Yüzünü hiç göstermeyen bebek

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba arkadaşlar Bazılarınıza konum çok saçma gelecek biliyorm ama bu aralar kafama çok taktım.
30+1 haftalık gebeyim. Her ay belki de ayda iki kere doktora gidiyorum ama bebeğim hiç yüzünü göstermiyor sırtı dönük . En son 26 haftalıkken gittik yüzünü dönmüş bu kez de yüzünü eliyle kapatmış. Ben renkli ultrason da çektirmek istiyordum. Doktor o kadar zenginsen çektir ama yüzünü göremezsin başka yerlerini ancak görürsün dedi. Acaba hep böyle mi olacak. Yüzünü göstermesi için ne yiyebilirim. Çikolata diye biliyorum. Ama doktor ultrasona alınca sanki anlıyor kendini saklıyor. Hareketleri kg felan çok şükür iyi ama merakta ediyorum. 🥺

Bizimki de hiç göstermedi ben de çok merak ediyorum. Tatlı da yedim süt de içtim olmadı ama. Ultrasondan da pek hoşlanmıyor miniğim. Haftaya bir daha gideceğim gösterir umarım. Yeri daraldıkça gösterir dedi doktorum bakalım. Sağlıkla gelsin miniklerimiz.♥️😍

Merhaba arkadaşlar Bazılarınıza konum çok saçma gelecek biliyorm ama bu aralar kafama çok taktım.
30+1 haftalık gebeyim. Her ay belki de ayda iki kere doktora gidiyorum ama bebeğim hiç yüzünü göstermiyor sırtı dönük . En son 26 haftalıkken gittik yüzünü dönmüş bu kez de yüzünü eliyle kapatmış. Ben renkli ultrason da çektirmek istiyordum. Doktor o kadar zenginsen çektir ama yüzünü göremezsin başka yerlerini ancak görürsün dedi. Acaba hep böyle mi olacak. Yüzünü göstermesi için ne yiyebilirim. Çikolata diye biliyorum. Ama doktor ultrasona alınca sanki anlıyor kendini saklıyor. Hareketleri kg felan çok şükür iyi ama merakta ediyorum. 🥺
M Mutluuu06 arkadaşıöda görmedi doğuma kadar cimcimemiz kapattı hep yüzünü

Bizimki de hiç göstermedi ben de çok merak ediyorum. Tatlı da yedim süt de içtim olmadı ama. Ultrasondan da pek hoşlanmıyor miniğim. Haftaya bir daha gideceğim gösterir umarım. Yeri daraldıkça gösterir dedi doktorum bakalım. Sağlıkla gelsin miniklerimiz.♥️😍
Aslında yeri daraldıkça göstermezmiş ama bakalım inşallah gösterir 🥰

Evet helloşum 😁 minnosum yazamıyorum diye . Doğru canım benim kızım doğana dek yüzünü göstermedi takı doğum da gördüm cirkinimi ☺️ sağlıcakla kucaklayıp yavrunuzu
Teşekkür ederim inşallah.sağlıkla gelsinler de böyle yaptığı için adını Nazlı koymak istedim de eşim ilerde daha çok uğraşırız isminin karakteri olur Allah korusun dedi 😂😂

Benimkilerden biri de asla göstermedi yüzünü doğumda gördüm
Diğeri de yüzünü dönse bile illa eli kolu diğer bebeğin ayağı yüzünü kapatıyordu onu da yarim yamalak gördüm 🤣
Sonlara doğru gerçek halini merak ediyor ama insan
Dogursam da tanışsak diyorsun
Sağlıkla gelsin

Teşekkür ederim inşallah.sağlıkla gelsinler de böyle yaptığı için adını Nazlı koymak istedim de eşim ilerde daha çok uğraşırız isminin karakteri olur Allah korusun dedi 😂😂
Bende hatta doktorum da nazlı deyip durdu ☺️ ameliyathanede doktorum sezeryan ile alırken bebeği direkt gösterip "bayağı cirkinmis bu yüzden göstermemiş " demişti 😁

Benimkilerden biri de asla göstermedi yüzünü doğumda gördüm
Diğeri de yüzünü dönse bile illa eli kolu diğer bebeğin ayağı yüzünü kapatıyordu onu da yarim yamalak gördüm 🤣
Sonlara doğru gerçek halini merak ediyor ama insan
Dogursam da tanışsak diyorsun
Sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim benimki de öyle olacak galiba bu zamana kadar göstermediyse bu saatten sonra da göstermez gibime geliyor 😂

Doğuma artık şurada ne kalmış ki 😅 benim kız da hiç göstermedi hep ya eliyle kapatma ya da sırtını gösterdi bize 😅

ahahahhhaa :)))
Yaaaa benim kzım 41 hafta boyunca 1 kez yüzünü göstermediii:) hep eli ile suratını kapatırdı .:) doğuma kadar hiç görmedikk.
Ama bir doğdu :) tam bir prensesss :))
Renkli de çektirdim, ayrıntılıya da girdim yok hep eli ile suratını kapatırdı bdjshdak

Işıkta etkileniyorlar. Bizimki de 28e kadar gösteriyordu artık arkasını dönüyor 😂😂

ahahahhhaa :)))
Yaaaa benim kzım 41 hafta boyunca 1 kez yüzünü göstermediii:) hep eli ile suratını kapatırdı .:) doğuma kadar hiç görmedikk.
Ama bir doğdu :) tam bir prensesss :))
Renkli de çektirdim, ayrıntılıya da girdim yok hep eli ile suratını kapatırdı bdjshdak
Şunu şurasında doğuma ne kaldı diye kendimi avutuyorum 🤭

Benimkilerin de hep elleri suratlarında. Merak ediyorum ben de ama neyse ki 3-4 ay sonra kucağımda olacaklar. O zaman görsem de olur

Biz de doğana kadar göremedik. Hep ya kapattı ya da arkasını döndü. Hala da çok inat 😅
Renkli usg ile zenginlik ne alaka onu anlamadım 😃 ayrıntılıda renkli çekmediler mi?

Back
X