Annem bize gelsin gunah cani sikiliyor diyor. Bazen sen tavır koydun kurtuldun diyor.Ama rahatsız olduğu şeylerde uyarıyor.Kadin oğlum açıktı diyip buzdolabını aciyordu surekli.Cok sık olunca annem uyardı, 'oğluna öğret başkasının evinde böyle olmaz,hadi ben neyse'dedi. Annemden destek de istiyor hep,sürekli söylüyorum önünü alamazsa ikinci bebeği doğunca yanacaksın diyorum,annem de bir şey olmaz diyor. Artık sadece kendimi kurtarma derdindeyim malesefAman allahım o nasıl bi komşu öylebence annenizi ve kız kardeşinizi de yanınıza alarak beraber tavır koyun. Çünkü siz iltimas vermeseniz de annenizden yüz buldukça gelmeye devam eder. Ayrıca sizi nasıl annenize şikayet edebiliyor bu ne cürret yahu? Toplu tavır şart yoksa bir diğerinizden yüz bulup sürekli taciz etmeye devam eder
Bunun farkında zaten.O kuslukten sonra hastanelik olunca çağırmak zorunda kaldı ve ben de gitmek zorunda kaldım. Şimdi yine başa sardı,normal insan olsa başkasından yardim isterdi kaç tane hane var burada. Mesela siz öyle yaptıktan sonra çok kötüyüm nolur gelirmisin dese gitmezmiydiniz? Sonrasında nasıl davranırsınız?Neden dırek defol demıyorsunuz bızımde bole bır komşumuz vardı dırek senınle görüşmek ıstemıyoruz gelme dedık
Bence dünyada eşleri benzerleri yok bunların,herhangi bir bölgeyi etiketlemek doğru olmaz sanirim. Keşke bahsettigin üye de gorse konuyu. Belki daha etkili çözümleri vardır,benim aklima taşın kurtul çözümü geliyor da sadeceAllah yardımcın olsun..
bir üye daha vardı nickini hatırlayamadım ama kayınpederinin ikinci eşi Gürcü Bir kadın hemen hemen anlattığınız karakterlere sahipti, üye illallah diye anlatıyordu acaba bu milletin genel Karakteri mi böyle
Yazayım sence? Bugün direk soyleyecektimayyy ne degısık bır ınsan
bence sız napın edin küstürün onu
mesaja aynen acık acık dedıgınızı yazıp gonderın baska care yok kırılırsa kırılsın
hatta lutfen kırılsın :) saka gıbı
Kırmadan soyleme mevzularını çoktan aştım,çat çat söylüyorum artik ona rağmen böyle . Benim evimde ne var böyle gelmek istiyo anlamadım zaten annem gelecek bugün daha almayacağım evime. Cenaze ve kardeşimin ameliyatı derken sustum,olan sinirlerime oldu.Az önce aradı,napıosun dedi uyuyorum dedim,görümce bizde de internet şifresini verebilir misin dedi.Ben de şifre yok dedim,kardeşim evdemi dedi.Evde uyuyordur saate bakmadın galiba,ayrıca boşuna onu da arama vermez şifreyi hadi bye dedim yüzüne kapattım. Uyku sersemiyim onun yuzunden 4bucukta uyuyup 8de kalktım,geçmiş konulara giremedim valla.Telefonda söylemek istemiyorum zaten yüzüne söyleyip utandiracagimay neden bu kadar kasıyorsunuz ki direk söyleyeceksiniz
kaldı ki çocuğunuzun tavırları değişiyor diyorsunuz
kırmamaya çalışmak neden alıp karşına "ben sürekli gelmenden rahatsızım de,
uzatıyor mu anlamıyor musun evimde huzur istiyorum de kırmak zorundasın
anlattığına göre başka türlü anlamayacak kendinize saygı duyun yahu sanki
ekmeğinizi o kadın veriyormuş gibi ezilip büzülmeyin dosdoğru söyleyin
İSTEMİYORUM bu kadar kolay
en iyisini yaparsın anlamayan insanlara ima,sessiz kalınma ,kendisinin empati yapmasını bekleme taraftarı değilimKırmadan soyleme mevzularını çoktan aştım,çat çat söylüyorum artik ona rağmen böyle . Benim evimde ne var böyle gelmek istiyo anlamadım zaten annem gelecek bugün daha almayacağım evime. Cenaze ve kardeşimin ameliyatı derken sustum,olan sinirlerime oldu.Az önce aradı,napıosun dedi uyuyorum dedim,görümce bizde de internet şifresini verebilir misin dedi.Ben de şifre yok dedim,kardeşim evdemi dedi.Evde uyuyordur saate bakmadın galiba,ayrıca boşuna onu da arama vermez şifreyi hadi bye dedim yüzüne kapattım. Uyku sersemiyim onun yuzunden 4bucukta uyuyup 8de kalktım,geçmiş konulara giremedim valla.Telefonda söylemek istemiyorum zaten yüzüne söyleyip utandiracagim
@Turkuazmavi90 sanirimBence dünyada eşleri benzerleri yok bunların,herhangi bir bölgeyi etiketlemek doğru olmaz sanirim. Keşke bahsettigin üye de gorse konuyu. Belki daha etkili çözümleri vardır,benim aklima taşın kurtul çözümü geliyor da sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?