- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Yok canım o olay kendi evimde olmustu. Sinirkrizi gecirdim esinle kavga yapıp sonra olan biteni bu bacıya anlatmıştım. O da yaymış ama salaklık bende niye diyorsam. Bacı olduğumuzdan zaharkocanızla başka insanların yanında tabak kıracak kadar kavga edebiliyor musunuz?
ben sevgilimle bile başka birinin yanında tartışmam, görmesin kimse. hani kendini tutamaz bağırırsın falan belki anlarım da tabak kırmak nedir?
Yok her saldırma için farklı kaşık kullanmadım zaten yarıdaydı kavanoz. Ya niye çikolataya taktınız bir suru sey yazdım yazmaz olaydım su çikolatayıAma ikinci üçüncü kere daldırmış ki “çikolatayı bitirdi” demişler arkasından. Her daldırma için farklı kaşık kullandıysa bilemem tabii.
eşinizle olan bu kadar büyük ve ciddi bir kavgayı başkasına anlatmak ?Yok canım o olay kendi evimde olmustu. Sinirkrizi gecirdim esinle kavga yapıp sonra olan biteni bu bacıya anlatmıştım. O da yaymış ama salaklık bende niye diyorsam. Bacı olduğumuzdan zahar
Esimle sorun yasamam bu yuzden ama soyle bir sorun var bu kişi beni eşimle tanıstıran ve kavga yaptığımızda aramızı bulan biri. Bu yuzden ben de nankörlük mü ediyorum acaba diyorumHerkesin yapısı farklidir, kimi buz gibi durur kimi lafi yapistirir kimi yuzune bakmaz.. Ben olsam ne tavir ne trip, oyle bir yoksayar oyle bir görmezden gelirim ki felegini sasirir.. Öyle kahvaltılara, oturmalara gitmek filan zaten asla olmaz.. Konuşmak zorunda kaldiysam da yüzümde mimik zor oynar.. Dedigim gibi, bunu afra tafra veya triple yapmam, gercekten yoktur o kişi artik benim icin..
Simdi sen bu kisi ile akraba olduğuna göre oncelikle esinin tavri ne olur sen tavir aldığında? Evliliginde sıkıntılara neden olur mu o kişinin varligi veya yokluğu?
Esinle arani bi baskasi buluyosa bu da bi problem.. Tanistirmis bitmis, artik o haddi verme baska bi insana; ne hakla gelip kari koca islerine karışacak ki? Ustelik ona buna anlatan biri.. Tanistirdi, ona dusen kisim bitti, artik dış kapının en dış mandalı o kişi..Esimle sorun yasamam bu yuzden ama soyle bir sorun var bu kişi beni eşimle tanıstıran ve kavga yaptığımızda aramızı bulan biri. Bu yuzden ben de nankörlük mü ediyorum acaba diyorum
Sizde kaşık daldırıyorsunuz sanırımHayır kaşıklasa ne olur yani... Yorumlara bak, aynı kaşığı ikinci kere daldırmadığı sürece bence sorun yok.
Ay nolue kapatalım kavanoz kasık meselesini yemez olaydımSizde kaşık saldırıyorsunuz sanırım
İste onlarda kaldık ettık ne bilim esim de minnet borcumuz var falan diyip duruyor ama zorlama beniEsinle arani bi baskasi buluyosa bu da bi problem.. Tanistirmis bitmis, artik o haddi verme baska bi insana; ne hakla gelip kari koca islerine karışacak ki? Ustelik ona buna anlatan biri.. Tanistirdi, ona dusen kisim bitti, artik dış kapının en dış mandalı o kişi..
Bi daha o sekilde yeme kızAy nolue kapatalım kavanoz kasık meselesini yemez olaydım
Bakın kötülüğe değil bu yorumlar, kim olursa olsun yapmayın, uygun bir hareket değil, o kişiyle ilişkiniz de çok laçka olmuş, görüşmeyin net bir şekilde, kimseyle de asla böyle samimi olmayın, insanlar nankördür, ilk fırsatta kazık atarlar.Ay nolue kapatalım kavanoz kasık meselesini yemez olaydım
Yok tövbe artıkBi daha o sekilde yeme kızGordugun gibi cogu kisi sinir oluyor.. Hakli olarak..
Tamam söylememesi gerekir ama bizde hamile kaldık kimsenin bir şeyine saldırmadık hamileyiz diye :)Ne diyelim geçmiş olsun diyoruz
Var bu tiplerde
Sizde yemeyi verseydiniz çocukların çikolatasını
Minnet borcu mu? Abartmayın bence ikiniz de.. Oldu, tanistirdi diye olur olmaz laflari konusma ve ona buna yayma hakkina sahip olsun, at koştursun, oyle mi? Herkes haddini bilsin önce.. Yine diyorum, dış kapının mandalı o kadın, hele ki şu yaptiklarindan sonra minnet filan da kalmamali..İste onlarda kaldık ettık ne bilim esim de minnet borcumuz var falan diyip duruyor ama zorlama beni
Cok haklısın dersimi aldım bu olaydanBakın kötülüğe değil bu yorumlar, kim olursa olsun yapmayın, uygun bir hareket değil, o kişiyle ilişkiniz de çok laçka olmuş, görüşmeyin net bir şekilde, kimseyle de asla böyle samimi olmayın, insanlar nankördür, ilk fırsatta kazık atarlar.
Pardon ben şeye saldırmadım çikolataya saldırmıştımTamam söylememesi gerekir ama bizde hamile kaldık kimsenin bir şeyine saldırmadık hamileyiz diye :)
Hmmm acaba niye takıldık bu kadar, görgü kurallarına uymadığı için olabilir mi? Çikolatayı çok severim, hamileyim aynı zamanda. Sizi anlayabiliyorum. Ama ben kendi evimde bile iki kişi olmamıza rağmen Nutella’ya kaşık daldırıyorsam onu bir kenara koyar, hepsini kendim yerim. Eşim böyle şeylerden hoşlanmaz çünkü. Bunu da hep değil, sadece hamileliğimde iki üç kere yapmışımdır. Siz başkasının evinde yapmışsınız bir de bunu. İsterse öz bacınız olsun, yine de garip bir durum. Kimseye güvenilmemesi gerektiğini acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldunuz. Daha temkinli olursunuz artık.Yok her saldırma için farklı kaşık kullanmadım zaten yarıdaydı kavanoz. Ya niye çikolataya taktınız bir suru sey yazdım yazmaz olaydım su çikolatayı
Aynen kabul ediyorum görgüsüzlük yaptığımıHmmm acaba niye takıldık bu kadar, görgü kurallarına uymadığı için olabilir mi? Çikolatayı çok severim, hamileyim aynı zamanda. Sizi anlayabiliyorum. Ama ben kendi evimde bile iki kişi olmamıza rağmen Nutella’ya kaşık daldırıyorsam onu bir kenara koyar, hepsini kendim yerim. Eşim böyle şeylerden hoşlanmaz çünkü. Bunu da hep değil, sadece hamileliğimde iki üç kere yapmışımdır. Siz başkasının evinde yapmışsınız bir de bunu. İsterse öz bacınız olsun, yine de garip bir durum. Kimseye güvenilmemesi gerektiğini acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldunuz. Daha temkinli olursunuz artık.
Anladınız ne demek istediğimi bir dahakine aç gözlülük yapmazsınızPardon ben şeye saldırmadım çikolataya saldırmıştım
Evet bir dahakine tok gozluluk yaparım. Peki karsı tarafın dedikoduları hakkında ne dusunuyorsunuzAnladınız ne demek istediğimi bir dahakine aç gözlülük yapmazsınız
Alıpta hepsini kaşıklayıp bitirmişsinAynen ya millet takılmış kavonozdaki cikolatayı kasıklamaya sanki ben bir tek bundan dert yanmışım.
Zoruma giden yuzume ben senin bacınım diyip arkamdan demediğini bırakmamasıydı konu kavonozdaki cikolatayı kaydı. Ne cikolatayı beeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?