Yüzüne tükürsem 'Yarabbi şükür' diyecek

C CeYz naptınız söylediniz mi?
ay ben çatladım burda
Yok söyleyemedim çünkü benim akıllı kardeşim şifreyi zaten vermiş ikna olmuş,faturayı ortak ödeyeceklermiş benim haberim yok.Nasil güveniyorsa artık,zamanında vazgecmisti. Ben 12-1bucuk saatleri arası yoktum,kardeşim hasta olduğu için bizde.O da gelmiş kahve içmişler sonra evine gitmiş gerizekalı.

konunun gidişatını aşırı merak ediyorum
şu saatten sonra kardeşin vermiyordu nasıl
ikna olmuş ki

Neden dırek defol demıyorsunuz bızımde bole bır komşumuz vardı dırek senınle görüşmek ıstemıyoruz gelme dedık

allahımm ne kadar net bir insan galp galp..

ceyz, diyeceksin ki defol, gelme, seni istemiyorum.. hamile kadın ağlamaz diye bir kural yok valla, burnundan koku alamıyorsa gözünden yaş akacak demektir yapacak bir şey yok..

Konuştun mu ?

Ayy pis ya valla huylu huyundan vazgeçmez faturalar yine kardesinize kalır

CEYZ bu kadın tam bir gıcık ben okudum valla içim şişti benimde yanıma bunun bir alt modeli taşındı çalışıyorum hafta içinden haberim yok ama her cumartesi yok domates yok blendır yok mikser diye geldi. hiç birinde vermedim kusura bakmayın benimkide bozuk dedim. zaten tavrımı sesimi na göre ayarladım.
boşver acıma duygu sömürüsü yapmasın.
sancısı varsa eşi baksın hastaneye yatsın doktora gitsin bu kadar iyi niyet yeter diyorum.

o zaman sen bundan sonra hiç bu topa girme fatura ödenmezse hiç oralı olma. tavrını koy

bu kadına neler neler söylendi öncek konularında zaten sende tavsielere uyup herşeyi yapmışsın. ama annen yumuşak davranıyo senin gibi tepksini koymadığı sürece kurtuluş yok gibi. yüzsüzlükte son nokta

mahkemeden uzaklastirma karari cikarttiramaz misiniz acaba
kapiya da cerceveletip asarsiniz

okuma yazmasi yoktu galiba ama ne oldugunu soylerseniz gelmez bi daha

baskada bisey gelmedi aklima allah yardimciniz olsun

konunun gidişatını aşırı merak ediyorum
şu saatten sonra kardeşin vermiyordu nasıl
ikna olmuş ki
Ben ilerde göreceğim onları. Çok pişman olacaklar.Odemezse şifreyi degistiririm diyor gayet rahat bir şekilde,gelip gitmesine surekli taleplerine de benim kadar siniri bozulan yok

Ben ona kusme olaylari olmadan once 'Esin çok uzakta çalışıyor,bu mahalleyi kötüleyip duruyorsun.Seni burada tutan ne? Ben olsam coktan esimin isine yakin tasinmistim' demistim,eşi trafikten dolayi 3 saat uzaklikta. 'Ay sen ne diyosun CeYz,ben sizi nasıl bırakırım.3unuz için buradayım sizi annem kardeşim gibi seviyorum.Bu mahalle şöyle boyle'diye bir ton cümle siralamisti. Bu imajı nasıl çizdik hayret ediyorum,annem yumuşak davranıyor tamam ama o kadar da değil.Bir ara anne diyordu anneme.

e yani, cok yuz vermemis misin sence de?

kadini ikna etmek icin bahane arama ceyz bence,
kapin calininca ac, musait degilim de kapat.
telefonun calininca bakma,
dis kapinin mandalina dis kapinin mandali muamelesi yapman gerekiyor, baska cozumu yok.

e yani, cok yuz vermemis misin sence de?

kadini ikna etmek icin bahane arama ceyz bence,
kapin calininca ac, musait degilim de kapat.
telefonun calininca bakma,
dis kapinin mandalina dis kapinin mandali muamelesi yapman gerekiyor, baska cozumu yok.
Ikna etme değildi ki sadece o kadar çok kotuluyordu ki e niye duruyorsun burada o zaman dedim. Kapı çalınınca açıp müsait değilim demek telefona bakmamak yaptığım en en basit şeyler,daha ağırlarını yaptım soyledim işlemiyor

Ay ben bıktım senin bu komşundan vallahi, ne laf anlamaz bir insan ya. Kaçtır bütün ailenizi darlıyor, gidin kocasına söyleyin anlamıyorsa artık, deli midir nedir.

bana da bu tarz bi asalak yapışmıştı bir iki ima ettim anlamadı yine aradı açmadım yazdı cevap vermedim annemi defalarca arayıp evde olduğum uygun olduğum zamanı öğrenip en son kendince bana "sürpriiiiz" yaparak gelmeye kalktı yüzsüzlüğün bu kadarı bir daha gelirsen bir tencere kızgın yağ dökerim zaten yüzsüzsün sana koymaz bu sefer anlarsın görüşmek istemediğimi dedim bir daha da yüzünü görmedim dene bence

Waoww diyorum

anladım
boşverin anneniz ve kardeşiniz uzak durmuyorsa siz durun

Kadından bıktıysanız annenıze tavır alın o geldıgı surece ben yokum ya o ya ben dıyın annenız kendıne gelsin aynı seyı kardesınede uygulayın hem sızın hem omların ıyulıgı ıcın yapın gıtmeyın gelmeyın annenızede anlasın cıddıyetı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…