- 27 Nisan 2012
- 15.838
- 19.112
- 498
Yok söyleyemedim çünkü benim akıllı kardeşim şifreyi zaten vermiş ikna olmuş,faturayı ortak ödeyeceklermiş benim haberim yok.Nasil güveniyorsa artık,zamanında vazgecmisti. Ben 12-1bucuk saatleri arası yoktum,kardeşim hasta olduğu için bizde.O da gelmiş kahve içmişler sonra evine gitmiş gerizekalı.
Neden dırek defol demıyorsunuz bızımde bole bır komşumuz vardı dırek senınle görüşmek ıstemıyoruz gelme dedık
Konuştun mu ?Iyi geceler herkese..Bu saatte beni uyutmayan bir derdim var.Aslinda kendime kızıyorum,'Ya bu dengesiz aptal komşunu niye kafana takıyorsun bosver' diyorum ama insan birine gıcık gidince sinirleri geriliyormuş uyuyamiyormus gerçekten.
Gecen sene bir konumda bahsetmistim,alt katımda benden 4 yaş büyük annemin kiracısı olan gurcu bir komşumuz var.Annemden ve benden çıkmaz her Allahin gunu gelir,saatlerce oturur yer içer çünkü yemek yiyilen saatlerde de bizde olur hatta özellikle o saatlerde gelir. Yabanci memlekette oldugu icin küstürmeden,gelmeleri azaltsin diye imada bulundum anlamadı.Imaların dozunu artirdim işine gelmediği için gelmeye devam etti.
Ben sanmıyorum ki,içinizden biri 'Bizim evden sizin eve içerden merdiven koyalım ne de olsa hep burdasın,zorluk olmasın' veya 'Çocuklarım seninkiyle bir araya gelince anlaşamıyorlar,biraz uzak kalalım.Vallahi kafam kavgayi gurultuyu almiyor artik' laflarını işitip,suratsiz bir ev sahibiyle karsilasip yine o eve misafirliğe gitmeye devam etsin...Artık yuzsuzluge vurduğunu,bilerek anlamamazlıktan geldiğini farkedince kapıyı açmamaya basladım,cama taş attı umursamadım,bağırdı duymadim.Annemin de evde olmadigi bir kaç gün, merdivendeki kapiyi gectim apartman kapısından bile giremeyince kudurdu. Annem dönünce ona ve kardeşime ağlamış,'CeYz bana kapıyı açmadı beni istemiyor.Bir daha asla ona gitmem yüzüne bakmam.Ben biliyorum evdeydi ses geliyordu hatta perdenin arkasindan benim olduğumu gördü,bana kapı açmadı kargocuya acti' gibi taramalı tüfek gibi saydırmış. Ikinciye hamile bir kadını aglattım diye biraz kızdı annemler ama 1 aydır ne güzel kafam rahat kızlarımla huzuruydum yaa..(6 yaşındaki kızım o bizdeyken çok degisiyor)
Annem cenaze sebebiyle 1 haftadır evde değil ve kardeşim burun ameliyatı geçirdi,bize gelen giden oluyor hem geçmiş olsuna hem baş sagligina.5 gündür hergun bize uğruyor telefonla arıyor.1 hafta öncesinde bu olaylar olmadan önce de sancısı var diye aradı gidip yardımcı oldum. Ve son olay,bu gece 11de telefonla aradı açmadım. 3 kere aradı sonra da mesaj yazdı.Kardesimin internetin şifresini istiyor! Yarın ona 'X bak,bir insan o saatte boyle bir sebeple aranmaz bu bir.Ikincisi sen birkac sene önce sizde alt-yapı olmadığı icin kardeşime telefondaki yeterli geldigi halde internet aldırıp iki ay faturayı ortak ödeyip sonrada bizim evde çekmiyor diyip kardeşimin üzerine yikmamismiydin? Üstelik kardeşim sana daha gecen hafta paylaşmak istemediğini söyledi,esine söyleyip kendiniz halledecektiniz.Bu yaptığın çok ayıp hatta belescilik kusura bakma' diyecegim. Yine de küsmeyecek adım gibi eminim. Sizce nasıl kurtulurum, başka bir şeyler de yazın lütfen.
Ayy pis ya valla huylu huyundan vazgeçmez faturalar yine kardesinize kalırYok söyleyemedim çünkü benim akıllı kardeşim şifreyi zaten vermiş ikna olmuş,faturayı ortak ödeyeceklermiş benim haberim yok.Nasil güveniyorsa artık,zamanında vazgecmisti. Ben 12-1bucuk saatleri arası yoktum,kardeşim hasta olduğu için bizde.O da gelmiş kahve içmişler sonra evine gitmiş gerizekalı.
o zaman sen bundan sonra hiç bu topa girme fatura ödenmezse hiç oralı olma. tavrını koyYok söyleyemedim çünkü benim akıllı kardeşim şifreyi zaten vermiş ikna olmuş,faturayı ortak ödeyeceklermiş benim haberim yok.Nasil güveniyorsa artık,zamanında vazgecmisti. Ben 12-1bucuk saatleri arası yoktum,kardeşim hasta olduğu için bizde.O da gelmiş kahve içmişler sonra evine gitmiş gerizekalı.
Bence dünyada eşleri benzerleri yok bunların,herhangi bir bölgeyi etiketlemek doğru olmaz sanirim. Keşke bahsettigin üye de gorse konuyu. Belki daha etkili çözümleri vardır,benim aklima taşın kurtul çözümü geliyor da sadece
Ben ilerde göreceğim onları. Çok pişman olacaklar.Odemezse şifreyi degistiririm diyor gayet rahat bir şekilde,gelip gitmesine surekli taleplerine de benim kadar siniri bozulan yokkonunun gidişatını aşırı merak ediyorum
şu saatten sonra kardeşin vermiyordu nasıl
ikna olmuş ki
Ben ona kusme olaylari olmadan once 'Esin çok uzakta çalışıyor,bu mahalleyi kötüleyip duruyorsun.Seni burada tutan ne? Ben olsam coktan esimin isine yakin tasinmistim' demistim,eşi trafikten dolayi 3 saat uzaklikta. 'Ay sen ne diyosun CeYz,ben sizi nasıl bırakırım.3unuz için buradayım sizi annem kardeşim gibi seviyorum.Bu mahalle şöyle boyle'diye bir ton cümle siralamisti. Bu imajı nasıl çizdik hayret ediyorum,annem yumuşak davranıyor tamam ama o kadar da değil.Bir ara anne diyordu anneme.bu kadına neler neler söylendi öncek konularında zaten sende tavsielere uyup herşeyi yapmışsın. ama annen yumuşak davranıyo senin gibi tepksini koymadığı sürece kurtuluş yok gibi. yüzsüzlükte son nokta
Ben ona kusme olaylari olmadan once 'Esin çok uzakta çalışıyor,bu mahalleyi kötüleyip duruyorsun.Seni burada tutan ne? Ben olsam coktan esimin isine yakin tasinmistim' demistim,eşi trafikten dolayi 3 saat uzaklikta. 'Ay sen ne diyosun CeYz,ben sizi nasıl bırakırım.3unuz için buradayım sizi annem kardeşim gibi seviyorum.Bu mahalle şöyle boyle'diye bir ton cümle siralamisti. Bu imajı nasıl çizdik hayret ediyorum,annem yumuşak davranıyor tamam ama o kadar da değil.Bir ara anne diyordu anneme.
Ikna etme değildi ki sadece o kadar çok kotuluyordu ki e niye duruyorsun burada o zaman dedim. Kapı çalınınca açıp müsait değilim demek telefona bakmamak yaptığım en en basit şeyler,daha ağırlarını yaptım soyledim işlemiyore yani, cok yuz vermemis misin sence de?
kadini ikna etmek icin bahane arama ceyz bence,
kapin calininca ac, musait degilim de kapat.
telefonun calininca bakma,
dis kapinin mandalina dis kapinin mandali muamelesi yapman gerekiyor, baska cozumu yok.
Waoww diyorumbana da bu tarz bi asalak yapışmıştı bir iki ima ettim anlamadı yine aradı açmadım yazdı cevap vermedim annemi defalarca arayıp evde olduğum uygun olduğum zamanı öğrenip en son kendince bana "sürpriiiiz" yaparak gelmeye kalktı yüzsüzlüğün bu kadarı bir daha gelirsen bir tencere kızgın yağ dökerim zaten yüzsüzsün sana koymaz bu sefer anlarsın görüşmek istemediğimi dedim bir daha da yüzünü görmedim dene bence
anladımYok söyleyemedim çünkü benim akıllı kardeşim şifreyi zaten vermiş ikna olmuş,faturayı ortak ödeyeceklermiş benim haberim yok.Nasil güveniyorsa artık,zamanında vazgecmisti. Ben 12-1bucuk saatleri arası yoktum,kardeşim hasta olduğu için bizde.O da gelmiş kahve içmişler sonra evine gitmiş gerizekalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?