herkes herkesin hakkinda konusur genis gonullu ol diyor.maddi yonden iyi para kazaniyoruz.bize gelince ha bre biseyler ister maddi yonden cikarcidir.kayinvalidem de esime kiyamaz parasini oyle har vurup harman savurmasini istemez.zor kazaniuor oglum parayi deyince.amaan ebe onlarda para bitmez bok gibi paralari var demis.ya ben de kestim gorumeyi.en zoruma gideni de ben senin bacinim diyip arkamdan bunlari soylemesi sizler ne diyorsunz bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?