Yüzüne nasıl bakıcam

Ohho biz ve alt komşumuz eşlerimizle sürekli kavga ederiz. Küçük çocuklarımız var onlar da avaz avaz bağırarak ağlar. Kimse kimseye bi kez bile duvara vurmadı. İnsanlık hali bunlar çünkü bile isteyerek olmuyor. Tabi saatlerce sürse sıkıntı. Bu arada tanışık değiliz komşuyla.

Ohho biz ve alt komşumuz eşlerimizle sürekli kavga ederiz. Küçük çocuklarımız var onlar da avaz avaz bağırarak ağlar. Kimse kimseye bi kez bile duvara vurmadı. İnsanlık hali bunlar çünkü bile isteyerek olmuyor. Tabi saatlerce sürse sıkıntı. Bu arada tanışık değiliz komşuyla.
en fazla 10 15 dakika sürmüştür insanlar böyle zamanda belli oluyor.

Kızlar iyi geceler bu konu açılmaya değer miydi bilmiyorum ama bu utançla anca buraya yazabilirdim. Eşimle bir konu hakkında konusuyorduk konu en son zıtlaşmaya kadar vardı ve eşimi uyarmama rağmen beni sinir etti bağırmak zorunda kaldım o sırada yukarıdan duvara şiddetli bir ses gelmez mi tabi eşimde bende nasıl utandık. Yukarmızda yaşlı bir amca var bazende kızları damadı gelir, duvara vurulduktan sonra birileri sanki kızları söylendi ama anlayamadım. Şuan utancımdan yerin dibinden yazıyorum resmen size. Amcayla sadece merhaba merhabayız ama biz hariç 2 komşu daha var onlarla samimiler dedim acaba anlatır mı. Şuan bildiğiniz kuruyorum panikten ama denk gelirsek kapıda falan nasıl bakıcam yüzüne bilmiyorum.
Abartmayın insanız hepimizin o noktaya geldiği oluyor

karı koca arasında tartışma her zaman olabilir bu durumda anlayış göstermek yerine duvara vurarak bence onlar utanmalı

12 buçuk falandı sanırım saat. ama inanın çok utandım. Her zaman olan şeyde değil ama işte
bizim evdeki ergen arada bir delirince bizi de çıldırtınca
gece 12 1 demiyor valla biz napalım :)
işin özeti ev hali olur öyle şeyler
istiyorsa da bahsetsin siz hiç mi kavga etmiyorsunuz diye kestirip atın sizde bişey söylerlerse

Bana da aynısı 2 gün önce oldu saat tam 23:00'dı duvara vurduklarında :olamaz: üstelik hemen yan komşumuz ilk defa eşimle şakalaşırken oda beni aniden gıdıkladı diye oldu çığlık attım hemen tv ünitesinin arkasındaki duvardan bam bam diye üst üste 2 kere vurdular hemen saate baktık sonra sessizce ışıkları kapatıp yattık ama o kadar utandım ki halâ kapıyı yavaşça açıyorum anahtar sesini duyup kapıya çıkmasınlar diye nedense çok utandım eşim de kızdı o kadar çığlık atacak ne var diye sizi çok iyi anlıyorum :oops:

herkes tartışıyor! ben yan dairenin sesini duyuyorum onlar da eminim bizimkini duymuştur.bunlar her evde olan şey değil mi? utanılacak bir şey yok.

Sürekli İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü birilerine ne anlattığını düşünüp durursanız onların istediği hayatı yaşamış olursunuz kendinizin değil
Lütfen böyle şeylere takılmayın orası 4 duvar sizin eviniz özeliniz herkes bağırıyor evinde sadece siz değilsiniz ki onların vurması yanlış şahsen bana yapılsaydı ben gider kapılarına vurup hayırdır ne vurup duruyorsun derdim ?
sizin ki anlık birşey peki onların ki ?Sizi Bastırmalarına izin verirseniz daha çok çekersiniz bu yaşlı amcadan kızlarından huzur bulamazsınız.

Utanılacak bir şey değil. Her zaman ses çıkarıyor ve bıktırdıysanız ayrı. ilk seferse onların yaptığı ayıp.

Bana da aynısı 2 gün önce oldu saat tam 23:00'dı duvara vurduklarında :olamaz: üstelik hemen yan komşumuz ilk defa eşimle şakalaşırken oda beni aniden gıdıkladı diye oldu çığlık attım hemen tv ünitesinin arkasındaki duvardan bam bam diye üst üste 2 kere vurdular hemen saate baktık sonra sessizce ışıkları kapatıp yattık ama o kadar utandım ki halâ kapıyı yavaşça açıyorum anahtar sesini duyup kapıya çıkmasınlar diye nedense çok utandım eşim de kızdı o kadar çığlık atacak ne var diye sizi çok iyi anlıyorum :oops:
aynen bizi yazmışsınz bende sizin gibiyim şu sıralar okuyunca bir rahatlama geldi yalnız aynı şeyi biri daha yapınca bir hafifleme gelir ya 😀😀

Utanılacak bir şey değil. Her zaman ses çıkarıyor ve bıktırdıysanız ayrı. ilk seferse onların yaptığı ayıp.
konusmalar Sesler gidiyor olabilir çünkü onlarında bazen konusmaları geliyor. bağırmada binde bir olur illa kavga değil bazen güleriz kahkaha atarız bunlarda doğal şeyler yani

Back
X