Merhaba aşılama ücretini bilmiyorumKızlar Serap hanımda tüp bebek ücreti nedir ortalama ya da aşılamamı yaptırıyorsunuz
Teşekkür ederim bende kendisiyle bir kez yumurta takibi yaptım ama tekrar gidip gitmemekte kararsız kaldım:/Merhaba aşılama ücretini bilmiyorumama tüp bebek ücreti toplamda 84 bin tl (yumurta takibi yumurta toplama ve transfer ücreti )
İlaçlar iğneler tahliller dahil değil
Doktordan memnun kaldınız mı bu süreçteTeşekkür ederim bende kendisiyle bir kez yumurta takibi yaptım ama tekrar gidip gitmemekte kararsız kaldım:/
Canım naptın gıttınmıAa tamam canım çok teşekkür ederim bende öyle yaparım haberleşiriz tekrardan
Yani açıkçası normal bir süreç geçirdik ne artı ne eksi bişey göremedimDoktordan memnun kaldınız mı bu süreçte️ bende bugün tüp bebeğe başlayacağım inşaallah memnun kalırım
Evet canım gittim değerlerim normal çıktı ilaçları aldık bugün itibariyle iğnelere başlayacağım çok heyecanlıyım aslında daha önce aşılama da yaptırdım ama tüp bebekte başarı oranı daha yüksek olduğu için heyecanlanıyorum inşaallah hepimiz için kolaylıkla geçer güzel sonuçlar alırızCanım naptın gıttınmı
Anladım doktor çok sakin işine odaklı gözüküyor süreçte göreceğiz artıkYani açıkçası normal bir süreç geçirdik ne artı ne eksi bişey göremedim
Ya aramızda 1 gun var aynı duyguları yasıyoruz resmen :) beraber ılerleyelım sana ne ılaclar verdı ve kontrol ne zamanEvet canım gittim değerlerim normal çıktı ilaçları aldık bugün itibariyle iğnelere başlayacağım çok heyecanlıyım aslında daha önce aşılama da yaptırdım ama tüp bebekte başarı oranı daha yüksek olduğu için heyecanlanıyorum inşaallah hepimiz için kolaylıkla geçer güzel sonuçlar alırız
EvetttYa aramızda 1 gun var aynı duyguları yasıyoruz resmen :) beraber ılerleyelım sana ne ılaclar verdı ve kontrol ne zaman
Benımde aynı bırde bana extra velavıt v dıye bır vıtamın verdı yumurta kalıtesı ıcın sızede verdımı kontrol ne zamanEvetttbana 2 kutu gonalf 5 kutu meriofert d vitamin antibiyotik birde eşime azeltin diye bir ilaç verdi 5 gün kullanıcam Salı günü kontrolüm var
İnşallah güzel bi süreç geçirirsin bebişine kavuşursunAnladım doktor çok sakin işine odaklı gözüküyor süreçte göreceğiz artık️ ️
Yok bana vermedi ondan ben maxijuno kullanıyorum yumurta kalitesi için devam edebilirsin dedi Salı günü kontrolüm var sizin ne zamanBenımde aynı bırde bana extra velavıt v dıye bır vıtamın verdı yumurta kalıtesı ıcın sızede verdımı kontrol ne zaman
Amin inşaallah çok teşekkür ederim hepimiz kavuşalımİnşallah güzel bi süreç geçirirsin bebişine kavuşursun
Benımde pazartesı gunuYok bana vermedi ondan ben maxijuno kullanıyorum yumurta kalitesi için devam edebilirsin dedi Salı günü kontrolüm var sizin ne zaman
Kuzum naptın bugün muayenen vardı nasıl geçtiBenımde pazartesı gunu
Iyı gectı canım rahım kalınlık ıyı dedı yumurtalara baktı en buyuk 13 mm dedı tekrar merıofert uc kutu ve gonal f yazdı bırde extra yumurtalar çatlamasın dıye ıgne verdı onlarıda aldım 16 bın tuttu persembe tekrar kontrol var buyuk ıhtımal pazartesı yada salı toplama olur dedıKuzum naptın bugün muayenen vardı nasıl geçti
Senin adına sevindim kuzuIyı gectı canım rahım kalınlık ıyı dedı yumurtalara baktı en buyuk 13 mm dedı tekrar merıofert uc kutu ve gonal f yazdı bırde extra yumurtalar çatlamasın dıye ıgne verdı onlarıda aldım 16 bın tuttu persembe tekrar kontrol var buyuk ıhtımal pazartesı yada salı toplama olur dedı
Aşılamada kac doz vuruluyordun sen ben 75 ml vuruluyordum sadece 5 gun kullanıyordum 1 tane buyuk onden gıdıyordu hep 1-2 tanede kucuk oluyordu canım bugun serap hoca sayı belırtmedı ama sadece ıyı dedı bılmıyorum ınsallah fazla toplanır bugun cok yogundu zaten baya kalabalıktı 2 dk anca gorebıldım hocayıSenin adına sevindim kuzuiğneler ne kadar pahalı ya Allah kolaylık versin hepimize ben bir öncekilerine 11 verdim bakalım yarın bana ne diyecek canım sen aşılama yaptırdığında yumurtaların hemen büyüyormuydu yani doktor görebiliyormuydu ultrasondan ben aşılama yaptırdığımda benim hemen büyümediler ve doktorlar çok zor görüyorlardı ve de hep bir tane yumurtam büyümüştü bakalım bunda ne olacak
Benim aşılamada dozum 50 ydi pcos olduğu için bir anda büyümesin diye ve 10 gün falan vuruluyordum benim baya geç büyüyordu inşaallah bu sefer erkenden büyürlerAşılamada kac doz vuruluyordun sen ben 75 ml vuruluyordum sadece 5 gun kullanıyordum 1 tane buyuk onden gıdıyordu hep 1-2 tanede kucuk oluyordu canım bugun serap hoca sayı belırtmedı ama sadece ıyı dedı bılmıyorum ınsallah fazla toplanır bugun cok yogundu zaten baya kalabalıktı 2 dk anca gorebıldım hocayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?